دوست عزیز من خودم به شخصه یادمه که پارسال برای تمدید قراردادم به مرکز آران و بیدگل رفته بودم و تعرفه قیمت ها رو در سایتتون دیده بودم و وقتی تناقص قیمت رو دیدم علت رو پرسیدم که خود خانم قنبری گفتند که اون قیمت ها مربوط به کاشان هستند و بی احترامی بزرگی بود که به من شد اما اون موقع هیچی نگفتم
سرویس برنزی شما همون 128 سابق محسوب میشه که دوستم که به سفارش خودم مشترک بایت شده بود (که کاش بهش پیشنهاد نمیکردم) میگفت به زور 500 مگابایت شبانه اگه بگیره پس شما هم به اشتباه اطلاع رسانی نکنید، اون سرویس طلایی شماست که الان ممکنه بالای یک گیگ بگیره (البته بعید میدونم، چون اگه میگرفت کاربر دو ساله شما که خودم باشه 2 هفته پیش قراردادش رو تمدید میکرد)
در مورد 6 گیگ ترافیک رایگان بایت که 4 گیگ اون در ماه آخری بود که من اینترنت بایت رو داشتم فکر میکنم بیشتر بدلیل بستن دهان مشترکان ناراضی بود و به قولی با یه تیر چند نشون زدن بود تا بتونید طرح جدید رو پیاده سازی کنید
بهتره شما هم درست اطلاع رسانی کنید ، بایت عاشق چشم سیاه کاربران نیست که هر ماه قرعه کشی کنه و 5 گیگ ترافیک رایگان ،الکی به شخص برنده هدیه بده، در واقع کسانی در قرعه کشی بایت برنده میشدند که در اون ماه ترافیک اضافه خریداری میکردند که این طرح هم بیشتر منفعتش برای بایت بود تا بدین طریق کاربران رو گول بزنه که بیشتر ترافیک بخرند البته انتقادی به این طرح بایت ندارم ولی واقعیت امر همینه