حالا خوبه به طور مثبت ارزیابی میشه
حالا خوبه به طور مثبت ارزیابی میشه
وای بچه ها فردا کنکور دارم........ استرسسسسسسسس....
بچه ها هزینه یه ترم پزشکی آزاد و همچنین هوشبری آزاد چند میشه حدودا؟!؟!؟!
مثلا طرف میتونسته شیراز بخونه،حالا باید بره کرمان ...سیاست یکی دو سال اخیر اینه که از ظرفیت های کارشناسی دانشگاههای خوب کم کنند وبه ظرفیت ارشد اونا اضافه کنن
کلا می خوان به سمتی برن که دانشگاههای برتر فقط ارشد و دکترا داشته باشن
( سال پیش ظرفیت دانشگاههای تهران امیرکبیر صنعتی اصفهان فردوسی و چند تای دیگه تو رشته های مختلف 30-40% کاهش داشت ولی ظرفیت دانشگاه شریف تقریبا ثابت موند و جتی تو یکی دو رشته یکم افزایش هم داشت)
در مورد سوال دیگه هم یکی همین کاهش ظرفیتها موثر بوده و یکی دیگه پایین بودن جامعه آماری کانون نسبت به کل کنکور
مثلا تو یه رشته که ظرفیتش 40 نفر بوده کانون 15-16 تا قبولی داشته خب طبییعیه که اون نفر آخر ممکنه نفر 25 امی بوده که تو اون رشته قبول شده باشه یا نفر 40 ام و این وسط تفاوت رتبه ها زیاد میشه
تفاوت از زمینه تا آسمون ...
کم غصه ی کنکور بدم داشتم،اینم اضافه شد ...کاملاَ درسته وتأیید میشه
البته یه هدف دیگه هم از کاهش ظرفیت دانشگاههای تهران بود و اونم به قول خودشون تمرکز زدایی از پایتخت بود .
فقط اینکه فکرنکنید مثلا ظرفیت دانشگاه امیرکبیر یا تهران و شریف کم بشه به حال اونایی که رتبشون 11000 شده تأثیری نداره
اتفاقا هر چقدر رتبه بدتر شده باشه تأثیرش بیشتره
اگه ظرفیت تهران کم بشه اون کسی که تاپارسال میتونسته بره تهران امسال باید بره امیرکبیر اونی که امیرکبیر میورده حالا باید بره یه دانشگاه دیگه ( مثلا خواجه نصیر ...) و خلاصه همینطوری مثل دومینو میادبه اونیکه رتبش 11000 شده میرسه تا سال 88 مکانیک ماشین آلات صنعتی اصفهان + نساجی صنعتی اصفهان + کشاورزی میورده 89هیچکدومو نمیاره .
چه آرزوها که نداشتم !!!
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا !!!!![]()
سیاست یکی دو سال اخیر اینه که از ظرفیت های کارشناسی دانشگاههای خوب کم کنند وبه ظرفیت ارشد اونا اضافه کنن
مطمئن باش اگه اطلاعات زود به دستشون برسه و بخوان سریع کار کنن 2 هفته بیشتر طول نمیکشه
سیاستشون میگه یک ماه!به این ترتیب که برای داوطلبان مشمول دو نمره کل یکی صرفاً باتوجه به نمره آزمون سراسری و دیگری با ترکیب نمره آزمون سراسری و سوابق تحصیلی با تأثیر 25درصد ساخته می شود و نمره کل بالاتر ملاک گزینش داوطلب قرار میگیرد.
اینا هم ما رو کشتن با این سیاستا!!![]()
Last edited by farhad1122; 21-07-2011 at 15:49.
ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.
کجاش خوبه؟ برا یکی که معدل یا همون نمرش کم شده خیلی خیلی خوبه ولی برا یکی که معدلش بالاست خوب نیست. چون کسی که نمراتش بالاست به هر حالا این تاثیر معدل چه مثبتش رو در نظر بگیریم چه منفی در اکثر مواد براش مثبته تاثیرش و در عوض برا خیلیا هم تاثیر منفی میذاره که باعث میشه رتبه ها جابه جا بشه. ولی الان اونایی که نمرشون خوبه همون وضعیت قبلی رو دارن، ولی کسانی که نمرشون پایینه خیلی به نفعشون میشه و رتبشون بدتر نمیشه. یعنی مثل اینه تو یه مسابقه دو صد متر اگه نیرویی باشه رو به جلوه، اگه نباشه که هیچ. ولی نیرو رو به عقب نداریم که باعث تفکیک بیشتر بشه.حالا خوبه به طور مثبت ارزیابی میشه
کلا به نظر شما میشه طرحی بیاد که به نفع همه باشه؟ جایی که رتبه بندی باشه و ملاک مقایسست نه خود نمره؟ مسلما نه. پس باید اگه میخوان عدالت برقرار باشه، کسی که نمرش خوب شده تاثیر مثبت باشه و کسی که بد هم تاثیر منفی. خلاصه نمی دونیم چقدر تاثیر میذاره ( یعنی اینکه تاثیرش سرنوشت ساز است یا نه ) ولی کارشون مشکل فنی داره.
این طرح کاملا بی عدالتیه! این که میگید یه شخصی باباش فوت کرده یه استثناس! شما به صورت کلی در نظر بگیر! حق چند هزار نفر ضایع میشه و حق یه عده ی محدود رعایت میشه! عدالت باید برای اکثریت باشه! نه برای یه عده انگشت شمار! من سال سوم پدر خودمو در اوردم تا نمره هام شد حسابان 19 و شیمی 19 و فیزیک 18.5 و ... اون وقت یکی از دوستام هم بود اصلا درس نمیخوند کال آو دیونی بازی میکرد و نمره هاش همه 15 و 16 بود. حالا امسال دو تامون کنکور دادیم درصدامون شبیه همه! یعنی باید رتبمون یکی بشه؟!؟! من که سال سوم درس خوندم و اون هیچ فرقی نداریم و این عدالت نیست! این که سازمان سنجش هر روز طرحشو عوض میکنه و یه چیز میگه کجاش عدالته! مسخره است.![]()
ببینید شما دارین احساسی برخورد می کنین. امیدواریم برا کسی چنین اتفاقی نیافته ولی ببینید شاید یکی باشه که یکی از اقوام نزدیکش شب کنکور فوت کنه. حالا اون داوطلب کل کنکور رو از دست می ده. این درمانی نداره ولی این مثالی که شما زدین راه درمان داره و نیازی به این جور طرح های سازمان سنجش نیست، و اون اینه که چند ماه صبر می کرد و خیلی راحت تو امتحانات جبرانی شرکت می کرد تا نمرات واقعیش رو به دست بیاره.ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.
پس این مثالها نمیشه دلیل برقراری عدالت. تازه خیلیا می بینی روز کنکور مریض میشن، و صدها مشکل دیگه که یکسال زحمتشون هدر میره، دیگه اونوقت این عدالته که یکسال دیگه بشینن پشت کنکور؟
اگه تونستید جواب سوال زیر رو بله بدین با دلیل، اونوقت این طرح می تونه عادلانه باشه، و در غیر این صورت این طرح عادلانه نیست.
کلا به نظر شما میشه طرحی بیاد که به نفع همه باشه؟ جایی که رتبه بندی باشه و ملاک مقایسست نه خود نمره؟
Last edited by vahid-p; 21-07-2011 at 16:30.
دقیقا. من پارسال برای امتحان نهایی با برنامه خوندم ( در طول سال ) و معدلم حدودا 19.30 شد. الان اون همه زحمتی که کشیدم و به نظرم خیلی برام با ارزش بود، الان با این کارشون کم ارزشش کردن ( نمی گم بی ارزش ). تازشم وقتی روند به صورتیه که داره کنکور حذف میشه و معدل جایگزین میشه که باعث میشه واقعا علم فرد در نظر گرفته بشه ( البته اینکه برگزاری امتحانات نهایی در امنیت و سلامت باشه بحثش جداست ) و عواملی مثل نداشتن سرعت در تست زنی باعث نشه یه دانش آموز مستعد از حقش بی بهره بشه، چطور چنین طرحی رو میان اجرا می کنن؟؟؟
شما هم ببین دوست من ...ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.
من خودم نمره هام اونقدر خوب نشده که بخوام بنازم بهش ولی ...
ولی اون دوست شما خیلی بد شانس بوده.خدا صبرش بده.ما داریم کسی که سر جلسه ی کنکور هم پاسخنامش کثیف بشه.یا اصلا باباش فوت کنه.خب اینا استثنان.نمیشه که به خاطر اینا حق بقیه رو خورد.
در مورد نمره.من خودم کاملا از اینکه تاثیر رو بعد برگزاری امتحانات زیاد کردن ناراضیم؛ولی اگه فقط تاثیر مثبت بدن دیگه بدتر هم میشه.چرا؟چون من قول میدم بیشتر از 99% کسایی که کنکورشون بهتر از نمره ی کتبیشون میشه سال سوم سهل انگاری کردن.باباشون فوت نکرده،برگشون اشتباه نشده و ...(خوبه که نمره گرفتن از امتحان کتبی آسون تره؛والا!)
ولی کسی که هم نمره ی سال سومش خوب شده،هم کنکورش،قطعا 2 سال تلاش کرده.
به نظر خود شما حقه کسی که سال سوم بکوب خونده و مثلا شیمیش شده 19.5 و کنکورشو 75 زده،با کسی که سال سوم رفته عشق و صفا و شیمیش شده 13 و سال پیش بکوب خونده و شیمی رو 80 زده برابر بشن؟
یه بار دیگه هم میگم:
سود یه عده در کنار ثابت بودن وضعیت یه عده دیگه،برابر ضرر عده ی دومه ...
نه دوست من.رتبه ی شما بهتر میشه.ولی نه اونقدر بهتر که حقتونه ...یعنی باید رتبمون یکی بشه؟!؟!
این هم یه نمونه از حرفی که زدم)
Last edited by ahmad72; 21-07-2011 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)