حداکثر 75 درصد. چیزی که الان معلومه. احتمالاَ بشه 30 درصد یا 35 درصد واسه ما.سال ما که معلوم نیست البته پس 75 ام نمیشه
حداکثر 75 درصد. چیزی که الان معلومه. احتمالاَ بشه 30 درصد یا 35 درصد واسه ما.سال ما که معلوم نیست البته پس 75 ام نمیشه
من 3 -4 صفحه دیگه دارم دور سوم کتاب تموم بشه
دیگه هم نمونه سوال نمیخونم ، همشون مثل همن !! خیلی آسونن!
تایید میشه !من 3 -4 صفحه دیگه دارم دور سوم کتاب تموم بشه
دیگه هم نمونه سوال نمیخونم ، همشون مثل همن !! خیلی آسونن!
من کتابو میخونم میگم وایی اینهمه واکنش هنوز همه یادمن ؟ واکنش کلر چی بود ؟ وای نکنه یادم بره ؟!
بعد نمونه سوالا رو میخونم میگم اهه چه کشکه ... عددی نیست ... برم زبان فارسی بخونم ...؟(میدونم حالم طبیعی نیست به بزرگیتون ببخشید
)
به هر حال من 2 بار کتابو دوره کردم یه بارم اضافی فصل 3 به جز این از رو جزوه هم یه بار خوندم از روی درسای گلواژه هم یه بار فصل 1 و 3 رو خوندم ! فقط یه تیکه خلاصه نویسی قلمچی داره تو 4-5 صفحه است اونو از کتابش کندم امشب و قبل از آزمون بخونم !
نتیجه : 20 نشم میرم یه فرقون میخرم![]()
کی؟.... چی؟... کجاست ؟ ....کدوم کتابش ؟.... بده منم بخونم!![]()
یه کتاب داره سوالات امتحان نهاییکی؟.... چی؟... کجاست ؟ ....کدوم کتابش ؟.... بده منم بخونم!![]()
اول درسای اختصاص خلاصشونو نوشته (در حد 5-6 ص)
سر فیزیک واقعا خیلی کمکم کرد ! تمام حفظیا رو از اون خوندم
بچه ها يه سوال خيلي جالب:
اولين كاري كه بعد از تموم شدن امتحان ها ميخوايد انجام بديد چيه؟
من كه خودم ميخوام shogun 2 : total war رو بخرم و تا 8-7 تير استراحت مطلق!![]()
میرم بانجی جامپینگ تا تخلیه بشم - بعدشم کارای مهاجرتم رو ردیف میکنم !l
خواااااب به مدت 96 ساعت !اولين كاري كه بعد از تموم شدن امتحان ها ميخوايد انجام بديد چيه؟
من كه خودم ميخوام shogun 2 : total war رو بخرم و تا 8-7 تير استراحت مطلق!![]()
![]()
+
کلوب ! 25 تا 30 هر روز میریم کلوب با بچه ها MW2 بزنیم !
+
1 روز مسافرت تهران ! صبح میرم تو خیابونا میچرخم شب بر میگردم !
بعد ازین واقعا نمیدونم چیکار کنم . هیچ تفریح خاصی ندارم . 5-6 هم شروع میکنم تا 14 ام که مدرسه امون شروع میشه درس میخونم . احتمالا شیمی سال 2 و 3 ! میشینم تستاشو میزنم ...
ببخشید که این تیکه رو از صفحه 39 کپی کردم و دارم اینجا جواب می دم.عجب امتحانی گرفتن نامردا!
در حد کنکور بود واقعا!
فکر کنم 20 بشم
چون این تصور اشتباه رو خیلیا دارن و باید سعی کنید تصحیحش کنید. دو نکته :
1- عربی کنکور بر خلاف امتحان نهایی آسونه و می شه گفت آسونترین درس ( بعضا از دین و زندگی هم آسون تر ). و از اینکه امتحان نهایی سخت بوده نتیجه نگیرین که کنکور هم سخته . ( و به نظرم واقعا منهجهای کتاب رو در طول سال دو یا سه بار بخونی و تو آزمونا شرکت کنی، هیچ مشکل دیگه ای نخواهین داشت )
2- اگه امتحانی سخت باشه برا همه سخته. پس درسته طراح نباید اینقدر سخت بده تا شاید خیلیا نمره قبولی هم نیارن ولی از نظر تراز در کنکور بین سوال سخت و آسون تفاوتی نداره. چون برا کنکور هر درسی مستقیما تراز بندی می شه بعد در نتیجه تاثیر می ذاره.
من رسونیدم!
فقط فصل 1 و زیاد با دقت نخوندم
که مساله هاشو همرو بلدم
میمونه فقط حفظیا که صبح قبل رفتن یه نگا میندازم
من واسه تابستون خیلی کار دارم!!!
کلاس موسیقیم ناقص مونده اونو میخوام برم
+ کلاس نقاشی یه تابلو هس عاشقش شدم میخوام اون تابلورم برم بکشم! (تصمیم گرفته بودم دیگه تا بعد کنکور نقاشی رو بذارم کنار، ولی فقط همین یکی رو میکشم و بعد میذارم کنار!)
+ باید کلی بدرسم، کلاسامون از 15 تیر اینا شروع میشه (البته دقیقشو نمیدونم!)
+ این درسای عمومیه خر رو باید بخونم و تستاشونو بزنم
+ بعضی از درسای سال پیشمو مرور کنم (مثل ریاضی و شیمی و یکی دو فصل فیزیک)
+ مهمترینش اینه که بشینم این 90 تا فیلم رو که دانلودیدم نگا کنم عشق کنم!
فعلا همینا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)