تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 173 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

رفقا من از سایت کانون لیست اون قبولی های کانون رو در اوردم واسه هر رشاه هم یدونه میانگین تراز کانون گذاشته بود.
    سوالم اینه که از سوم تا پیش تراز دانش اموزا به طور میانگین چه قدر فرق می کنه؟
    در ضمن می دیگه تست رو تعطیل کردم و شروع کردم برا نهایی.
    اولین درسمم شیمی گذاشتم.

اول یه نکته اون ترازها کانون با رتبه های واقعی اگر چک بکنی خیلی فرق داره یعنی هرچی اونجا زده شما رتبتون بهتر میشه.....
    یعنی با اون درصد ها رتبه بهتری در کنکور میارید.....

سال سوم هم یکم بیشتر میشه تراز رو بالا برد چون درسها سبک تر هست
    ولی پیش باید 3 سال رو بخونید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام بچه ها

برای فیزیک آموزش چی سراغ دارید؟مبتکران دارم ولی در حد شیمیش نیست...خواستم بدونم بهتر هست؟

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام بچه ها

برای فیزیک آموزش چی سراغ دارید؟مبتکران دارم ولی در حد شیمیش نیست...خواستم بدونم بهتر هست؟
    آموزش رمزينه (كتاب كلاس) تاليف آقاى ونكاله، خداست اين كتاب
    تستى تشريحى همه چى!

4. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

مبتکران-محمودزاده بهترین کتاب برای آموزش فیزیک هست و هم برای کنکور و هم برای امتحان تشریحی شما رو آماده میکنه .
    اگه نمیتونین از فیزیک مبتکران استفاده کنین علتش اینه که نمیتونین مسایل فیزیک رو به صورت عمیق و با زبان ریاضی درک کنین ؛ میتونین از کتاب رمزینه یا خیلی سبز استفاده کنین رمزینه بهتره به نظر من

6. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

کسی می دونه تراز چه طور حساب میشه؟

مثلا تراز دروس اختصاصی میانگین تراز پنج درس اختصاصی هست یا نه؟من ایندفعه میانگین ترازای اختصاصیم رو حساب کردم 6800 شد ولی تراز کلی اختصاصیام 6600 شد؛

من هر دفعه توی آزمون کانون اشتباهای ضایعی می کنم مثلا این دفعه جبر همه سوال ها رو درست جواب دادم ولی یکی رو جابجا زدم(توی پاسخ نامه)هر دفعه از این اشتباها می کنم مخصوصا درسایی که از بقیه درسا بالاتر می زنم ؛

این دفعه 6300 شدم تراز اختصاصی هام 6600 شد ولی عمومیا 5600

اگه جبرو اون یه سوالو درست می زدم(الآن شد87 درصد اون موقع می شد100) و یه سوال دیگه هندسه می زدم(یه سوالو حل کردم درست اومدم تستشو بزنم،اومد برگه رو ازم گرفت الآن 67 درصد زدم اگه اونو می زدم میشد 77)ترازم چه قدر می رفت بالاتر؟

شما برای ادبیات،زبان فارسی و دین و زندگی چه کتابای کمک درسی استفاده می کنید؟(چه کتابایی خوبن؟هم برای تست هم درسنامه).
    Last edited by a.g g.a; 11-03-2012 at 20:54.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام

مثلا تراز دروس اختصاصی میانگین تراز پنج درس اختصاصی هست یا نه؟من ایندفعه میانگین ترازای اختصاصیم رو حساب کردم 6800 شد ولی تراز کلی اختصاصیام 6600 شد؛

من هر دفعه توی آزمون کانون اشتباهای ضایعی می کنم مثلا این دفعه جبر همه سوال ها رو درست جواب دادم ولی یکی رو جابجا زدم(توی پاسخ نامه)هر دفعه از این اشتباها می کنم مخصوصا درسایی که از بقیه درسا بالاتر می زنم ؛

اگه جبرو اون یه سوالو درست می زدم(الآن شد87 درصد اون موقع می شد100) و یه سوال دیگه هندسه می زدم(یه سوالو حل کردم درست اومدم تستشو بزنم،اومد برگه رو ازم گرفت الآن 67 درصد زدم اگه اونو می زدم میشد 77)ترازم چه قدر می رفت بالاتر؟

شما برای ادبیات،زبان فارسی و دین و زندگی چه کتابای کمک درسی استفاده می کنید؟(چه کتابایی خوبن؟هم برای تست هم درسنامه).
    محاسباتش یخوره پیچیده هست اما تاثیر همه ی درسا یکسان نیست مثلا تاثیر تراز حسابان و هندسه از بقیه دروس اختصاصی بیشتره ... !

نظر قطعی نمیشه داد در مورد ترازتون اما فک کنم کل تراز اختصاصیتون 100 تا میرفت بالا !

9. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز نحوه محاسبه تراز بسیار پیچیده و بسته به نتایج همه شرکت کننده های یک آزمون هست
    هیچکس نمیتونه همینطوری بگه ترازتون چقد بالا و پائین میشه
    تو کنکور سراسری نفرات برتر کنکوری ترازی بین 12 تا 14 هزار دارن
    اگر ریاضی و ساکن منطقه 1 باشی ( یعنی سهمیه کنکورت منطقه 1 باشه ) با تراز بین 8 تا هشت هزار و پونصد رتبه ات حدودا 10 هزار خواهد بود. تراز 6 هزار و خورده ای تو کنکور بسیار بد است ( تو آزمون شما نمیدونم )
    این حرفی هم که گفته شد تراز فلان درس بیشتر از درس دیگس کاملا غلطه
    تراز یه عدده که نشون دهنده جایگاه شما نسبت به سایر رقباست. برای اینکه فرق تراز و رتبه را متوجه بشی یه مثال میزنم
    فرض کن تو یه آزمون سه نفره یکی نمرش 19 یکی 10 و یکی 3 بشه
    اونیکه نمره 10 آورده رتبش 2 است. اگر 4 میشد رتبش 2 بود اگر 18 هم میشد رتبش 2 بود. پس معلوم میشه که رتبه ملاک خوبی نیس. اینجاست که تراز بوجود میاد
    تراز نمایشگر دقیق سطح شم نسبت به بقیه است. تراز نمیگه شما خوب آزمون دادی یا نه. میگه نسبت به سایرین در چه وضعیتی هستی
    شما تو هر درس یه تراز داری. و در مجموع هم یه تراز داری. تراز هر درس به اندازه اهمیت اون درس تو تراز نهائیت اثر میذاره
    بهرحال بنظر من تو نکور ریاضی باید ترازت رو به 10 هزار برسونی تا بتونی یه رشته درست حسابی قبول شی

جا به جا زدن تست ها هم تو کنکور یه اتفاق معمول و بعضا خطرناکه. راه هایی برای جلوگیریش وجود داره که بدلایلی من نمیگم وب هتره مشاورتون بگه ( بخاطر این نمیگم که اگر درست اجراش نکنید ممکنه بیشتر لطمه بخورید و گناهش گردن من بیفته )
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

ممنون ولی دفعه قبل من حسابان و هندسه و جبر کم تر از این دفعه زدم ولی میانگین ترازام توی درسای اختصاصی کمتر از تراز اختصاصیم توی کارنامه بود
    کتاب کمک درسی نگفتید
    کلا برای دروس عمومی چه کتاب های کمک درسی خوبه?من توی دروس عمومی خیلی ضعیفم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کتاب کمک درسی نگفتید
    سلام دوست عزیز.اولا بهترین منبع برای دروس عمومی،کتاب درسیه.به خصوص توی درس دین و زندگی.

برای درس ادبیات:1)قرابت معنایی:خواندن کتاب هامون سبطی به صورن روزنامه وار2 )دین و زندگی:اول کتاب،بعد به نطر من بهترین منبع،فیلم های آموزشی گزینه 2 هست.(استاد کریمی) 3)عربی:تسلط به کتاب+تست زیاد+کتاب فوت و فن عربی 4)زبان:تست زیاد+کتاب سبز

موفق باشید.

13. این کاربر از farshid2002002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

ممنون ولی دفعه قبل من حسابان و هندسه و جبر کم تر از این دفعه زدم ولی میانگین ترازام توی درسای اختصاصی کمتر از تراز اختصاصیم توی کارنامه بود
    کتاب کمک درسی نگفتید
    من اينارو دارم و راضى ام:
    دينى همگامان
    زبان فارسى خيلى سبز و سبطى
    ادبيات گاج سبز
    زبان مبتكران (مولف اين كتاب رتبه يك كنكور بوده)

15. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •