تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 45 از 337 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض Testking

دوستان سوال جالبي رو يكي از دوستانم از v53a 70-291 Testking برام فرستاد . همين ايده اي شد تا عرض كنم خوب ميشد ما هم با اساتيدي كه اينجا هستن سوالات اين چنيني رو كه جالب هم هستنShare كنيم . خوب اگر پيش بياد راجب اون بحث كنيم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نطرتون رو بگيد

داره خودمونی میشه Mohsen_cia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

آقا ضمن تشكر و خسته نباشيد يه سوال داشتم

من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو شبكه كردن هيچ مشكلي نيست و همه چيز درست وعاديه . اما اين سيستم ها وقتي همزمان از WORD يا Exel استفاده مي كنن به مشكل مي خورن. واضح تر بگم وقتي تو يكي از سيستم ها برنامه word يا Exel بازه ( سيستمي كه اولين نفر برنامه رو باز مي كنه ) مشكلي نيست و به كارش ادامه ميده اما وقتي سيستم بعدي همون صفحه رو باز مي كنه اول يه پيغام مياد كه فقط مي توني اين صفه رو بخوني ( read only ) يعني نمي تونه تو اون صفحه تغيراتي بده اما وقتي سيستم اول صفحه رو مي بنده ، سيستم دوم مي تونه از صفحه كامل استفاده كنه ( ميتونه تغير هم بده )

حالا مي خواستم منو راهنمايي كنيد

خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مشخصه که وقتی یه نفر در حال استفاده از اون فایل هست ، بقیه فقط متونن ببینن تا وقتی که اون فرد فایل رو ببنده ...

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

هرچند لینکتو نتونستم بخونم ولی در حالت کلی موافقم. روی من حساب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

فكر نميكنم لينك مشكل داشته باشه ؟ بقيه هم مشكل دارند ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فكر نميكنم لينك مشكل داشته باشه ؟ بقيه هم مشكل دارند ؟
    نه . من مشکلی نداشتم .

تونستم باز کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه پیشنهادی دارم ..
    به صورت خصوصی به بعضی از دوستانم پی ام میدم . اگه موافقت شد تاپیکش رو راه میندازیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kbdfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    نمیدونم تاپیک تعطیله یا بچه ها فعالند ولی یه سوال داشتم در مورد شبکه وایرلس اگه کمکم کنین ممنون میشم
    سه تا کامپیوتر دارم میخوام دوتاش رو از طریق اکسس پوینت و یکی اش رو از طریق کابل بهم متصلشون کنم حالا اون دوتا کامپیوتر که از طریق اکسس پوینت بهم وصل کردم همدیگه رو میبینند ولی یکی دیگه که میخوام از طریق کابل به یکی از اونا وصل شه نمیشه یعنی نمیتونه هیچکدوم از اونا رو ببینه تنظیمات خاصی میخواد یا ایراد از چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    نمیدونم تاپیک تعطیله یا بچه ها فعالند ولی یه سوال داشتم در مورد شبکه وایرلس اگه کمکم کنین ممنون میشم
    سه تا کامپیوتر دارم میخوام دوتاش رو از طریق اکسس پوینت و یکی اش رو از طریق کابل بهم متصلشون کنم حالا اون دوتا کامپیوتر که از طریق اکسس پوینت بهم وصل کردم همدیگه رو میبینند ولی یکی دیگه که میخوام از طریق کابل به یکی از اونا وصل شه نمیشه یعنی نمیتونه هیچکدوم از اونا رو ببینه تنظیمات خاصی میخواد یا ایراد از چیه ؟

سلام دوست من .

در مرحله اول ممکنه اشکال از رنج ip تعریف شده برای کلاینت های شما در شبکه باشه . دقت کن که ip ]ا از یک رنج بوده باشند ...
    در مرحله دوم باید دنبال اشکال فیزیکی از access point یا switch بوده باشه ... از جایی که access point اساسا در نقش یک translation bridge عمل میکنه و کارش تبدیل سیگنال های شبکه بی سیم به شبکه کابلی ه تمام شرایط مسافتی و محیطی هم میتونه بر روی این توپولوژی شما تاثیر گذار باشه ..

پس همه موارد رو به دقت چک کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kbdfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی ولی باید خدمتتون عرض کنم که:
    رنج آی پی ها رو هم برای اکسس پوینتها و هم برای کارتهای شبکه هر سه کامپیوتر از یک رنج آی پی انتخاب کرده ام یعنی همش تو این رنجه: 192.168.4.000 انتخاب کرده ام اگر این سه تا کامپیوتر و ترتیب قرار گیری شون رو به ترتیب شماره در نظر بگیریم کامپیوتر شماره 1 و 2 و3 که کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر وسطی میباشد .من در کامپیوتر شماره 1و 2 دوتا کارت شبکه دارم از یکی از کارتهای شبکه برای اکسس پوینت وازیکی برای شبکه معمولیمون استفاده کرده ام اکسس پوینت ها تو کنار کامپیوتر 1و2 هستن .حالا این کامپیوتر های شماره 1و2 همدیگر رو میبینن یعنی هم اکسس پوینتها همدیگر رو میبینن هم کارتهای شبکه و از طرفی کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر شماره 3 رو میبینه هم کارت شبکه معمولیش رو هم اکسس پوینتش رو ولی کامپیوتر شماره 1 کامپیوتر شماره 3 رو نمبینه و برعکس در ضمن کامپیوتر 1کارت شبکه کابلیه کامپیوتر 2 رو هم نمبینه حالا اگه تونستین راهنمائی کنین و بگین مشکل از کجاست ممنون میشم .

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

firewall اون کانکشن رو چک کن. کابلت رو هم چک کن. نوع سوییچت چیه؟ کارت شبکه ها چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •