نه.چون هیچی معلوم نیست ابرو ریزی میشه![]()
نه.چون هیچی معلوم نیست ابرو ریزی میشه![]()
من تو عکس برداری تو شب مشکلی ندارم فیلمبرداری رو تا حالا تست نکردممن گوشی رو دیشب برای مقایسه گذاشتم کنار اکسپریا neo واقعا کیفیت فیلمش نسبت به اون خیلی پایین بود.کلا تو تاریکی هیچی معلوم نبود.فک کردم اشکال از تنظیمات فیلمبرداری گوشی هست ولی دیدم نه تنظیمات درست بود.فکر نکنم با وجود فلش Led و کیفیت HD مشکلی باشه
سلام دوستان.
من میخوام این گوشیو بگیرم.فقط ترسم ار پیکسل پایین ال سی دی ش هستش.ایا کیفیتش خیلی پایینه؟تو ذوق میزنه؟
من یه سری فیلم شب چهارشنبه سوری باهاش گرفتم
شاید نور صحنه خوب بوده ، چون تو فیلمی که من گرفتم هیچ جای تار و نامفهومی نیست
تصویر نویز داره البته ، ولی طوری نیست که نفهمی چی به چیه.
درود
من تنها گوشی که برای مقایسه دم دستم دارم c7 نوکیاست که میشه گفت هیچ فرقی که به چشم بیاد ندارن
کیفیت این بیشتر از c7 نباشه کمتر نیست.
دوستان کیفیت فیلمبرداری تو شب برای این از neo پایین تر بود که اون گوشی یه سنسور مخصوص شب داره که لایو نداره.
گوشی رو تو روز با neo مقایسه کردم فیلم برداریش هیچ چیزی از اون کم نداره و حتی شاید خوش رنگ تر از اون هم بود.
نکته جالب اینجا بود که صدایی که موقع فیلمبرداری 2 تا گوشی ضبط کردن اصلا قابل مقایسه نبود.
یعنی نه تنها صدای اسپیکر های لایو فوق العادست بلکه صدا رو هم خیلی خوب ضبط میکنه.
کلا تو این رنج قیمت بهترین گوشی هست واسه همین نگرانم که زود جواد بشه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نه تنها کیفیت صفحش پایین نیست بلکه در حد خوبی هم هست.![]()
سلام. من یه سه ماهی که دارمش 335 خریدم. دوربین عکاسی در حد 3.2 و فیلم برداری عالی. یه رم Team هشت گیگ کلاس چهار گرفتم 18000 تومان ،مشگلی ندارم. کیفیت صفحه اش تو ذوق نمیزنه.
باطریش داره میره تو کلک! الکی خالی میکنه بدون هیچ برنامه در حال اجرایی!!
![]()
در مورد باتری ، خوب شد یادم افتاد
تو صفحه 27 دفترچه ش ، توصیه های خوبی برای کم کردن استفاده باتری نوشته
من با یه شارژ کامل ، روزی 2 ساعت بازی و خاموش کردن شبها موقع خواب ، 2 الی 2.5 روز راحت استفاده می کنم.
چند روز پیش رم 16 گیگ سیلیکون پاور کلاس 4 براش گرفتم 29 تومن.گرون نخریدم؟
کیفیت سیلیکون پاور خوبه؟
دوست عزیز دیگه اون دوران گذشت که گوشی رو واسه کلاسش میخریدن. برای همین دیگه جواد شدن هم معنی نداره تو این دوره زمونه!!!!
حرفتو کامل قبول دارم.به شوخی گفتم نگران جواد شدنشم باو
در ضمن اگه جواد شه بهتر.چون لوازم جانبیش بیشتر گیر میاد.
الان هر چی گشتم یه کیف درستو درمون واسه این گوشی من نتونستم پیدا کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)