تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 339 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال فردا با شكوري مذاكره مي‌كند

هادي شکوري براي مذاکره با باشگاه استقلال فردا راهي اين باشگاه مي‌شود.

مسئولان باشگاه استقلال پس از اينکه نتوانستند با سيد جلال حسيني به توافق نهايي برسند و اين بازيکن قرارداد خود را با سپاهان تمديد کرد، تماس با بازيکنان فصل گذشته خود که در ليست مظلومي قرار نداشتند را آغاز کردند. از جمله اين بازيکنان هادي شکوري است.
    اين مدافع که با تيم شاهين بوشهر قرارداد داخلي امضا کرده پس از تماس مسئولان استقلال قرار شد فردا به باشگاه برود تا مذاکراتي با مسئولان اين تيم داشته باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضي اوقات اينا كارايي ميكننا.....
    خودمون ميگيم بازيكني كه داخلي بسته نبايد سراغش رفت......
    احتمالا شكوري بايد با شاهين زبوني به توافق رسيده باشه و چيزي امضا نكرده باشه
    با اين وضعيت و دفاع به مشكل نخوريم خوبه
    اگه اندو نياد رحمتي فيكس ميشه

2. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرشيد طالبي: هيچ قراردادي با ذوب‌آهن ندارم

مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: هيچ قراردادي با باشگاه ذوب‌آهن ندارم و بازيکن آزاد محسوب مي‌شوم.

فرشيد طالبي در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: برخلاف برخي اظهارنظرها هيچ‌گونه قراردادي اعم از داخلي يا رسمي با تيم ذوب‌آهن نبسته‌ام و در حال‌حاضر بازيکن آزاد محسوب مي‌شوم.
    وي ادامه داد: فعلا تمرين مي‌کنم و تمام تمرکزم به روي تمرينات شخصي‌ام است. به زودي تصميم نهايي‌ام را در مورد تيم جديدم مي‌گيرم. از همين جا از باشگاه استقلال و مسئولان اين تيم جهت پيگيري‌هاي اخير متشکرم و از بذل توجه آنها سپاسگزارم.

کد:

عكس تمرين امروز برومند هم بوده

خوب ميشه اگه برومندبياد...دلم هواشو كرد

گزارش تمرين استقلال

دروازه‌بان پيشين استقلال در تمرين اين تيم شرکت کرد.

تمرين استقلال قرار بود ساعت 18 در زمين شماره 3 آزادي شروع شود اما ساعت 18:30 در زمين شماره 2 آغاز شد. زمين شماره 3 به دليل سم پاشي قابل استفاده نبود و در زمين شماره 2 نيز تيم دسته اولي استقلال جنوب تهران در حال تمرين بود و تا ساعت 18:30 زمين را اجاره کرده بود. اميد طيري سرمربي استقلال جنوب با ديدن مظلومي به سمت وي رفت و اين دو با هم به خوش و بش پرداختند.
    * پرويز برومند که براي آماده سازي خود از مظلومي اجازه گرفته در تمرينات استقلال شرکت کند، با آبي پوشان تمرين کرد. اين بازيکن آمادگي نسبي خوبي داشت. وي توسط هواداران استقلال تشويق شد.
    * 10 تماشاگر در تمرين حضور داشتند.
    * فرهاد مجيدي و ملي پوشان غايبان تمرين بودند.
    * حسين تراب‌پور با پنج گلر که سه نفر از آنها تستي بودند تمرين مي کرد.
    * يک هوادار که روي ويلچر نشسته بود در تمرين حاضر شده بود و اعضاي خانواده اش هم با او بودند، پرويز مظلومي و دستيارانش همراه بازيکنان در حين تمرين به سمت اين نوجوان رفتند و با وي عکس يادگاري گرفتند.

کد:
    مثل اينكه اماده هم هست
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-07-2011 at 21:56.

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در چنین روزی...

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در تیر ماه سال 1364 در چنین روزی تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته اول مسابقات قهرمانی باشگاه‌های تهران با این ترکیب به مصاف تیم فوتبال کیان رفت: مجید رضایی، شاهین بیانی، رضا رجبی، صادق ورمزیار (80-علی طاهرنیا) کامران همدانی، بهتاش فریبا (کاپیتان) مجید نامجومطلق، عبدالعی چنگیز، فردین پورجلی (46-پرویز مظلومی)، وحید امیری (82-محمود کلهر) و جعفر مختاری‌فر، سرمربی: منصور پورحیدری. استقلال در نیمه اول و در دقیقه 36 توسط چنگیز به گل رسید. در نیمه دوم و با به میدان آمدن پرویز مظلومی استقلال شکل هجومی‌تری به خود گرفت و این مهاجم موفق شد دو بار در دقایق 52 و 84 دروازه کیان را باز کند تا در نهایت استقلال با نتیجه 3 بر صفر از سد تیم کیان عبور کند. این مسابقه را بهلولی با کمک رحیمی و فنایی با حضور 50 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی قضاوت کرد.

6. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كرار و پيراهن مقدسه استقلال

به گفته حاجي كرار از اسپانيا هم پيشنهاد داشته

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیال هواداران استقلال راحت/جاسم کرار قراردادش را در هیات فوتبال ثبت کرد

ورزش > لیگ برتر - مهر نوشت:
    بازیکن عراقی فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ظهر امروز قراردادش را با تیم استقلال به ثبت رساند.
    جاسم کرار که در روزهای اخیر در اردوی تیم ملی فوتبال عراق حضور داشت، صبح امروز یکشنبه پس از ورود به تهران راهی باشگاه استقلال شد و در نشستی با علی فتح الله زاده برای فصل آینده با وی به توافق کامل رسید.
    کرار که قبل از این برای حضور در استقلال توافقات اولیه را انجام داده بود، ظهر امروز راهی هیئت فوتبال استان تهران شد و قراردادش را به ثبت رساند.

کد:
    همين خبر انلاين تا اخرين روز برامون حاشيه درست كرد
    اينجارو بخونيد برايه امروزه

کد:
    منم تو نظرا نوشتم خبرانلاين حيا كن/سبزي فروشي وا كن
    منبع اصلي حواشي همينه

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشريح فتح الله زاده از خرين وضعيت تيم فوتبال استقلال

سرپرست باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه سيدمهدي رحمتي قراردادش را با تيم فوتبال اين باشگاه ثبت خواهد کرد در مورد آخرين وضعيت کاپيتان آبي پوشان گفت: فرهاد مجيدي از يک تيم خارجي پيشنهاد داشت اما به آنها پاسخ منفي داد تا در استقلال بماند.

علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر تاکید کرد، آبی پوشان تمامی بازیکنانی که می خواستند، جذب کردند و کمبودی ندارد. مشروح این گفتگو در زیر می آید:
    سوال: چرا در خط دفاعی به مشکل خورده و کمبود بازیکن دارید؟
    - فتح الله زاده: ما اصلا به مشکل نخورده‌ایم؟ چرا باید به مشکل بخوریم؟
    سوال: اما شما امیرحسین صادقی، بیژن کوشکی و هادی شکوری را از دست داده‌اید و برای آنها هنوز جایگزنی ندارید.
    - ما پژمان منتظری و حنیف عمران‌زاده را داریم. اینها بازیکنان کوچکی هستند؟ پژمان الان بازیکن تیم ملی است. حنیف هم دستکمی از یک بازیکن ملی پوش ندارد. ما با داشتن این دو بازیکن هیچ کمبودی را احساس نمی کنیم و فقط دنبال بازیکن ذخیره و جانشین در دفاع هستیم. همانطور که گفتم، ما مشکلی نداریم اما برای ما مشکل درست می کنند و یا نشان می دهند که مشکل داریم.
    سوال:چه کسانی برای شما مشکل درست می کنند؟
    - یک عده کاسب کار! یک عده که فقط می خواهند اینطور وانمود کنند که استقلال دنبال این بازیکن و آن بازیکن است. ما اسیر جو و حاشیه اینها نمی شویم. روی نیازمان بازیکن گرفته و می گیریم، هیچ مشکلی هم احساس نمی کنیم.
    سوال: اما در بازار نقل و انتقالات دیگر کمتر مدافعی مانده که جایگزین کنید.
    - مشکلی نیست، اگر توانستیم بازیکن خوب داخلی بگیریم که می گیریم در غیر اینصورت 300 بازیکن تراز اول در فوتبال اروپا هستند که منتظرند به لیگ‌های خارجی ترانسفر شوند. از بین آنها چند بازیکن خوب خارجی جذب می کنیم.
    سوال:هادی شکوری را برای فصل آینده مدنظر دارید؟
    - من در جریان نیستم!
    سوال:اینکه شما مطلع نیستید، یعنی اینکه حضور شکوری هم در حد شایعه است؟
    - نه منظورم این نبود. در باشگاه یک کمیته برای نقل و انتقالات داریم که بازیکنان را برای حضور در استقلال مدنظر قرار می دهند و برای عقد قرارداد نهایی نام این نفرات را به من اعلام می کنند. تا به امروز که از باشگاه شخصی در مورد شکوری با من حرفی نزده است. نمی دانم اصلا شاید آقای مظلومی، شکوری را می خواهد.
    سوال: هواداران استقلال این نگرانی را دارند که ماجرای سیدجلال حسینی برای سیدمهدی رحمتی هم تکرار شود و او به جای استقلال با تیمی دیگر قرارداد امضا کند. چه تضمینی وجود دارد که او با شما قرارداد امضا کند؟
    - آدم‌ با آدم‌ فرق دارد. سیدمهدی آدمی نیست که زیر حرفش بزند. من آدمی نیستم که به دیگران الکی اعتماد کنم. من مطمئنم که رحمتی می آید و با ما قرارداد امضا می کند. من قرارداد سیدمهدی را ثبت شده می دانم. اطمینان دارم سید روی حرف و قولش می ایستد و برای قولی که داده بیش از پول ارزش دارد.
    سوال:قبول دارید که برای جدایی برخی بازیکنان خوب‌تان قدری عجله به خرج دادید؟
    - ما به هیچ عنوان عجله به خرج ندادیم، بلکه خیلی مردانه فهرست بازیکنان مازاد خود را اعلام کردیم تا این بازیکنان بتوانند در زمان متقضی برای انتخاب تیم جدید خود اقدام کنند.
    سوال:اما شما می توانستید صبر کنید تا بازیکن جدید بگیرید و بعد با جدایی یکسری از نفرات خود موافقت کنید.
    - ما هم بلدیم تا روز آخر فصل نقل و انتقالات صبر کنیم، به بازیکن خود وعده بدهیم و روز آخر بگوییم، شما را نمی خواهیم. ما ورزشی هستیم و یک آدم ورزشی باید اصول مردی و جوانمردی را رعایت کند. تا به امروز هم هیچ مشکلی از این بابت نداشته‌ایم و هر بازیکنی که می خواستیم را به خدمت گرفته‌ایم.
    سوال: چرا تا به امروز کمتر از دیگر تیم‌ها ثبت قرارداد داشته‌اید؟
    - با جاسم کرار قرارداد داخلی بسته‌ایم. قرارداد علی حمودی و میثم حسینی هم ثبت شده است. مهره‌های تاثیرگذار خود را حفظ کرده‌ایم. منتظریم تیم ملی برگردد تا قرارداد تیموریان و رحمتی را هم ثبت کنیم. سه بازیکن دیگر هم در نوبت عقد قرارداد با استقلال هستند که یکی را جذب می کنیم.
    سوال:یکی از این سه بازیکن انصاری‌فرد نیست؟ کار این بازیکن با استقلال به کجا کشید؟
    - بحث انصاری‌فرد را آقای پورحیدری دنبال می کند و من کمتر وارد این بحث شده‌ام. فردا دوشنبه که تیم ملی برگشت تکلیف انصاری‌فرد هم با استقلال مشخص می شود.
    سوال:آقای فتح الله زاده، جاسم کرار کجاست؟
    - او بازیکن ماست و با باشگاه استقلال قرارداد دارد. متاسفانه برخی دوستان فقط برای ما حاشیه سازی می کنند. کرار با استقلال که قرار می بندد می شود بازیکن منشوری و محروم اما وقتی این سروصداها می خوابد، یک روز او را به الغرافه می برند، روزی دیگر از الوصل سردر می آورد. او را در اخبار و شایعات به راه آهن و ذوب آهن هم می برند اما به استقلال نه! اینها بازی‌های رسانه‌ای است و ما اسیر آن نمی شویم. من این جوها را می شناسم و اسیر آنها نمی شویم.
    سوال:داستان شما با حوار ملامحمد به کجا کشید؟
    - با حوار هم در حال مذاکره هستیم. امیدواریم او بازهم برای استقلال بازی کند اما اگر به هر دلیلی نتوانستیم این بازیکن عراقی را جذب کنیم به دنبال نفرات دیگر خواهیم رفت.
    سوال: پرونده نقل و انتقالات بازیکنان را چه زمانی می بندید؟
    - ما تا روز سه شنبه تمام کارهای ایران را تمام می کنیم و اگر نتوانستیم نفراتی که می خواهیم را به خدمت درآوریم، هماهنگ می کنیم تا از خارج مهره های که نیاز داریم را جذب کنیم.
    سوال:حدود سه هفته دیگر لیگ آغاز می شود اما هنوز تمرینات استقلال با حضور کامل بازیکنان برگزار نشده است. آیا در فوتبال امروز دنیا هم اینگونه برای یک فصل پرفشار آماده می شوند؟
    - این مشکل فقط برای ما نیست. برنامه ریزی فوتبال ما ایراد و اشکال دارد. الان تیم ملی به اتریش رفته است و 30 بازیکن این تیم را در اردو همراهی می کنند. این مشکل فقط مختص به استقلال نیست. امروز اصلا به گونه‌ای شده که هر تیمی بیشتر بازیکن ملی پوش داشته باشد، بیشتر متضرر می شود. تیم‌ها تلاش می کنند و بازیکن را تحویل تیم می دهند اما روزی که به آنها نیاز دارند در اختیارشان نیستند. متاسفانه مشکل زیاد است، انتقاد هم که می کنیم کسی به حرف ما گوش نمی دهد.
    سوال:مجیدی در استقلال می ماند؟ غیبت او نگرانی هواداران را به دنبال داشته است.
    - مجیدی بازیکن استقلال است. 2 روز برای رسیدگی به کارهای شخصی است آنهم با هماهنگی من به خارج سفر کرده است، آنوقت برای او هزار و یک حرف و حدیث به وجود آوردند. یک روز می گویند، قهر کرده. روز دیگر می گویند، فرزندش مریض است. این اخبار و شایعات هم در راستای مسائلی خاص مطرح می شود که به آنها اشاره کردم.
    سوال:ظاهرا او پیشنهادی از تیمهای خارجی هم داشته است.
    - بله! فرهاد پیشنهاد از تیمهای خارجی داشت و من هم در جریان این پیشنهاد بودم اما او جواب منفی داد. فرهاد با استقلال قرارداد دارد و می خواهد امسال برای استقلال بازی کند، کمک حال ما باشد و یک قهرمانی دیگر با استقلال بدست بیاورد.
    سوال: پس شما این قول را می دهید که مجیدی در استقلال بماند؟
    - هواداران مطمئن باشند که مجیدی می ماند. یکی از دلایلی که من در بین هواداران استقلال مقبولیت دارم این است که حرف بی ربط نمی زنم و وعده و وعید الکی نمی دهم. امروز هم می گویم مجیدی در استقلال می ماند، پس مطمئن باشید او در تیم ما خواهد ماند.
    سوال: راستی شما برای عقد قرارداد با سیدجلال حسینی سقف قرارداد را رعایت کردید، چون باشگاه مدعی است برای تمدید قرارداد این بازیکن رعایت سقف را کرده است؟
    - روزی که سیدجلال می خواست به استقلال بیاید، می گفتند رقم قراردادش بالاتر از سقف قرارداد است و مقررات را رعایت نکرده است اما امروز که به تیم دیگر رفته، آیا سقف قرارداد را رعایت کرده است؟ اگر ما به سیدجلال فرضا، تاکید می کنم فرضا 600 میلیون تومان می دادیم، حتما باشگاه دیگر بیشتر از این رقم را به او داده تا راضی به امضای قرارداد شده است. باور کنید اگر او با ما قرارداد می بست هزار حرف و حدیث درست می کردند.
    سوال:انتظار داشتید سیدجلال حسینی در آستانه امضای قرارداد با شما به تیم دیگر برود؟
    - من هر بازیکنی که مطمئن باشم به استقلال می آید، می گویم که او را گرفته‌ایم. مانند حمودی، تیموریان، جاسم کرار، سیدمهدی رحمتی و ... اما هیچ جا نگفتم که سیدجلال استقلالی می شود یا این بازیکن را به خدمت درآورده ایم. من تا زمانی که قراردادمان با یک بازیکن قطعی نشود و از قول و قرار او اطمینان نداشته باشم، وعده و وعید نمی دهم. ما سیدجلال را نگرفتیم اما بازیکنان دیگری را که مدنظر داشتیم را می گیرم.
    سوال:از عملکرد تیم در فصل نقل و انتقالات راضی هستید؟
    - ما در این زمینه یک سر و گردن از تیم‌های دیگر بالاتر هستیم.
    سوال: بمب‌ها را چه زمانی منفجر می کنید؟
    - بمب‌ها را منفجر و همه را نابود کردیم! شما کجا بودی؟!
    سوال: روز شنبه آقای مظلومی گلایه کرده بود که با حضور 12 تا 13 بازیکن در تمرین نمی شود قول قهرمانی داد، شما این نظر سرمربی تیم تان را قبول دارید؟
    - مظلومی حق دارد و درست گفته است. کار او خیلی دشوار است. زمانیکه بازیکنان در خدمت سرمربی نیستند، من هم بودم قول قهرمانی نمی دادم. با این شرایط قهرمانی خیلی سخت است اما سعی می کنیم این فصل یک جام برای هواداران بگیریم.

کد:

سپاهانيا ميگفتن سقف قرارداد اونارو نابود كردهفدراسيونو سازمان ليگو ابر و بادو مه و خورشيدو فلك ميخواستن سپاهان كله شه ولي خدايي جوابه خوبي داد حاجي
    فتلا فتلا دوست داريم به مولا

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

کرار جاسم رسما استقلالی شد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، کرار جاسم بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، صبح امروز، در دفتر کار دکتر فتح‌اله‌زاده، مدیر عامل استقلال حاضر شد. کرار جاسم بعد از گفت‌وگو با فتح‌اله‌زاده دقایقی قبل با حضور در هیأت‌ فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استقلال به مدت دو فصل ثبت کرد.

14. 5 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی فتح الله در آستانه انفجار یک بمب جدید/ dede ،کاپیتان دورتموند جایگزین هوار در استقلال

ورزش > لیگ برتر - استقلال در آستانه عقد قرارداد با یکی از سرشناس ترین بازیکنان یک دهه اخیر بوندسلیگاست.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ علی فتح الله زاده که در پی یک خرید رویایی برای تیمش در سمت چپ زمین می گردد ، پس از مذاکرات نه چندان موفق با هوار محمد در پی جذب یک ستاره سرشناس که کم کم پا به سن گذاشته و از روزهای اوجش در این تیم فاصله گرفته است.لئوناردو دی دوسانتوس ملقب به dede؛ بازیکنی که سال ها سابقه کاپیتانی دومین تیم سرشناس آلمان یعنی بورسیا دورتموند را داشته است او که در 18 آوریل 1978 در شهر صنعتی بلو هروزونته برزیل به دنیا آمده ، سالهای سال است که در دورتموند بازی می کند. بازیکنی که حالا 32 ساله است . او فوتبالش را از آتلتیکو مینیرو شروع کرد و پس از گرفتن لقب بازیکن سال فوتبال برزیل در سال 97 از سوی یک نشریه معتبر فوتبالی این کشور ، راهی دورتموند آلمان شد. او سابقه قهرمانی المپیک را همراه با تیم ملی امیدهای برزیل ، حضور در فینال یوفا کاپ ، دو دوره قهرمانی بوندسلیگا که آخرینش همین چند هفته قبل در بازی خداحافظی اش در این تیم آلمانی بوده را دارد. dede بازیکنی است با قابلیت بازی در سمت چپ زمین که می تواند یک خرید رویایی برای استقلال محسوب شود. رقم قراردادی مشابه با کرار قطعا چون معاف از مالیات برایش خواهد بود ، فرصتی مناسب برای بازیکنی است که اعلام کرده مثل بسیاری از برزیلی های سرشناس می خواهد روزهای پایانی فوتبالش را در آسیا بازی کند. مثل بازیکنانی چون زی روبرتو و جونینهو یا حتی ریوالدو. اگرچه این بازیکن قطعا می تواند با پیشنهادهای مالی مناسبی از سوی تیم های عربی مواجه شود اما دویتان آلمانی فتح الله زاده این بازیکن را به استقلال پیشنهاد داده اند تا حاجی در صورت توافق با این بازیکن ، یکی از سرشناس ترین بازیکنان خارجی تاریخ لیگ ایران را جذب کرده باشد.
    اگرچه استقلالی ها این روزها غیر از بازیکن برزیلی سابق دورتموند ، مذاکراتی جدی را هم با گزینه ای پرتغالی داشته اند اما حضور dede در ایران می تواند شوکی بزرگ به بازار نقل و انتقالات لیگ برتر باشد.

کد:
    تو نقل انتقالات تا حاجيرو داريم كسي جلودارمون نيست

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكسهايي از بمب بعديه جاجي.. ده ده

18. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله زاده: با dede حرف زدیم اما توافق نکردیم/ چقدر بمب منفجر کنم تا خیال تان راحت شود؟

ورزش > لیگ برتر - علی فتح الله زاده می گوید تیمی رویایی برای استقلال بسته است.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت و گویی با خبرآنلاین با اشاره به تمدید قرارداد جاسم کرار گفت:« این بازیکن را امروز ثبت کردیم تا دیگر کسی بهانه ای نداشته باشد و بگوید خریدهای مان بد است. این بازیکن را امروز ثبت کردیم تا سایت و روزنامه شما مجبور نباشد هر روز یک تیم جدید برای کرار بنویسد. یکروز گفتید می رود قطر ، یک روز گفتید می رود پیش مارادونا و یک روز هم پرسپولیس یا تراکتور. راستی حاجی جان تیمی هم منطقه مانده بود که کرار را آنجا نفرستید؟ دیدید که قراردادش را امروز ثبت کردیم و تمام.»
    او درباره سید جلال هم گفت:« بابا این کجایش ایراد دارد که او نیامده. ما دو دفاع خوب مثل پژمان و حنیف داریم برای نیامدن سید جلال هم که دنبال یکی مثل فرشید طالبی هستیم. البته من در جریان مذاکرات دوباره با شکوری نیستم و نمی دانم او هم بر می گردد یا نه. ولی طالبی با ذوب آهن هنوز قرارداد ندارد. اگر با این تیم امضا نکند می آید پیش ما و هیچ کار غیر اخلاقی هم از سوی بچه های مان انجام نگرفته است.»
    فتح الله زاده که سعی داشت خبر مذاکره با dedeبرزیلی را کتمان کند گفت:« فعلا تمرکز ما روی قرارداد آندو و مهدی رحمتی است. ما فردا قراردادهای این دو را با استقلال ثبت می کنیم و با جذب این دو ، کار خریدهای تیم تمام می شود. بعد هم تنها اگر بازیکنی به پست مان خورد که عالی بود جذبش می کنیم. البته برای سمت چپ زمین از بین هوار یک گزینه پرتغالی و یک برزیلی دنبال گزینه ای هستیم که بتوانیم یکی را به ایران بیاوریم.»
    درحالی که عابدینی سه بازیکن از بوندسلیگا به ایران آورده آیا حاجی فتح الله زاده نمی خواهد با خرید کاپیتان دورتموند از عابدینی عقب نیفتد؟ او در پاسخ به این سئوال می گوید:« حاجی جان کاری می کنید تا ما پیش ، پیش قول بدهیم. ما مذاکراتی را با dede داشتیم اما هنوز جدی نشده و به توافقی نرسیدیم. غیر از او با گزینه پرتغالی مان هم خوب پیش رفتیم اما هر کدام شان که بیایند بازیکنان خوبی هستند. خیال تان راحت باشد.»
    او همچنین درباره خنثی شدن بمب هایش هم می گوید:« چقدر باید بمب منفجر کنم تا خیال تان راحت شود؟ رحمتی ، آندو ، کرار و حمودی کم هستند؟ تیم ما امسال عالی بسته شده.»

کد:
    احتمال حضور يك بازيكن كويتي در تيم استقلال

رسانه هاي خبري کويت از احتمال انعقاد قرارداد يک بازيکن تيم ملي اين کشور با باشگاه استقلال ايران خبر دادند.

گزارش ايرنا به نقل از اين منابع حاکيست، اخيرا پيشنهادهايي در اين باره به ''وليد علي'' بازيکن تيم ملي کويت و عضو باشگاه ''الکويت'' به منظور انتقال به تيم فوتبال استقلال ايران در قبال 900 هزار دلار براي مدت دو فصل ارايه شده است.
    اين منابع همچنين خاطر نشان کردند که وي قبلا پيشنهادهايي از سوي برخي باشگاه ها از جمله، ''نجران'' سعودي و ''عجمان'' امارات نيز دريافت کرده است.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-07-2011 at 17:02.

20. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •