یاشا کارم راه افتاد.![]()
یاشا کارم راه افتاد.![]()
بفرما دوست عزیز
hybrom v5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
تشکر یادت نره !
Last edited by sara100; 04-01-2012 at 14:29.
دوستان اگر با من باشه میگم همون رام خود گوشی بهترینه و به دردسرش نمیارزه
شاید نیاز به نصب اورکلاک باشه اونم برای کسانی که بهش احتیاج داشته باشند
اطلس کاری را که 2raj گفته رو انجام بده برای اطمینان به حالت فلش بوت چراغ ابی گوشی روشن بشه
درایور های گوشی نصبه؟؟؟ درایور ADB رو دارین؟؟؟
نیازی به Flashtools هم نیست زیاد... با Sony Ericsson Update Service آپدیتش کنید...
احتمال میدم این رام که ریختین به کرنل خاصی نیاز داشته که نبوده رو گوشی... اگه لینک تاپیک XDA رو بدین بیشتر میتونم کمک کنم
فقط خیالتون راحت باشه ، به این سادگیا هیچ مشکلی واسه گوشیتون پیش نمیاد ، همه چی مرتبه : ))
Last edited by .:PAR3A:.; 04-01-2012 at 15:46.
اقا پارسا با فلش تولز بهتره گوشی رو درست کنه به دلایل زیادی:
1-قطعی اینترنت(در ایران عادیه)
2-اگر جایی بود که دوباره دچار درد سر شد و اینترنت نبود راحت میتونه درستش کنه
من به شخصه خودم از فلش تولز استفاده میکنم برای چند مدل از سونی که دیدم با همی کارم راه افتاده!
اینترنتم تموم شد. 1.5 گیگ هم مازاد زد! دیگه اینترنت نمی یام. مشکلمم حل شد. ممنون.
خدا حافظ تا وقتی که اینترنتم راه بی افته!
سلام دوستان !
چند تا سوال داشتم !! ممنون می شم جواب بدین ! گوشیم هم Xperai Mini Pro می باشد !
1. چه جوری می شه موزیک های داخل گوشی رو FOLDER بندی کرد ! ببینید دوستان منظورم دقیقا فولدر بندی است نه در play list کردن و کارهای دیگر !
منظورم یه چیزی مثل خود کامپیوتر است ...
2. چه جوری می تونم نرم افزار و بازی رو روی SD کارت نصب کنم نه حافظه گوشی !؟
می دونم این کار نیاز به روت کردن گوشی داره .... اگه می شه یکی توضیح بده دقیقا باید چی کار کنم ؟!
3.رم 8 گیگ الان چه مارکی خیلی خوبه ؟! اگه می شه قیمتش رو هم بگید ...
واقعا مر30![]()
دلمون برات تنگ میشه امیدوارم در کنکور ببینمت با هم دیگه بریم المپیک البته نه با رتبه 99999999 بلکه با رتبه
1 و1 خداحافظ تا روزی کهپول توجیبی هات جمع بشه دوباره اینترنت بخری!
1.نظر من اینه یک برنامه مثل ttpod بریزی
2.به وسیله app to sd با sd movable
3.اگه مثل من بی پول هستی sandisk 16gig class4 بگیر با قیمت 14
اگر پول داری portable 16gig class 10 بگیر حدود 40
رم 8 نگیر کم میاری
سلام. با توجه به شماره سوالات به سولاتت پاسخ میدم.
1. یک نرم افزار پخش موسیقی بهت معرفی می کنم. اول نصب کن بعد یکم باهاش کار کن، اگه بد بود که هیچ، ولی اگه خوشت اومد یه دعای خیر برام بکن!
نرم افزار NRG Playe
لینک دانلود آخرین ورژن نرم افزار: 1.75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من خودم همیشه با Playlist مشکل داشتم. این نرم افزار رو خیلی دوست دارم.)
2. بچه ها یک نرم افزار توی پست های قبلی گذاشتن که خیلی ماهه! با این نرم افزار می تونی به گوشی CWM اضافه کنی. ولی یک امکان بسیار عالی اون، نصب نرم افزارش هست از طریق کامپیوتر. من نرم افزار، زیاد نصب می کردم روی گوشیم. ولی بعد یک مدت جا کم می آوردم. چون همه نرم افزارها رو نمی شد با App 2 SD به حافظه MicroSD منتقل کرد. ولی این نرم افزار بالا، تمام نرم افزارهای مورد نیازت رو بدون محدودیت روی MicroSD نصب میکنه! البته بجز نرم افزارهای فابریک گوشی.
لینک دسترسی به پست نرم افزار CWM رو برات میزارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فقط یادت باشه تیک دو گزینه Internal Memory و Reinstall رو برداری. من تست کردم، نرم افزارهایی که فقط روی Phone میشد نصب کنی رو هم روی SD نصب میکنه)
3. من یه رم Patriotه، اصله، کلاس 10ه، توپ، 8 گیگا بایتی دارم که واقعاً سرعتش خوبه. Patriot برند معتبری توی رم جماعت است!
من این رمو نداشتم، گوشیمو وقتی خریدم، یارو بهم عیدی داد، یک رم Patriot داد. البته 27 هزارتومن ازم گرفت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)