به همه ی بچه ها سلام عرض می کنم
درسته پست نمی دم ولی همه پستاتونو می خونم ...
ان شا الله وقتی تائید پست ها برداشته بشه بازم در خدمتتون هستم
سه تا خریدمون هم تبریک میگم .. امیدوارم یه هافبک مرکزی بگیریم
به همه ی بچه ها سلام عرض می کنم
درسته پست نمی دم ولی همه پستاتونو می خونم ...
ان شا الله وقتی تائید پست ها برداشته بشه بازم در خدمتتون هستم
سه تا خریدمون هم تبریک میگم .. امیدوارم یه هافبک مرکزی بگیریم
منچستريونايتد هنوز به جذب الکسيس سانچز اميدوار است
سر الکس فرگوسن اميدوار است تا با الکسيس سانچز قرار داد امضا کند
سر الکس فرگوسن مربي کاردان منچستريونايتد اماده ارائه پيشنهادي 28 مليون پوندي براي جذب الکسيس سانچز است
اين در حالي است که پيشنهاد نهايي مسئوليين بارسا به باشگاه ايتاليايي مبلغ 24 مليون پوند به اضافه 10 مليون پوند بوده است که اين پکيج هنوز هم نزد باشگاه اودينزه معتبر است اما مبلغ 10 مليون پوند اضافي در صورتي به باشگاه اودينزه مي رسد که سانچز در 4 سال آينده در 50 درصد بازي هاي بارسا حضور داشته باشد " مبلغي که شايد هيچ گاه به آنها تعلق نگيرد
اما پيشنهاد يونايتدي ها پيشنهادي تضمين شده است و فرگوسن اميدوار است در اين راه سربلند بيرو آيد البته همه اين ها بستگي به پيشروي قرارداد فابرگاس با بارسا دارد که در اين صورت مسئولين بارسا از جذب سانچز منصرف ميشوند
منبع :
کانون هواداران منچستر یونایتد
یونایتد در حال برنامه ریزی پیشنهاد 30 میلیونی برای بازیساز آلمانی
فرگی همچنان برای جذب یک بازیساز تلاش می کند ..
سر الکس فرگوسن در حال برنامه ریزی برای بخدمت گیری بازیسار آلمانی شواین اشتایگر است تا بتواند او را به الترافورد بیاورد اینطور که شواهد پیداست یونایتد هنوز می خواهد برای خرید بازیکن پول خرج کند آنها با خرید دیوید دخیا اشلی یانگ و فیل جونز 50 میلیون پوند نیز خرج کرده اند.
و فرگوسن میخواهد برای جذب یک بازیساز در فصل نقل انتقالات تلاش کند. البته یونایتد سه بازیکن را به عنوان یک بازیساز در نظر گرفته سمیر نصری , وسلی اسنایدر و لوکا مودریچ از تاتنهام
فرگوسن به دنبال یک تغییر بلند مدت در یونایتد است که احتمال دارد شواین اشتایگر 26 ساله با مبلغ 30 میلیون پوند راهی یونایتد شود بعد فصل نا امیدی که با تیمش بایرن مونیخ سپری کرد.
منبع:
کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران
این خبر رو جای دیگه هم خوندم....اصلا خبر قوی نیست...هیچوقت ندیدیم بایرن ستاره هاش رو بفروشه....البته این اخبار شایعست.....گزینه هایی که فرگوسن اعلام کرده نصری مودریچ و اسنایدر هست...فینال امسال CL تو الیانز ارنا هست و بایرن پول داده نویر رو خریده و کلی برنامه ریزی داره که تو فینال تو ورزشگاه خودش جام بگیره اونوقت میاد با 30میلیون شواینی مورد علاقشون رو میفروشه؟!!!!یونایتد در حال برنامه ریزی پیشنهاد 30 میلیونی برای بازیساز آلمانی
اصلا حرفش رو نزنید
مثل اینکه والنسیا دوباره از همون ناحیه قوزک پاهاش تو بازی های کوپا امریکا مصدوم شده و مدت مصدومیتش مشخص نیست....والنسیا 6ماه از مصدومیت همین ناحیه بازی نکرده بود فصل قبل و من خیلی نگران شدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موراتي در انتظار پيشنهاد منچستريونايتد است
ماسيمو موراتي معتقد است الکس فرگوسن سرمربي يونايتد به زودي براي امضاي قرارداد با اين هافبک هلندي اقدام خواهد کرد.
مبلغ درخواستي موراتي 25 ميليون پوند است و در جايي نيز اعلام کرده با مبلغي کمتر از اين، به هيچوجه وسلي را به يونايتد واگذار نخواهد کرد. جيانپيرو گاسپاريني سرمربي جديد اينتر ميلان نيز با فروش اسنايدر موافقت کرده و همين موضوع موراتي را به فروش وي ترغيب کرده است.
گاسپاريني معتقد است با مبلغ به دست آمده از فروش اسنايدر ميتواند 2 بازيکن ديگر به خدمت بگيرد که به افزايش قدرت تيم کمک بسياري ميکند.
الکس فرگوسن نيز بارها اعلام کرده از ابتداي سال جاري وسلي اسنايدر در صدر فهرست بازيکنان مورد علاقه وي قرار داشته و ابراز اميدواري کرده به زودي بتواند او را به اولدترافورد بياورد.
ورزش 3
====
چراغ سبز نشون دادن ! امیدوارم قطعی بشه انتقالش .
پل اسکولز اعلام کرده سمیر نصری میتونه جانشین خوبی برای من باشه و کلی از سمیر تعریف کرده
مثل اینکه اوشی هم همین روزا به ساندرلند میره
آچار فرانسه ی خط دفاعه این اوشی ، این دیگه چرا ؟ ( که زمانی جاودانی بهش :اوشی بی استعداد: اطلاق میکرد ) /مثل اینکه اوشی هم همین روزا به ساندرلند میره
اوشی بودنش بهتر از نبودنش هست
جدا به قول سروش خان آچار فرانسه هستش
تو تمام نقاط خط دفاعی سابقه ی بازی داره
تو بازی با تاتنهام تو وایت هارت لین سال 2006 دروازه بانی هم کرد یه تک ب تک هم اگه اشتباه نکنم گرفتش
هافبک دفاعی هم بارها بازی کرده
و از همه مهم تره مهاجم نوک هم بازی کرده . فصلشو یادم نیست اما بازی با لیورپول بود تو آنفیلد . دقیقه 80 و خورده ای سر الکس گذاشتش مهاجم نوک بعد تو وقت های اضافه گل زد 1.0 بردیم
خلاصه درسته بعضی وقت ها رو اعصابه ولی .....
منچستر از اون باشگاه هايي نيست كه بازيكنهاي با سابقه اش رو رد كنه بره
ديگه بي انصافيه كه جان رو كوچيك كنيم درسته بازيكن عالي نيست ولي خوب كه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)