MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟
فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ![]()
MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟
فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ![]()
از عزیزان سوال داشتم.این مسئله باتری ایفون درست نشده؟با این وضعیت چند روز کار میکنه؟
فعلا بچه ها باتوجه به تجربشون میگن 1 روز کار میده ولی جیلبریک جدید که بیاد میگن ارتقاع پیدا میکنه ولی این ارتقاع قطعا 1 روز رو به 1 هفته تبدیل نمیکنه
عجب داستانی داریم ما با این باتری ها!!!
دوستان شما یه گوشی میخرید که هوش مصنوعی که یک امکان سخت افزاری هست هم داره از باتری استفاده میکنه علاوه بر اون صفحه نمایش و پردازنده و .... قطعا پردازش بالا مصرف باتری بالاتری هم خواهد داشت
پردازش که فقط دیتا نیست پردازش گرافیکی رو همه نادیده میگیرن فک نمیکنم چیز غیر عادی باشه یک روز کار کردنش!!! n900 هم وقتی gadget بزاری یه تم خشگل و خوش رنگ بزاری خوب میزان پردازش گرافیکی بالا میره قطعا یه روز بیشتر جواب نمیده...دیگه اپل و ios که جای خود دارد
ممنون فرشید جان ولی اگه بتونه 3روز باتری نگه داره واقعا عالی میشه.البته از ایفون توقع بالا میره چون صفحه نمایشش کوچکتر از رقیبایی مثل اچ تی سی و سامسونگه و پردازنده ی پایینی نسبت به این دو داره.البته نه اینکه ضعیفه.با این اوصاف ادم بین خرید 4s یا 4 میمونه.یا اینکه صبر کنه نسل بعدی بیاد بازار.
اره mms فعاله برای طرفم می فرستم می ره اما هیچی نشونش نمی ده برای خودمم فقط حباب میوفته عکسو نشون نمی ده با گوشیه قبلیم تست می کنم راحت می ره
درمورده باتری هم اگه مدام با نت کار نکنیدو یه سری از سرویسا خاموش بشه 3 روز دوام میاره!
سلام من تحقیق زیاد کردم ولی هنوز موفق به جلبریک نشدن ولی در سایت ها تتر ان اومده ولی بازم دروغ بود
عزیزان یه سوال: اینجا مخابرات مشکل پید کرده و اگه مودم رو اتوماتیک بذاری به اینترنت وصل نمیشه و حالا محبورم مودم رو روی bridge بذارم و با کانکشن وصل شم
با این اوصاف راهی هست که بتونم باهاش با آِفون به اینترنتم وصل شم؟ یعنی یه جایی که بشه کانکشن pppoe رو روی آیفون به وجود آورد؟
ماله من راحت دو روزه نیم کار میکنه!!!زیاد هم باهاش کار میکنم!!!نورش هم گذاشتم توو مایه هایه 80درصد.
نمیدونم چکار میکنید که میگید یه روز فقط میشه ازش استفاده کرد![]()
high performanceنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)