تا این لحظه که سایتهای اروپایی بازی رو امتیاز دادن نمره ای کمتر از 8.5 نگرفته و میانگین امتیازها 9/10 هست![]()
تا این لحظه که سایتهای اروپایی بازی رو امتیاز دادن نمره ای کمتر از 8.5 نگرفته و میانگین امتیازها 9/10 هست![]()
بچه ها هنوز جایی توو تهران بازی رو نیاورده؟؟؟؟
اگه کسی بازی رو از مغازه ای جایی خریده یه آدرسی بزارهه به خدا مردیم از خماری آخههههههه![]()
کسانی که دانلود کردن بیان بگن چه چیزهایی اظاف شده؟ چه تیمهایی ایسانس شده و چندتا عکس از ادیت بازی بزارن چه کفشهایی تو بازی هست؟
دوستاني عزيزي كه بازي رو دانلود كردن چه قابليت هاي جديدي اضافه شده
خداكنه مشكل آوانتاژ حل شده باشه مشكلي كه در فيفا اصلا نيست يعني داور خيلي خوب آوانتاژ ميده
ولي تو ساكر متاسفانه اصلا چيزي به نام آوانتاژ نيست يا شايد بشه گفت 1 در هزار آوانتاژ ميده
مشكل بعدي هم مثلا بازيكني كه Select هست مثلا توپ از جلوش رد ميشه و توپ ميره جلوي بازيكن ديگه مون ولي چون سيلكت نيست نميشه كاري كرد حتي سويچ هم بكنيم نميشه و بازيكن حريف توپ رو ميگيره
براي من اين مورد خيلي پيش اومده
اميدوارم اين مشكل ها حل شده باشه
در ضمن مشكل كه تو نسخه 2011 بود و اسم بازيكنا مثل انشا بالاي سر بازيكنا بود اميدوارم تو اين نسخه نباشه
هر چند با نصب پچ اين مشكل رو ميشد حل كرد
من كه اگر اين مورد باشه تا موقعه پچ حاظر نيستم بازي كنم
Last edited by shahin666; 26-09-2011 at 13:52.
صد در صد پشت شهرداری تا الان بازی رو آوردن.. مغازه صوت ایران
اگه کسی از مغازه خریده بگه بریم بخریم....من که دیگه یه لحظه هم تحمل ندارم![]()
با برنامه ی frapsچطوری از محیط بازی عکس میگیری؟
لیگ اسپانیا رو دیدم فکر کنم همش لایسنس هست.لیگ اسپانیا چه تیمهایی ایسانسه؟
الان بازی آوانتاژ داره ولی بعضی جاها قاطی میزنه یعنی آوانتاژ رو میده بعد همون موقع بازیکن رو میزنن ولی داور سوت نمیزنه و بازی رو ادامه میده!خداكنه مشكل آوانتاژ حل شده باشه مشكلي كه در فيفا اصلا نيست يعني داور خيلي خوب آوانتاژ ميده
ولي تو ساكر متاسفانه اصلا چيزي به نام آوانتاژ نيست يا شايد بشه گفت 1 در هزار آوانتاژ ميده
مشكل بعدي هم مثلا بازيكني كه Select هست مثلا توپ از جلوش رد ميشه و توپ ميره جلوي بازيكن ديگه مون ولي چون سيلكت نيست نميشه كاري كرد حتي سويچ هم بكنيم نميشه و بازيكن حريف توپ رو ميگيره
براي من اين مورد خيلي پيش اومده
اميدوارم اين مشكل ها حل شده باشه
در ضمن مشكل كه تو نسخه 2011 بود و اسم بازيكنا مثل انشا بالاي سر بازيكنا بود اميدوارم تو اين نسخه نباشه
هر چند با نصب پچ اين مشكل رو ميشد حل كرد
من كه اگر اين مورد باشه تا موقعه پچ حاظر نيستم بازي كنم
در مورده اسم هم بگم که خودتون میتونید تغییرش بدید.
----------------------------
خوب نظر خودم رو هم در مورده بازی بگم:
میتونم بگم دفاع کردن سخت ترین کار تو بازی هست!! و از دفاع حریف رد شدن هم بازم سخته!! برعکس بازیکنهای حریف به زیبایی پاسگاری میکنن و بازیکنان رو دریبل میزنن به طوری که هیچ راهی ندارید به حز خطا!!
دروازه بان ها هنوزم بعضی موقع ها خل بازی در میارن و سوتیهای بدی رو میدن!!
از داوری تا اینحا راضی بودم.
هنوزم دست و پای بازیکنا از توی هم رد میشه!
مسترلیگ تغییر زیادی کرده!
-------------------------------------
من خودم از
بازی رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی و زبان انگلیسی بازی رو اجرا میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بم که درس دارم بعد اگه شب بازی کردم و چیزه خاصی رو دیدم اطلاع میدم.
میگفتن یه قابلیت جدید به بازی اضافه شده یا یه بخش جدید دقیق یادم نیست اما اون چیه ؟ کسی ازش اطلاعی نداره
منظورت قابلیت کنترل 2 بازیکن نیست ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)