تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 52 اولاول ... 35414243444546474849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

صبر کنین ipad air 2 بخرید 3 یا 4 ماه دیگه میاد
    با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکر
    دوربین 8 مگاپیکسل
    پردازنده A8
    باتری قویتر
    تاچ آی-دی(حسگر اثر انگشت)
    و مثل همه آیپد ها ایران هم میاد-ش
    آبان یا آذر

3. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام و روز خوش. اگر جیلبریک کنیم میشه بهش فلش وصل کرد؟
    راستی کیبورد چطور؟ من تو سایت خود اپل کیبورد مخصوصشو دیدم. به نظرتون تو ایران هم هست؟ کیف اورجینال و غیره چطور؟ اصلا اپل فروشگاه معتبری تو تهران یا ایران داره؟ با تشکر از شما
    بله البته باید کمرا کانکشن بخرید ( تبدیل ) ... بله کیبرد های مختلف هست ... اپل هیچ نمایندگی در ایران نداره ولی فروشگاه معتبر زیاد هست ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

دوربین 8 مگاپیکسل
    پردازنده A8
    باتری قویتر
    تاچ آی-دی(حسگر اثر انگشت)
    و مثل همه آیپد ها ایران هم میاد-ش
    آبان یا آذر
    سلام ... البته مشخصاتی که ذکر کردید فقط حدسیات هست ... ۲ ۳ ماه بعد از وارد شدن قیمت متعادلی پیدا میکنه .

7. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

... اپل هیچ نمایندگی در ایران نداره ولی فروشگاه معتبر زیاد هست ...

سلام. چون من تو سایت اپل رفتم و قطعات جانبی شو دیدم. مثل کیبورد و کیف مخصوصش. کی خواستم ببینم اینجا هم موجود هستش یا فیک و کپی هستند.
    راستی میشه از آیپد مستقیم پرینت گرفت. یعنی پرینتر بهش وصل کرد. اگر نه پس چطور میشه پرینت گرفت. با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این آیپد ایر 2 به نظرتون تا 3 4 ماه دیگه میاد تو بازار و به نظرتون قیمتش چقدر می تونه باشه؟ من تو سایت اپل رفتم چیزی ازش ندیدم. به نظرتون می ارزه صبر کرد؟ شاید آیپد جدید بشه مکالمه باهاش برقرار کرد با حتی فلش وصل کرد. نظر شما دوستان چیه؟با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این آیپد ایر 2 به نظرتون تا 3 4 ماه دیگه میاد تو بازار و به نظرتون قیمتش چقدر می تونه باشه؟ من تو سایت اپل رفتم چیزی ازش ندیدم. به نظرتون می ارزه صبر کرد؟ شاید آیپد جدید بشه مکالمه باهاش برقرار کرد با حتی فلش وصل کرد. نظر شما دوستان چیه؟با تشکر
    صد درصد می ارزه قابلیت مکالمه نداره ولی قابلیت اس ام اس داره به شرطی که جیلبریک بشه
    کلاً ای او اس 70 رصد قابلیت هاش که اندروید هم داره بعد از جیلبریک شدن فعال میشن

11. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

صد درصد می ارزه قابلیت مکالمه نداره ولی قابلیت اس ام اس داره به شرطی که جیلبریک بشه
    کلاً ای او اس 70 رصد قابلیت هاش که اندروید هم داره بعد از جیلبریک شدن فعال میشن
    با سلام. ممنون. راستش می ترسم صبر کنم صبر کنم تو بازار به زودی نیاد. 3 یا 4 ماه مشکلی نیست میشه یه جوری صبر کرد. ولی مشکل اینه که یه بار برای خرید لب تاب ریسک کردم و نخریدم و بعدش به مشکل خوردم.
    راستی این جیلبریک کردن آسیبی نداره؟ فابل برگشت هست؟ چون من به صورت خیلی گنگ و کلی متوجه شدم خیلی ها توصیه نمی کنند. شما اینکارو کردید؟ مشکلی نبوده؟ راضی بودید؟ با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. چون من تو سایت اپل رفتم و قطعات جانبی شو دیدم. مثل کیبورد و کیف مخصوصش. کی خواستم ببینم اینجا هم موجود هستش یا فیک و کپی هستند.
    راستی میشه از آیپد مستقیم پرینت گرفت. یعنی پرینتر بهش وصل کرد. اگر نه پس چطور میشه پرینت گرفت. با تشکر
    با سلام ............

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

با سلام. ممنون. راستش می ترسم صبر کنم صبر کنم تو بازار به زودی نیاد. 3 یا 4 ماه مشکلی نیست میشه یه جوری صبر کرد. ولی مشکل اینه که یه بار برای خرید لب تاب ریسک کردم و نخریدم و بعدش به مشکل خوردم.
    راستی این جیلبریک کردن آسیبی نداره؟ فابل برگشت هست؟ چون من به صورت خیلی گنگ و کلی متوجه شدم خیلی ها توصیه نمی کنند. شما اینکارو کردید؟ مشکلی نبوده؟ راضی بودید؟ با تشکر از شما
    شما اگر با قیمت مناسب بخوای تهیه کنی باید حداقل ۲ ماه بعد از وارد شدنش صبر کنی ...
    قابلیت مکالمه و اس ام اس در ios حتی با جیلبریک هم وجود نداره ! روی آیپد ۱ با جیلبریک میشد تماس گرفت و اس ام اس داد ... روی آیپد ۲ هم میشد ( ios5 ) ولی بسته شدن ...
    جیلبریک آسیبی نمیزنه ولی تضمینی وجود نداره ios 8 جیلبریک بشه ( الان 7.1.1 جیلبریک شده توسط یک گروه چینی )
    شاید مقداری مصرف باتری با جیلبریک بیشتر بشه ولی آسیب نمیرنه !
    برای پرینت مستقیم باید پرینتر با پورت اترنت یا قابلیت وای فای داشته باشید که به روتر وصل بشه ...

15. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •