تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 59 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز من خودم به شخصه یادمه که پارسال برای تمدید قراردادم به مرکز آران و بیدگل رفته بودم و تعرفه قیمت ها رو در سایتتون دیده بودم و وقتی تناقص قیمت رو دیدم علت رو پرسیدم که خود خانم قنبری گفتند که اون قیمت ها مربوط به کاشان هستند و بی احترامی بزرگی بود که به من شد اما اون موقع هیچی نگفتم
    سرویس برنزی شما همون 128 سابق محسوب میشه که دوستم که به سفارش خودم مشترک بایت شده بود (که کاش بهش پیشنهاد نمیکردم) میگفت به زور 500 مگابایت شبانه اگه بگیره پس شما هم به اشتباه اطلاع رسانی نکنید، اون سرویس طلایی شماست که الان ممکنه بالای یک گیگ بگیره (البته بعید میدونم، چون اگه میگرفت کاربر دو ساله شما که خودم باشه 2 هفته پیش قراردادش رو تمدید میکرد)

در مورد 6 گیگ ترافیک رایگان بایت که 4 گیگ اون در ماه آخری بود که من اینترنت بایت رو داشتم فکر میکنم بیشتر بدلیل بستن دهان مشترکان ناراضی بود و به قولی با یه تیر چند نشون زدن بود تا بتونید طرح جدید رو پیاده سازی کنید

بهتره شما هم درست اطلاع رسانی کنید ، بایت عاشق چشم سیاه کاربران نیست که هر ماه قرعه کشی کنه و 5 گیگ ترافیک رایگان ،الکی به شخص برنده هدیه بده، در واقع کسانی در قرعه کشی بایت برنده میشدند که در اون ماه ترافیک اضافه خریداری میکردند که این طرح هم بیشتر منفعتش برای بایت بود تا بدین طریق کاربران رو گول بزنه که بیشتر ترافیک بخرند البته انتقادی به این طرح بایت ندارم ولی واقعیت امر همینه
    این منطقی هست که اینترنت 128 بایت رو با اینترنت مثلا 8 مگابیتی شاتل مقایسه کنی؟!

این عکس رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک شاتل گذاشته :

اگر دقت کنی می بینی که با دانلود 30 گیگ اون هم با اینترنت 8 مگابیتی و پرداخت 44 هزارتومن بابتش بعد از 30 گیگ دانلود رایگان محدود شده!!!
    حالا شما می شه برای من توضیح بدی چه شکلی ماهیانه بیشتر از 18 گیگ مجاز دانلود می کنی و محدود نمیشی؟!
    اگه الان می بینی شاتل محدودیت هاشو کم کرده دلیلش به خاطر اینه که صدای کاربران معترض به افزایش قیمت 3500 تومنی بابت شبانه رو کم کنه.یه مقدار زمان که بگذره همچین سفت و سخت کاربر هارو محدود کنه که نگو(که البته من به تمام ISP ها حق می دم که به فکر گران کردن سرویس هاشون باشن)
    در مورد سرویس طلایی هم بالای 1 گیگ دانلود می تونه بکنه (هفته پیش کردم که میگم)
    در مورد اینکه گفتین "بایت عاشق چشم و ابرو کاربران نیست"با شما موافقم...تمام شرکت ها اول از همه به فکر درآمد خودشون هستند شرکت بایت هم با افزایش کیفیت خودش و این قرعه کشی ها کاربر بیشتری جذب می کنه.و به وسیله افزایش کاربر سود بیشتری به دست میاره...ولی این به معنای ضرر کردن کاربر نیست...با این روش ها هم کاربر سود می کنه و هم ISP درآمد هاش افزایش پیدا می کنه

خلاصه اگر من ِ کوچیک رو قابل بدونید بعد از 8-9 سال ADSL داشتن خدمتتون عرض می کنم که بایت خیلی بهتر از شاتله...به مرور زمان با مشکلات شاتل برخورد می کنید و به حرفم میرسید(مثلا برای تخلیه خط باید حضوری برید دفتر شاتل تا براتون تخلیه انجام بدن-اون هم بعد از 1-2 هفته )

2. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در جشنواره فروش ویژه بایت (از 20 مهر الی 9 آبان)، امکان دریافت مودم بی سیم رایگان با شرایط ویژه اضافه شد... اطلاعات بیشتر تماس با امور مشترکین بایت

4. 2 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من قبلا فرا ارتباط و بایت رو داشتم که ایراداتی داشت الان مدت زیادیه که با شاتل کار می کنم که خیلی راضی ام

6. این کاربر از yalda01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستانی که بایت دارید, برای شما هم قطع و وصل میشه نت؟
    امشب ساعتهای 7 و نیم به بعد هر چند دقیقه قطع وصل میشه برای من :|

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستانی که بایت دارید, برای شما هم قطع و وصل میشه نت؟
    امشب ساعتهای 7 و نیم به بعد هر چند دقیقه قطع وصل میشه برای من :|
    فعلا که وصلیم.
    البته من یه نیم ساعت پیش حموم بودم. توی اون مدت رو نمی دونم !!

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از 7و نیم تا حدود 1 ساعت و نیم بعدش اینطوری بود واسه من. هر چند دقیقه قطع میشد دوباره وصل میشد.
    الان تست کردم خوب شده مثل اینکه.

11. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از 7و نیم تا حدود 1 ساعت و نیم بعدش اینطوری بود واسه من. هر چند دقیقه قطع میشد دوباره وصل میشد.
    الان تست کردم خوب شده مثل اینکه.
    بهترین کار در این مواقع این است که با پشتیبانی تماس بگیرید... مواردی از این دست اغلب مربوط به خط مشترک است که دارای نویز بیش از اندازه می شود... در این موارد مودم و سایر دیوایس ها را جدا کنید و چند دقیقه بعد مجددا دیوایس ها را به خط تلفن متصل کنید

13. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بهترین کار در این مواقع این است که با پشتیبانی تماس بگیرید... مواردی از این دست اغلب مربوط به خط مشترک است که دارای نویز بیش از اندازه می شود... در این موارد مودم و سایر دیوایس ها را جدا کنید و چند دقیقه بعد مجددا دیوایس ها را به خط تلفن متصل کنید
    آقای حیدریان یک من با توجه به این که در محدوده مهماندوست و snr خوبی دارم. چند مرتبه به صورت محدود دچار این مشکل شده ام.
    مرتبه اول و آخری که (برای این گونه قطعی ها) با پشتیبانی تماس گرفتم. پشتیبانی گفت: خطتون که سالمه. و من بد شانس دیدم که اوکی شد.
    بعد پشتیبانی به صورتی عاقل اندر سفیه بهم گفت دفعه بعد چند دقیقه صبر کنید و بعد تماس بگیرید!
    ا

15. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    من اینترنت 512 نامحدود بایت دارم. چند سالی میشه. چند جا رو امتحان کردم اما برای من که دانلودم زیاده فقط همین گزینه موند.
    اما به نسبت شهرهای دیگه واقعا کاشان هم قیمت ها بالاست هم سرعت ها کم. می خواستم ببینم شرکت خاصی، طرح خاصی نیست که اینترنت نامحدود با سرعت بالاتر و قیمت مناسب تری ارائه بده.

الان این 512 ـه من سرعت دانلودش تا 70 ـه و ماهیانه 97 تومن میدم.
    ممنون

17. این کاربر از R15043 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام
    من اینترنت 512 نامحدود بایت دارم. چند سالی میشه. چند جا رو امتحان کردم اما برای من که دانلودم زیاده فقط همین گزینه موند.
    اما به نسبت شهرهای دیگه واقعا کاشان هم قیمت ها بالاست هم سرعت ها کم. می خواستم ببینم شرکت خاصی، طرح خاصی نیست که اینترنت نامحدود با سرعت بالاتر و قیمت مناسب تری ارائه بده.

الان این 512 ـه من سرعت دانلودش تا 70 ـه و ماهیانه 97 تومن میدم.
    ممنون
    مخابرات 2020 هم یه جشنواره راه انداخته که دی ال رایگان داره و پینگش با 4.2.2.1 و 4.2.2.4 حدود 150 هست. و شب و روز روی 2 مگ هست.

19. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •