تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 58 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 576

نام تاپيک: فوتسال

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نمیخوام تو این موقعیت بحث جدیدی باز بشه اما اما انقدر نگیم شمس فلانه بساره .. مشکل ورزش و فوتسال ما جای دیگست و با احساسی حرف زدن چیزی درست نمیشه !
    کمی منطق باشیم که حتی شمس هم بعد از جام جهانی 2006 و در جام جهانی کوچک داشت صعیف عمل میکرد .
    من تمام بازیهای جام جهانی کوچک رو از اینترنت نگاه میکردم و کاملا مشخص بود که تیم خیلی افت کرده و شمس داره مهره سوخته میشه .
    میخوام اینو بگم که گاهی ما زیادی احساسی عمل میکنیم و نیایم بگیم چرا شمس رفت و این حرفها .به شما قول میدم که ما با شمس هم به مشکل بر میخوردیم چون تاکتیک تکراریی داشت که تیمها دیگه شناخته بودنش .
    مشکل فوتسال ما عدم برنامه ریزی آکادمیک و حرفه ای و نبود مربیهای خوب در سطح جهانیه .. جز شمس ما به نظرم مربی خوبی تو ایران نداریم .

در ادامه صحبتهام به نظر من مشکل از اونجا نشات میگیره که فساد تمام سیستمهای مدیریتی رو فرا گرفته . مدیرانی در راس کار هتسند که همگی به فکر پر کردن جیبشونند و به شدت از لحاظ سواد ورزشی در سطح پایینی قرار دارند و از طرفی اعتماد به نقس کاری و همینطور روحیه خود باوری در ورزشکارامون وجود نداره .
    بهر حال با هایلایت کردن بیش از حد شمس و امثال شمس و تکیه رو یک فرد مشکل ورزش ما حل نمیشه بلکه باید فعلا ترابیان از راس کار برداشته بشه تا بعدش به سراغ مسائل دیگه رفت.

2. 7 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روز بدی بود برای فوتبالی که شاید دیگه یک جنازه خالی از روح شده
    شاید این ماییم که با لجاجت و یکدندگی تاریخی و خاص خودمون نمیخوایم بپذیریم که از یک مرده هیچ کاری بر نمیاد
    فوتبال ما مدتهاست که مثل یک جسم توخالی شده و چند نفر با گرفتن دست و پاش و تکون دادن اونها بهش یک زندگی عروسکوار دادن و باهاش یک رفتار خیمه شب بازی گونه میکنن
    یک عروسک خیمه شب بازی زمانی میتونه به خوبی به پایان داستانش برسه که دستهای گردانندش عاقل باشن و کاربلد
    اما متاسفانه عروسکِ خیمه شب بازیِ فوتبال ما گرفتار دستهایی شده که در اونها نه اثری از تعقل دیه میشه نه دانایی

انگار تماشاگر یک نمایش عروسکی هستیم که نه نمایشنامه ای داره و نه کارگردانی
    بله ما قطعا شاهد یک نمایش فی البداهه هستیم
    داستان ما نه شروعی داره نه نقطه اوجی و نه فصلی برای گره گشایی
    راوی این داستان اول شخصِ تهی مغزیست که داره ادای یک راوی دانای کل رو درمیاره
    یک نمایشِ بدون نمایش نامه مشکل ما دقیقا همینه

ما سالهات در فصل درو با داسهای عریان شده و سر به آسمان کشیده به مزرعه میریم اما اونجا تازه یادمون میفته که چیزی نکاشتیم

آقاي ارباب سايه ها! بيا و تحويل بگير! اين هم تيم ملي فوتسال ما كه ميگفتي بايد هميشه ازش حمايت كرد چون بالاخره تيم ملي كشورمونه و ....
    دوست من جوری حرف میزنی که انگار دوستمون حرف بدی زده یا مسئول باخت ایشونه
    ما اگه از ته مانده های این فوتبال حمایت نکنیم که آقایون خیلی راحت مراسم ختمش رو میگیرن
    ما همین چهارشنبه هم باید ورزشگاه رو پر کنیم چون شکست این فوتبال هیچ آسیبی به امثال کفاشیان و آورندگانش نمیزنه و سرخوردگیش فقط به خودمون ضربه میزنه
    ما توی وضعیتی هستیم که باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم
    هر چند مطمئنیم این فوتبال فاسد و بیماره اما تنها گذاشتنش قطعا منجر به مرگش میشه
    Last edited by گرافيكار; 12-11-2012 at 15:31.

4. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

^ +1

یک نکته که خیلی برام جالبه, مسئولین تیم کوچکترین عذر خواهی برای این وضعیت تاسف ناک
    نمی کنند! انگار تیم باشگاهی رو با هزینه شخصی بردن حالا شکستم خوردن که خوردن! درد من هم همینه
    که خیلی وقته ورزش ملی (البته چیزای ملی دیگه هم) شده ارث بابای عده ای خاص!
    به هر حال, از کوزه همان تراود که در اوست. من که سوپرایز نشدم, ولی عکس العمل مسئولین امر واقعا برام
    جالب بود.

6. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ترابيان: دلچسب‌ترين بازي را از تيم ملي ديدم!
    زبان درازی به منتقدین فراوان و البته شخص شمس + نمک روی زخم مردم پاشیدن!

ظاهرا ترابیان فوتسال رو صرفا میدان قدرت نمایی و یکه تازی در مقابل امثال شمس میبینه ...و از درک این مطلب که چشم امید مردم به این تیم بوده عاجزه یا براش مهم نیست.

خیلی وقته در فوتبال ما از قبول مسئولیت و یک عذرخواهی ساده خبری نیست چه برسه به استعفا و....یادمون نرفته بعد از حذف تیم امید با اون فضاحت آب از آب تکون نخورد, دیگه شکست تیم فوتسال از کلمبیا که چیزی نیست برای آقایون!!

از خودت چطور؟
    تو شبا خوابت می بره اصن؟؟؟؟؟
    خیالت تخت...راحتتر از همه ما میخوابه!
    Last edited by Rastin.; 12-11-2012 at 16:30.

8. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نمیخوام تهمت بزنم ولی بنظرم بازیکنان تیم در سه بازی آخرشون نخواستن که بازی اصلیشون انجام بدن مثلا بازی با تونس دیدین که الکی توپ ازدست میدادن و توپ تقدیم حریف میکردن و نمیخواستن گل بزنن یا بازیهای دیگه که هر چی شوت میزدن توپ میرفت آسمون - امروزم مجری شبکه ورزش (محمد سیانکی)گفت که اگه ما از شبکه ورزش یه تیم میدادیم راحت میتونستیم کلمبیا ببریم .
    بالاخره قهرمان لیگ هم با تبانی قهرمان شد دیگه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست من جوری حرف میزنی که انگار دوستمون حرف بدی زده یا مسئول باخت ایشونه
    ما اگه از ته مانده های این فوتبال حمایت نکنیم که آقایون خیلی راحت مراسم ختمش رو میگیرن
    ما همین چهارشنبه هم باید ورزشگاه رو پر کنیم چون شکست این فوتبال هیچ آسیبی به امثال کفاشیان و آورندگانش نمیزنه و سرخوردگیش فقط به خودمون ضربه میزنه
    ما توی وضعیتی هستیم که باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم
    هر چند مطمئنیم این فوتبال فاسد و بیماره اما تنها گذاشتنش قطعا منجر به مرگش میشه
    ممنون از قطعه زیبای شما.

من قبل از اینکه این اتفاق بیفته کلی با دوست عزیزم "ارباب سایه ها" بحث داشتم که نباید از این تیم حمایت کرد و یا حداقل بایدبی تفاوت بود تا آسیب روحی بهمون نرسه. درواقع امید داشتن به این تیم مثل امید داشتن به بارسلونای منهای ژاوی، مسی، اینیستا و ... است. و ایشون مدام می گفت تیم ملی باید حمایت بشه و تیم ملی ایران همیشه بهمون تعلق داره و بسیاری موارد دیگه. خدای ناکرده من قصد ندارم ایشونو مسبب این نتایج معرفی کنم کما اینکه ایشون خودشون هم انتقادات بسیاری از این کادر فنی داشتن. صرفاً یک گله دوستانه بود. همین! همینجا اگر کدورتی ایجاد شده عذرخواهی میکنم.

بالاخره باید بین تیمی که با حمایت مردمی به رقابت هایی پا میذاره با تیمی که با دیکتاتوری محض وارد میشه باید فرقی وجود داشته باشه. وقتی از یک سال گذشته به این طرف حرف منتقدان و مردم زیر پا گذاشته میشه و یک عده کور مادرزاد با برداشت های غلط خودشون تیم بزرگی را به قعر میکشونن به عقیده من دیگه حمایت کردن از اون تیم ملی به معنای واقعی کلمه بیهوده است.

در حقیقت اگر بخوام مثال بزنم مثل اون طرفدار تیم ملی ما در سالن برگزاری بازی ایران با کلمبیا است که با وجود اینکه تیم ملی بازی به اون افتضاحی مقابل کلمبیا انجام داده و باخته و داور سوت پایان را زده ولی اون تماشاگر ایرانی همچنان پرچم بزرگ ایرانو پشت سر هم تکون میداد.

معتقدم باید برای هر کسی به اندازه لیاقتش ارزش قائل شد و صرفاً انتساب یک تیم به ایران برای حمایت کافی نیست. اونها هم باید برای اثبات خودشون کاری کرده باشن تا حمایت ما را هم داشته باشن. کما اینکه اینو میشه از میزان تماشاگران هر بازی هم حدس زد.

به هر حال دیگه این جام برای ما تموم شده و رفتیم برای 4 سال دیگه. و مطمئن هستم با این روند کار ما هیچ پیشرفتی نخواهد داشت و متأسفانه همین آسیایی ها هم از این به بعد برامون دردسرساز میشن.

این صانعی عجب مهره ی بدبختیه ها! این همه سپر بلای ترابیان شد و آخرش کفاشیان میگه در ترکیب کادر فنی تیم ملی تغییر ایجاد میکنم! یعنی ترابیان سرجاش میمونه و ما باید همچنان چهره منحوس این عقرب را تحمل کنیم. آخه یکی نیست به این حضرات بگه که استعفا را برای این روزها گذاشتن. آیا اصلاً شما حرف تو کله تون میره؟ آقا جان گند زدید و باید برین.

در جواب جناب Gilopa باید بگم اصلاً باهاتون در رابطه با شمس موافق نیستم. تیم شمس کجا و این تیم کجا؟
    ما هرگز با تیم شمس مقابل این حریفهای دوزاری به مشکل برنمیخوردیم. اون تنها کسی بود که میتونست فوتسال ما رو نجات بده. در رقابت های جام جهانی کوچک 2010 تیم ما خیلی هم خوب بازی میکرد حداقل خوب نتیجه میگرفت. من نمیدونم کدوم بازی را دیدین که اینطوری نظر دادین؟ این تیم داشت تمرین میکرد برزیل را برای اولین بار ببره ولی به یکباره با کناره گیریش تیم ملی از کت و کول افتاد و امروز به این وضع دچار شد. شمس همیشه بیشتر از توان تیم ازش انتظار داشت. خداییش هیچ مسابقه ای را بعد از جام جهانی 2008 در زمان حضور شمس ندیدم که تیم ملی از حریف پایین تر از رنکینگش ضعیف تر باشه یا نتیجه بازی را واگذار کنه.
    موقع شمس تیم ملی تاکتیک داشت، انسجام داشت، تمام کننده داشت، حساب و کتاب داشت که این تیم هیچکدومشو نداره. نفرات شاید 50% همون نفرات بودن ولی در ایران مدیریت یک تیم خیلی مهمه.. مشکل برنامه ریزی و تدارکات مناسب قبوله ولی با همین بضاعت هم میشد با جمع و جور کردن کادری درست و حسابی خیلی بهتر نتیجه گرفت.

11. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام بچه ها .

من یه مقداری فکر کردم ، دیدم کشتی آزاد اون بلا سرش اومد ، و خادم رو آوردن سرمربی تیم ملی کردن و تو المپیک نتایج خوبی نگرفت !!!

فوتسال هم که صانعی رو آوردن و اون حق خوری رو کردن !!!

چه راه حلی برای این حق خوری ها و باند بازی ها وجود داره ؟

به نظرم تنها رشته ای که هیشکی نتونسته این حق خوری هارو توش بکنه ، "وزنه برداری " هست ، و اون هم به خاطر وجود یه شخص بسیار قوی و کاربلد به نام " حسین رضازاده " هست ، خیلی ها مخالف " کوروش باقری " بودن ، ولی همین رضازاده مثل یه دیوار جلوشون وایستاد و کوروش رو سرمربی کرد ، و نتایجش رو هم تو المپیک دیدیم .

گاهی وقت ها شاخه های درخت رو هرس میکننن و..... ولی این درخت ریشش خراب شده ، باید از جا کنده بشه ، هزار بار هم هرس کنی فایده نداره !!! فوتبال و فوتسال ریشش فاسد شده و تا وقتی این ریشه پا برجاست ، درخت ثمر نداره .

موفق باشید.

/////////////////////////

برزیل به پاناما 16 تا زد ، ولی ما به زور 4 بر 3 بردیم !!!

همین کلمبیا ، 4 شنبه با "اکراین " بازی داره ، راحت با 3 تا گل اختلاف کلمبیا رو میبره .

فقط آه و افسوس برای ما گذاشتن . خدا ازشون نگذره که با احساسات مردم بازی میکنن .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 12-11-2012 at 20:51. دليل: نتیجه ی بازی برزیل

13. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نمیخوام تو این موقعیت بحث جدیدی باز بشه اما اما انقدر نگیم شمس فلانه بساره .. مشکل ورزش و فوتسال ما جای دیگست و با احساسی حرف زدن چیزی درست نمیشه !
    کمی منطق باشیم که حتی شمس هم بعد از جام جهانی 2006 و در جام جهانی کوچک داشت صعیف عمل میکرد .
    من تمام بازیهای جام جهانی کوچک رو از اینترنت نگاه میکردم و کاملا مشخص بود که تیم خیلی افت کرده و شمس داره مهره سوخته میشه .
    میخوام اینو بگم که گاهی ما زیادی احساسی عمل میکنیم و نیایم بگیم چرا شمس رفت و این حرفها .به شما قول میدم که ما با شمس هم به مشکل بر میخوردیم چون تاکتیک تکراریی داشت که تیمها دیگه شناخته بودنش .
    مشکل فوتسال ما عدم برنامه ریزی آکادمیک و حرفه ای و نبود مربیهای خوب در سطح جهانیه .. جز شمس ما به نظرم مربی خوبی تو ایران نداریم .

در ادامه صحبتهام به نظر من مشکل از اونجا نشات میگیره که فساد تمام سیستمهای مدیریتی رو فرا گرفته . مدیرانی در راس کار هتسند که همگی به فکر پر کردن جیبشونند و به شدت از لحاظ سواد ورزشی در سطح پایینی قرار دارند و از طرفی اعتماد به نقس کاری و همینطور روحیه خود باوری در ورزشکارامون وجود نداره .
    بهر حال با هایلایت کردن بیش از حد شمس و امثال شمس و تکیه رو یک فرد مشکل ورزش ما حل نمیشه بلکه باید فعلا ترابیان از راس کار برداشته بشه تا بعدش به سراغ مسائل دیگه رفت.
    حرفهاتون کاملا درسته اما بی فایده
    این جملات زیبا رو همه میدوننن از اون سیب زمینیهای اون بالا تا من هیچکاره بعد هر باخت و گندی که بالا میاد اول یه تعداد داغ میکنن و انتقاد مثل خودم و شما و بقیه و بعد یه تعداد میان شبیه حرفهای شما میزنن ولی تا حالا دیدید که این حرفهای به ظاهر درست هیچ فایده نداشته و نداره ما تا ابد برای هیچکارمون برنامه نداریم خودتونم میدونید ما چند تا رشته با برنامه داشتیم اونم تنها یک دلیل داره بخاطر اینکه اون رشته ها امثال والیبال حاشیه ندارن و درکنارش پول هم نداره که کسی بخواد به جیب بزنه ولی فوتبال داستانش فرق داره
    داستان شمس فرق داره شما دارید پیش بینی رو براش می کردید که شاید 10% شاید درست از کار در می اومد همه میدونستیم با صانعی تو آسیا قهعرمان نمیشیم و نشدیم در مورد جام جهانی که به یقین کامل رسیده بودیم ولی بنظر شما با شمس با همین مشکل روبرو میشدیم؟
    حرفهام 30 یا سی نشه ولی تو کل این پهنه همین مشکل هست و درست بشو هم نیست
    حالا چشم من به برنامه امشب عادله امیدوارم بتونه کمی این داغ رو مرحم کنه
    Last edited by D o l f i n; 12-11-2012 at 21:38.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

حالا چشم من به برنامه امشب عادله امیدوارم بتونه کمی این داغ رو مرحم کنه
    عادل که جای خود دارد .
    ولی الان بزن شبکه ی ورزش ، شمس رو دعوت کردن ، قاطی کرده ، به صانعی داره میگه پروفسور

ولی اون یکی کارشناسه داشت میگفت اخراج وحید شمسایی به خودش برمیگرده که حاضر نشد سرمربی جوون و همدوره ایش ، بالاسرش وایسه .

موفق باشید.

16. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

روز بدی بود برای فوتبالی که شاید دیگه یک جنازه خالی از روح شده
    شاید این ماییم که با لجاجت و یکدندگی تاریخی و خاص خودمون نمیخوایم بپذیریم که از یک مرده هیچ کاری بر نمیاد
    فوتبال ما مدتهاست که مثل یک جسم توخالی شده و چند نفر با گرفتن دست و پاش و تکون دادن اونها بهش یک زندگی عروسکوار دادن و باهاش یک رفتار خیمه شب بازی گونه میکنن
    یک عروسک خیمه شب بازی زمانی میتونه به خوبی به پایان داستانش برسه که دستهای گردانندش عاقل باشن و کاربلد
    اما متاسفانه عروسکِ خیمه شب بازیِ فوتبال ما گرفتار دستهایی شده که در اونها نه اثری از تعقل دیه میشه نه دانایی

انگار تماشاگر یک نمایش عروسکی هستیم که نه نمایشنامه ای داره و نه کارگردانی
    بله ما قطعا شاهد یک نمایش فی البداهه هستیم
    داستان ما نه شروعی داره نه نقطه اوجی و نه فصلی برای گره گشایی
    راوی این داستان اول شخصِ تهی مغزیست که داره ادای یک راوی دانای کل رو درمیاره
    یک نمایشِ بدون نمایش نامه مشکل ما دقیقا همینه

ما سالهات در فصل درو با داسهای عریان شده و سر به آسمان کشیده به مزرعه میریم اما اونجا تازه یادمون میفته که چیزی نکاشتیم
    عجب پست قشنگی داد اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا نکته همینه : ما سالهاست در فصل درو با داسهای عریان شده و سر به آسمان کشیده به مزرعه میریم اما اونجا تازه یادمون میفته که چیزی نکاشتیم
    ورزشی که زیرساخت نداره شهری که داخلش محیط های ورزشی برای پرورش استعدادها نداره بودجه ای که جای درست هزینه نمیشه نتیجش همین میشه دیگه
    وقتی مدیر ورزشی هیچ تخصصی تو کار خودش نداره تصمیم اشتباه میگیره دیگه
    اول از همه ما باید ببینیم تو چه ورزشهایی استعداد داریم بریم تو همون ورزشها از پایه هزینه کنیم بیایم بالا
    اصلا ما چرا تو فوتسال خوبیم ؟ کسی میدونه ؟
    مادرزاد فوتسالیست نبودیم که این نسل و نسل قبلی که تو فوتسال خوب بودن همه از کوچه خیابونای شهر رفتن بالا اینا مال اون زمانین که از کنار هر کوچه ای که رد میشدی دوتا تیر دروازه با چنتا بچه میدیدی در حال بازی
    مال زمین خاکیهای جنوب شهر بودن
    الان چی ؟ الان یه سالن برا 2 ساعت میخوای اجاره کنی باید کلی هزینه کنی اونم تعدادش خیلی کمه نسبت به جمعیت
    تا وقتی سرانه محیط های ورزشی افزایش پیدا نکنه پشتوانه های تیم های ورزشیمون به همین شکلیه که میبینیم یه مدت یه تیم خوب میاد رو کار نتیجه مناسب میگیره اونا که تموم میشن اون ورزش افت میکنه
    اون بودجه های میلیاردیم که تو تیمهای دولتی فوتبالی داره هزینه میشه همه باید بره تو ورزشهایی که توش استعداد داریم
    فوتسال کشتی والیبال بسکتبال و ...
    حتی ورزشهای انفرادی که توش استعداد داریم باید بهشون توجه بشه نه اینکه بازیکن المپیک همه هزینه هاش رو خودش تامین کنه

18. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •