تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 75 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
    اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنن

بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم
    قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!

2. 2 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
    فریم 30 با فریم 30 به بالا خیلی متفاوته و با چشم قابل مشاهده ست..
    ولی من خودم فریم 30 رو بیشتر میپسندم بنظرم بازی در این فریم زیبا تره...

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان کجای بازی میشه ماشین رو عوض کرد یا اینکه نیتروژن و ... خرید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم
    من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم
    من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم
    عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینه

چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!

7. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
    عزیزم من کاملا فرقو حس میکنم شاید تو این بازی نه ولی تو بازیهای دیگه کاملا مشخصه..
    راستی برای بحث در مورد فریم و اینا این تاپیک هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

امروز این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی کدم تا آخراش پیش رفتم اولین چیزی که خیلی واسم عجیب بود خنک کار کردن لپ تاپ بعد 45 دقیقه بود در حالی که نسخه قبلی حسابی داغ میکرد و 5742G در بالاترین رزولوشن و باقی ملحقات بازی اجراش کرد توی بعضی قسمت ها فریم ریت میومد پایین چیزی که توی نسخه های قبلی پیش میومد (سرعت بالا و عدم کنترل روی وسیله ) توی این نسخه خوشبختانه حذف شده و گرافیک فوقالعادست نسبت به قبل نور خورشید برف و بازتابش همگی عالی هستند....ماشین ها هم که همگی جدید و عالی شدن موستانگ شلبی و .....
    صدا گزاری و وحتی کم اوردن ماشین رو توی سر بالایی حس میکنی و این حس منتقل میشه....
    من از بازی راضیم.
    قربان شما تا نسخه بعدی.

11. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نه عزیز بیشتر از 60 رو تشخیص نمیده !

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

منم این بازیو چند روزیه خریدم گرافیک خیلی عالی شده قوانین فیزیکی توش حس میشه به جز میزان سرعت مثلا من سرعتم 170 کیلومتر ولی انگار دارم با 50 تا میرم اینش خیلی اذیتم کرد
    ولی برخورد ها و صحنه های تصادف خیلی عالی شده
    یه چیز دیگه ام که رو مخم میره دستی کشیدنه که خیلی بد شده بد از دستی کشیدن ماشین شتاب نمیگیره و خیلی لیز الکی میخوره
    یه مشکل دیگه ام اینه که نمیتونی مثل نسخه های قبل ماشینتو خودت سرهم بندی کنی اونش خیلی حال میداد
    ولی درکل بازی خیلی باحالی شده
    راجع به فریمم من تو مرحله هایی که شبه و خارج از شهره احساس میکنم فریم بالاتر از 30 میره چون کنترل کردن ماشین سخت میشه و تو منطقه های شهری افت فریم دارم

15. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من فقط از گرافیک راضی بودم.

داستان که آبکیییییییییییییییی.:-j
    با داستان کنار اومدم ولی اینکه بخوان کمبود داستان رو با شخصیت دادن به راننده ها جبران کنند دیگه خیلی مسخره بود.وقتی یه کلمه هم تویه بازی حرف نمیزنند هیچ نیازی به شخصیت نبود!

هندلینگ ضعیف.با 300 تا راحت میپیچه!

هیجان در بعضی از قسمت ها خیلی کم.البته در بعضی جاها هم خوب بود.مثل قسمت بهمن و تعقیب هلکوپتر.

برخورد ماشین ها خوب نبود.روش کار نکرده بودن.

موزیک بازی افتضاح بود! من چند روز پیش driver رو بازی کردم.اگه اشتباه نکنم خیلی از موزیکهاش یکسان بود. دیگه حالم داره از i'm not like your mother بهم میخوره!!! بعضیش هم خیلی سافت بود.
    راک و متال به درد این بازی میخوره.یاد most wanted بخیر.هنوز موزیک i am rock ش رو بخاطر دارم.

بازی فریم درستی هم نمیداد.صدای بازی خیلی از افراد مثل من با تصویر فاصله داشت.

بازی رو تموم کردم. هیچ کدوم از نسخه های بعد از کربن رو تا آخرشون نرفته بودم.اینم خیلی کوتاه بود سریع تموم شد.
    hp رو هم خیلی ها پسندیدند ولی من از اون هم خوشم نیومد.چون داستان نداشت!

الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بازی کردن یه بازی racing غیر قانونی که همه چی تموم باشه دیگه برام تکرار نمیشه.:(

17. 3 کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •