اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنن
بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم
قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!
اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنن
بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم
قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!
فریم 30 با فریم 30 به بالا خیلی متفاوته و با چشم قابل مشاهده ست..فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
ولی من خودم فریم 30 رو بیشتر میپسندم بنظرم بازی در این فریم زیبا تره...![]()
دوستان کجای بازی میشه ماشین رو عوض کرد یا اینکه نیتروژن و ... خرید ؟
یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم
من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم![]()
عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینه
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
عزیزم من کاملا فرقو حس میکنم شاید تو این بازی نه ولی تو بازیهای دیگه کاملا مشخصه..عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینه
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
راستی برای بحث در مورد فریم و اینا این تاپیک هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی کدم تا آخراش پیش رفتم اولین چیزی که خیلی واسم عجیب بود خنک کار کردن لپ تاپ بعد 45 دقیقه بود در حالی که نسخه قبلی حسابی داغ میکرد و 5742G در بالاترین رزولوشن و باقی ملحقات بازی اجراش کرد توی بعضی قسمت ها فریم ریت میومد پایین چیزی که توی نسخه های قبلی پیش میومد (سرعت بالا و عدم کنترل روی وسیله ) توی این نسخه خوشبختانه حذف شده و گرافیک فوقالعادست نسبت به قبل نور خورشید برف و بازتابش همگی عالی هستند....ماشین ها هم که همگی جدید و عالی شدن موستانگ شلبی و .....
صدا گزاری و وحتی کم اوردن ماشین رو توی سر بالایی حس میکنی و این حس منتقل میشه....
من از بازی راضیم.
قربان شما تا نسخه بعدی.
نه عزیز بیشتر از 60 رو تشخیص نمیده !
منم این بازیو چند روزیه خریدم گرافیک خیلی عالی شده قوانین فیزیکی توش حس میشه به جز میزان سرعت مثلا من سرعتم 170 کیلومتر ولی انگار دارم با 50 تا میرم اینش خیلی اذیتم کرد
ولی برخورد ها و صحنه های تصادف خیلی عالی شده
یه چیز دیگه ام که رو مخم میره دستی کشیدنه که خیلی بد شده بد از دستی کشیدن ماشین شتاب نمیگیره و خیلی لیز الکی میخوره
یه مشکل دیگه ام اینه که نمیتونی مثل نسخه های قبل ماشینتو خودت سرهم بندی کنی اونش خیلی حال میداد
ولی درکل بازی خیلی باحالی شده
راجع به فریمم من تو مرحله هایی که شبه و خارج از شهره احساس میکنم فریم بالاتر از 30 میره چون کنترل کردن ماشین سخت میشه و تو منطقه های شهری افت فریم دارم
من فقط از گرافیک راضی بودم.
داستان که آبکیییییییییییییییی.:-j
با داستان کنار اومدم ولی اینکه بخوان کمبود داستان رو با شخصیت دادن به راننده ها جبران کنند دیگه خیلی مسخره بود.وقتی یه کلمه هم تویه بازی حرف نمیزنند هیچ نیازی به شخصیت نبود!
هندلینگ ضعیف.با 300 تا راحت میپیچه!
هیجان در بعضی از قسمت ها خیلی کم.البته در بعضی جاها هم خوب بود.مثل قسمت بهمن و تعقیب هلکوپتر.
برخورد ماشین ها خوب نبود.روش کار نکرده بودن.
موزیک بازی افتضاح بود! من چند روز پیش driver رو بازی کردم.اگه اشتباه نکنم خیلی از موزیکهاش یکسان بود. دیگه حالم داره از i'm not like your mother بهم میخوره!!! بعضیش هم خیلی سافت بود.
راک و متال به درد این بازی میخوره.یاد most wanted بخیر.هنوز موزیک i am rock ش رو بخاطر دارم.
بازی فریم درستی هم نمیداد.صدای بازی خیلی از افراد مثل من با تصویر فاصله داشت.
بازی رو تموم کردم. هیچ کدوم از نسخه های بعد از کربن رو تا آخرشون نرفته بودم.اینم خیلی کوتاه بود سریع تموم شد.
hp رو هم خیلی ها پسندیدند ولی من از اون هم خوشم نیومد.چون داستان نداشت!
الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بازی کردن یه بازی racing غیر قانونی که همه چی تموم باشه دیگه برام تکرار نمیشه.:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)