کسی نبود؟واجبه ها............................!!!!!!
کسی نبود؟واجبه ها............................!!!!!!
با این اوضاع دلار عمرا اگه ارزون بشه 100% بازم میره بالا هفته پیش دلار دورو بر 1500-600 بود خریدم 1550 اما دیشب که دلار شد 1780 قطعا قیمت لپ تاپ ها هم میره بالاتر اگه قصد خرید دارید زودتر بخرید بهتره ..
نه کیبردش خیلی هم خوب و خوش دسته![]()
نه گوگولیروی کیبرد ترجمه فارسیه یا عربی؟اینو ببین:
این کیبرد فارسیه.
اینم عربی:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
عکس آپ نمیشه خودت ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عربی هست مثلا به جای حرف "ذ" باید B رو کیبرد که روش به عربی نوشته "لا" رو بزنه آدم ..
چندتا ار حروف جاهاشون با اسم رو کلید ها فرق داره اما اگه به جای حروف ها تو کیبرد معمولی عادت کرده باشید اصلا مشکلی پیش نمیاد خیلی زود عادت میکنی و حساب کارش دستت میاد!![]()
کسی نمیتونه قیمت ssd دارش رو به من بده؟ قیمت امروز رو می خوام.
خوش به حال همه ی شماهایی که خریدینقیمتش شد 1700 از چشام داره آب شور میاد
لعنت به این زندگیخدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا(با بلند ترین صدای ممکن بخونید)
آقا ما فردا می خوایم بریم بخریم :1_به چه چیز هایی توجه کنیم؟
2_چیا رو چک کنیم؟
و دیگر راهنمایی ها .ممنون
با توجه به وضع بازار مشخصه از اینم بالاتر میره..
من خودم اونقدر سر رشته ندارم اما جعبه لپ تاپ رو جلو خودم باز کرد و جلوم روشن کرد و بلوتوث و ایناشم امتحان کرد,
کارت گارانتی سازگار هم که داره, شماره نمایدگی هارو از سایت سازگار بردار با همشون تماس بگیر هرکدوم قیمت بهتری داد برو بگیر![]()
من این لپتاپ رو خریدم
ولی هیچ گونه اطلاعاتی راجع به این که باید چه جوری کار باهاش رو شروع کنم ندارم
میشه یکی قدم به قدم برام توضیح بده که چی کار کنم؟
(اون قضیه ی ریکاوری اینا رو که تو صفحات قبل خوندم، گیج شدم)
مرسی
مبارکه.. چند خریدی ؟
برنامه OneKey Recovery که تو دسکتاپ هست رو اجرا کن بعد System Backup رو انتخاب کن و از سیستم بکاپ بگیر بعد گزینه سوم که Create Recovery Disc رو میزنی و رایت میکنی که 3 تا Dvd شد واسه من, بعد از اون بهتره گرافیک هاشو از سایت اینتل و انویدیا دانلود و آپدیت کنی چیز سختی نیست! البته با برنامه Acronis Disc Director هم میتونی بعدش پارتیشن بندیتو تغییر بدی و چند درایو بسازی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)