خیلی خیلی دمت گرم
مثل خودم عشق پرو ساکر داری
خیلی خیلی دمت گرم
مثل خودم عشق پرو ساکر داری
با عرض سلام
میخواستم بدونم که این کله های سگ و یا اینکه بازیکنانی که بر روی شتر مرغ و یا دایناسور نشته اند و در فروشگاه pes6 قرار دارند برای چه چیزی مورد استفاده قرار میگیرند.
با سلامسلام دوستان
اگه مشکلی توی PES داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
چند اسکوبورد(محل نام تیم و نتیجه)
شبکه Goal TV
لیگ آلمان
شبکه Sky Sport
Canal + France
و یک مجموعه از اسکوبوردها
این اسکوبوردها رو دانلود کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
دوست عزیز اینا که شما نیگید قابل دانلود نیست به جر یکی اگر ممکن هست یک راهنمایی بکنید
با تشکر
با سلام
من چند تا ورزشگاه هست که دانلود کردم که با کیت سرور باید وارد بازی شود اگر ممکن هست یکی طریقه وارد کردن با کیت سرور رو کامل توضیح بده
اقا من یه چند هفته ای است که پرو 6 رو شروع کردم. قبلا خوره 5 بودم الان هم خوره 6.
میشه بگید چطور میشه لیگ آلمان رو اضافه کرد بهش؟
سلام
روی هر کدوم که کلیک کنی وارد یه صفحه میشی که باید روی شکل زیر کلیک کنید(این که واضح هست)
و درمورد شبکه گل tv که باید روی عکس زیر کلیک کنی که وارد یه صفحه جدید میشی که فکر کنم 7 ثانیه که صبر کنی خودش شروع به دانلود میکنه اگه هم شروع نشد روی قسمت مربوطه کلیک کنید:
و البته بقیه در نهایت با کلیک روی Download Here در صفحه اول به یک صفحه میرید که باید روی هر کدوم از اون اسکوبوردها که خواستید کلیک کنید تا وارد صفحه جدیدی شوید. برای هر کدام روی Download
کلیک کنید.البته برای هر اسکوبورد یکی دوتا screenshot قرار داده شده.فقط در مورد بعضی از اونا Download team names رو هم باید بگیرید.
من که از Italian Sky Sport خوشم اومد.وقتی که روی Download کلیک کردید وارد صفحه ای میشوید که باید روی قسمت زیر کلیک کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل شده باشه.برای نصبشهم اگه مشکلی بود در خدمتم.
دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن بعد اون رو در آدرس My Documents>Konami>Pro Evolution Soccer 6>save>folder1
کپی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فولدر Kitserver رو در فولدر بازی کپی کنید.
ورزشگاه های خودتونو توی آدرس Pro Evolution Soccer 6\Kitserver\GDB\stadiums کپی کنید.
بعد بازی رو یک بار اجرا و بعد خارج شوید.
سپس وارد Kitserver شوید و روی setup کلیک کنید و حالا روی Install کلیک کنید.
حال کیت سرور نصب شده است.
برای استفاده از اون در قسمت انتخاب پیراهن دو تیم با استفاده ازکلید F1 میتوانید وارد قسمت مربوط به توپ و ورزشگاه شوید که پایین سمت راست نوشته شده.سپس با کلیدهای A و E ورزشگاه و توپها را تغییر دهید.
Last edited by martin_superhuman; 14-12-2006 at 15:07.
سلام :
اگه سایتی در مورد pes6 یا دانلود استادیوم بلدید لطف کنید بگید؟؟؟
برید به آدرس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)