aminbadiee جان
بحرفت گوش دادم ریکاوری کردم رو ویندوز اورجینال
ولی مشکل بالای مانیتور برگشت
الان دارم درایورای جدید گرافیکو دوباره لود می کنم نصب کنم شاید درست شد
ولی میشه یفکری بحال منو این لپ تاپ بکنی
داره خستم میکنه
یکاریش بکن -- ممنون![]()
aminbadiee جان
بحرفت گوش دادم ریکاوری کردم رو ویندوز اورجینال
ولی مشکل بالای مانیتور برگشت
الان دارم درایورای جدید گرافیکو دوباره لود می کنم نصب کنم شاید درست شد
ولی میشه یفکری بحال منو این لپ تاپ بکنی
داره خستم میکنه
یکاریش بکن -- ممنون![]()
سلام. درایور گرافیک اینتل را هم آپدیت کن. تو سایت خود دل هست.
دوست عزیز از تمام اون حالات برام عکس بگیر و برام بذار تو همین تاپیک تا کاملا ببینم به چه صورت است. (prntscr را روی کیبردت فشار بده بعد paint را باز کن و paste کن و save و تو یکی از سایتها آپلود کن و برام بذار تو همین تاپیک) از نمام حالتها عکس بذار. هم زمانهایی که هست و هم زمان هایی که نیست.
آره اونم نصب کرده بودم
این عکس حالتی که هست - با علامت مشخص کردمش
موقعی که نیستم خوب مثه همه سیستمای سالم - همه چی عادیو طبیعیه و پنجره ها کامل همه صفحه رو میگیرن
Last edited by a.r.mehri; 07-10-2011 at 18:47.
سلام به همه دوستان
امروز بازی shift 2 رو نصب کردم و حدود 20 دقیقه بازی کردم.بعد که از بازی خارج شدم دمای سی پی یو 76 درجه بود،طبیعیه؟
یکی دوستام میگفت رو آیکن بازی راست کلیک کن و بعد از گزینه run with graphics processor گزینه high-performance INVIDIA processor(default) رو انتخاب کنم یسری توضیح هم داد که این بهتره چراشو نمیدونم
از دوستان کسی توضیح میده فرق high-performance INVIDIA processor(default با integrated graphics در چیه؟
ممنون![]()
سلام. یک احتمال دارد که ویندوز اورجینال سیستمتان مشکل دارد و چون در ریکاوری هم همان را میریزد فرق نمیکند. چون تا آنجا که یادمه شما گقته بودید کلا 2تا DVD ریکاوری بوده که تازه موقع ریستور فقط با همان اولی سیستم ریکاوری شده که این خودش خیلی عجیب است! چون مال من 3تا DVD رایت کرد و موقع ریستور هر 3تا را پشت هم ازم خواست!
نظر من این است که یک windows 7 ultimate که کاملا از سالم بودنش مطمعن هستید را به طور صحیح نصب کنید به احتمال زیاد درست میشود چون اینه سیستمتون با همان DVD اول ریکاوری شد خود نشان از مشکل دار بود ویندوز ارجینالتان است. پس این کار را یک بار بکنید و ویندوز را عوض کنید انشاالله که درست میشود. اما اگر با این کار هم درست نشد پس قطعا لپ تاپ مشکل دارد وباید ببرید گارانتی.
فقط قبل از نصب ویندوز جدید کل هارد را کامل فرمت کنید.
این کارت گرافیک قابلیت سوییچ اوتوماتیک دارد که در محیط عادی ویندوز روی کارت اینتل است و در بازی روی nvidia سوییچ میکند. شما بازی را نباید هیچ وقت روی integrated graphics بذارید و همیشه باشید روی high preformace nvidia باشد که همان طور که میبینید خود کارت گرافیک همان طور که گفتم اوتوماتیک سوعیج کرده و برای همین مقابل nvidia نوشته شده difault.
موفق باشید
ممنون داداش
کاملا متوجه شدم،توضیحات خیلی واضح و روشنه دمت گرم
فقط درمورد دمای سی پی یو چیزی نگفتی،تا چند درجه طبیعیه؟یه چیز دیگه
وقتی به اینترنت وصل شدم متوجه شدم ویندوز داره یه چیزایی دانلود میکنه.بعدم که خاموش کردم گفت اجازه بده اینستال کنم.
الانم که دوباره کانکت شدم داره دانلود میکنه فکر کنم حجم فایلاییم که دانلود میکنه زیاد باشن.مشکلی نیست؟
آره حواسم نبود بگم. در مورد دما نگران نباشید. سی پی یو های نسل دوم sandy bridge ها i7 این دمای بالاشون طبیعی است و اصلا جای نگرانی نیست. هنگام بازی سیستم از حدااکثر توان خود دارد استفاده میکند سی پی یو کارن گرافیک و ... که این باعث افزایش شدید دما میشود که طبیعی است.
فقط موقع بازی سعی کنید از کول پد قوی استفاده کنید که طول عمر لپ تاپتان ا افزایش دهد.
در مورد اون موضوع مربوط به آپدیت ویندوز است. بهتر است که ویندوز را آپدیت کنید تا سرویس پک 1 نهایتا نصب شود. ولی اگر نمیخواهید در منوی استارت windows udate را نوشته و باز کنید و در قسمت ستینگ اپدیت اتوماتیک را خاموش کنید.
سلام به همه
دست همتون درد نكنه
واقعا از زحمتاتون تشكر ميكنم
و از ته دل واستون آرزوي موفقيت دارم.
يه سوال داشتم
لب تاپ هاي دل با گارانتي پاژنگ معتبر هست؟
سلام. من تا کنون این اسم را نشنیده ام و قطعا معتبر نمیباشد و احتمالا گارانتی فروشگاهی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)