تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 79 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

3

ارمین کلا منو به شک انداختی !
    اینی که من دارم بازی میکنم با این چیزایی که تو گفتی فرسنگ ها فاصله داره !
    یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
    +
    یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
    +
    گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
    +
    این انیمیشن درگ کردن توپ چرا اینجوریه ؟؟!!

+
    تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
    اینایی که شما فرمودین رو منم توی این دمو ندیدم بجز دروازبانهای افتضاح!!!!
    شما خیلی بدبین هستی به این بازی ولی بازم جای شکرش باقیه که سرګرم شدید
    بهرحال هرکس نظری داره و محترمه
    امیدوارم امسال هم فیفا و هم pes سال موفقی داشته باشن که لذتش نصیب ما بشه

2. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی حرف نداره ، به جز همون دو تا مشکل شوت از راه دور و دروازه بان .
    البته به احتمال بسیار زیاد توی نسخه نهایی اینجوری نیست چون یه جورایی این قضیه شوت از راه دورش احمقانست .

پ.ن :
    امروز نشستم بعد چند ماه یه بار دیگه این فیفا 11 رو بازی کنم تا بلکه بتونم خودمو قانع کنم که فیفا 12 رو امسال هم بخرم ، ولی نشد ! اصلا نمیشه باهاش کنار اومد ، امسال دیگه فقط PES رو میخرم و پولمو دور نمیریزم

4. 9 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ارمین کلا منو به شک انداختی !
    اینی که من دارم بازی میکنم با این چیزایی که تو گفتی فرسنگ ها فاصله داره !
    یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
    +
    یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
    +
    گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
    +
    این انیمیشن درگ کردن توپ چرا اینجوریه ؟؟!!

+
    تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
    آرمین جون بیخیال بابا
    اولا من نگفتم میشه مقایشه کرد!
    من اگه با دقت بخونی جمله ام رو گفتم نمیشه! اینکه گفتم نمیشه به این دلیله که یه سبک متفاوت پیدا کرده گیم پلی بازی... جوری که میشه ازش لذت برد... قبول دارم هنوز به حد آزادی عملی ما ما الان توی فیفا شاهدش هستیم نرسیده ولی به صورت فوق العاده ای بهبود پیدا کرده نسخه قبلی ساکر واقعا از لحاظ حرکتی جوک بود! بازیکنان انگار داشتن تو زمین رقص لزگی می رفتن جای فوتبال بازی کردن و دریبل زدن... ولی الان کلاس بازی خیلی خیلی بهتر شده... مطمئنم زیاد PES2011 رو بازی نکردی، من این تفاوت رو خوب احساس می کنم چون از هفته اول ماه رمضون کلا زوم کردم و PES2011 رو بازی کردم اونم بکوب!... دیگه خودت ببین دیگه کل اچیومنتاش باز شده چه معنی میده.... ببین چجوری بازی کردمش که فول فول تموم شد این بازی... و بلافاصله وقتی اومدم دموی 2012 رو بازی کردم پیشرفت های غیر قابل انکارش رو کاملا حس کردم ...من توی صحبت های قبلیم هم گفتم PES از فیفا عقب مونده ولی بی انصافیه اگه نگیم این فاصله به حداقل نرسیده حالا دیگه راحت میشه عملکرد کونامی رو به خاطر این روند رو به رشدش تحسین کرد نه اینکه محکومش کرد که جای پیشرفت پسرفت کرده موارد زیادی هست که PES با رعایت اونها می تونه به یک گیم پلی بهبود یافته دسترسی پیدا کنه و همینطور فیفا... فیفا هم بی عیب و نقص نیست قسمت باشه یه لیست بلند از ایرادات ناجور فیفا رو هم می نویسم تا ناگفته ها گفته بشه این وسط چیزی که اهمیت پیدا می کنه اینه که کدوم یک از این بازی ها به حقوق گیمر بیشتر احترام می ذارن و در صدد برطرف کردن مشکلاتش بر میان تا حالا فیفا خوب عملکرده بود حالاشم خوبه ولی امسال PES هم این عملکرد رو داشته و این جای تحسین داره. در کل بگم ارتباط خیلی خوبی با این نسخه PES برقرار کردم که باعث خوشحالیمه. عاشق فیفا بازی کردن که هستم حالا اینم می تونه برام فوق العاده لذت بخش باشه و باعث بشه مدت بیشتری به ساکر بازی کردن اختصاص بدم نه اینکه یه ماه مونده به انتشار نسخه جدید فقط به قصد اچیومنت گرفتن بشینم بازیش کنم.
    راستی یه چیز دیگه من کلا فن هیچی نیستم و از فن بازی هم خوشم نمیاد نه فن ایکس باکسم نه فن فیفا... گرچه هر دوی اینا رو دوست دارم ولی روشون تعصب ناموسی دیگه ندارم! دلیلی نداره که بخوام رقبای ایکس باکس و فیفا رو بکوبونم چون اگه در اونها خوبی ببینم هم به سمتشون می رم هم تمجیدشون می کنم.

موفق و گیمر باشید دوستان شرمنده که پر حرفی شد
    Last edited by Spaniuly; 07-09-2011 at 08:24.

6. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تاریخ عرضه ی دموی دوم دقیقا کی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

تاریخ عرضه ی دموی دوم دقیقا کی هست ؟
    به گفته آرمین همزمان با دموی فیفا لانچ میشه که میشه اواسط سپتامبر "اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن"

9. 2 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

10

چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
    من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
    من نمیفهمم خدایی شما چی میگی
    منظورت اینه که کونامی میتونه و نمیسازه ؟ مریضه ؟ با این همه فاصله ای که افتاده با رقیبش داره هر کاری میکنه که به فیفا برسه و بتونه یه کاری بکنه و نکنه ؟ سیاست چیه آخه ...
    کونامی نمیتونست بسازه و داره سعی میکنه بسازه تا از دست نره با این ضررهای سالهای اخیر...

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

یه نظری دارم به جای مدافع های توی بازی گوجه فرنگی می زاشتیم بهتر بود لااقل میرفت زیر پایه بازیکن حریف می خورد زمین.اصلا مدافع ها هیچ نقشی توی بازی ندارن

12. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه نظری دارم به جای مدافع های توی بازی گوجه فرنگی می زاشتیم بهتر بود لااقل میرفت زیر پایه بازیکن حریف می خورد زمین.اصلا مدافع ها هیچ نقشی توی بازی ندارن
    این که بماند موقع حمله ما هوش مصنوعی از بازیکنان خودی ندیدیم که بخوان جایگیری کنن و توپ بهشون برسونیم همش ایستادن و اصلا تو عمق حرکت نمیکنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.دموی دوم کی میاد؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام.دموی دوم کی میاد؟
    انشااله هفته دیگه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •