دوستان قضیه خوابگاه چطوریاست؟
من خوابگاه گرفتم ولی نمیدونم باید پتو و تشک و بالش ببرم یا نه؟ چون دیدم بعضی ها برده بودن.
چی کار کنم؟
کلا اگر نکات ریز دیگه ای در این باب دارید بگید (مثل بردن ناخن گیر, ماشین ریش و...)
سخت
متوسط
آسان
دوستان قضیه خوابگاه چطوریاست؟
من خوابگاه گرفتم ولی نمیدونم باید پتو و تشک و بالش ببرم یا نه؟ چون دیدم بعضی ها برده بودن.
چی کار کنم؟
کلا اگر نکات ریز دیگه ای در این باب دارید بگید (مثل بردن ناخن گیر, ماشین ریش و...)
یه سوالی از مسئولین دانشگاه بکنین احتمال زیاد بهتون میگن.
اما به نظر من اگه برات مشکل نیست پتو و تشک و ... رو با خودت ببر.البته دوره کاردانی که بودن به بچههایی که خوابگاه داشتند با دریافت یه مبلغی این جور چیزا رو میفروختند.
ماشین ریش و اینجور چیزا هم که شخصی محسوب میشه رو ببر با خودت که بدونی داری چیکار میکنی![]()
Last edited by Sub007; 24-09-2011 at 22:08.
پس این منظورش چیه؟
عرض کردم ، باید برید دانشگاه محل قبولی ببینید اونا چی میگن ...
تروخدا یکی منو راهنمایی کنه! من خدمت سربازیم 1/10/90 تموم میشه... الانم قبول شدم برای کارشناسی ناپیوسته
میتونم یه ترم مرخصی بگیرم و خدمت تموم کنم بعد بیام مثلا تو نیمه دوم بخونم؟؟
خودشون گفتن قانونی نیست بعدها به مشکل بر میخوری و ببینن تاریخ کارت پایان خدمتت با تاریخ درس ثبت نام دانشگات یکی باشه و خارج از کشور بری ممکنه به مشکل بر بخوری برای تحصیل اگه بخوای بری!!
دوستان من غیرانتفاعی اکباتان قزوین رشته الکترونیک قبول شدم حالا تکمیل ظرفیت کی هست چون میخوام اگه بشه برم ابیک اینم رتبم:10265
اگه اشتباه نکنم آبانماه اعلام میکنند که تکمیل ظرفیت هست یا نه.
دوستان کسی میدونه که امسال اخرین رتبه قبول شده در موسسه غیرانتفاعی ابا ابیک رشته الکترونیک چقدر بوده؟
M E S S I جان فکر میکنم این موضوع برای دوستان نظری ریاضی و تجربی که در کنکور اصلیشون قبول شدن باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)