تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 212 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون چیزی که مهمه پلتفرم لید بازی PC امتیازش 92 درصد هست نسخه کنسول نسخه پرت شده از PC هست و باید هم امتیازش کمتر باشه ...
    اگه موضوع این باشه که MW 2 هم امتیاز نسخه PC نسخه پرت شده از xbox با مجموع 40 نقد 84 درصده !
    الان دقیقاً میشه بگی اون باید رو از کجا آوردی ؟ بر چه اساسی باید کمتر بشه نمرش ؟

نه عزیز مسئله اینا نیست، کل دنیا تمرکزی که دارن روی نسخه ی های کنسولی هست نه PC . در واقع سازندگان بازی به نسخه PC اهمیتی نمیدند چون سودی براشون نداره به خاطره مسائل کرک و همچنین اکثریت گیمر ها هم کنسول دارند

نه اصلا اینطور نیس ، من خودم BF3 رو رو اخرین جزئیات بازی میکنم گرافیکش در حد CRYSIS هس ،اصلا گول زدنو این حرفام در کار نی ...واقعا عالیه
    از COD بیشتر نباشه کمتر نیس
    (البته نسخه PC)

نمیدونم این کجاش کمه؟؟؟؟!!!!

• IGN – 9.0
    • Joystiq – 4.5/5
    • Game Informer – 9.50
    • GameTrailers – 9.2
    • FZ.Se (Swedish) – 5/5
    • 1UP – A-
    • GameSpy – 5/5
    • Everyeye.it – 9.2
    • Gamearena – 9.5
    • AusGamers – 9.8
    • GameReactor Sweden – 8
    • GameReactor Denmark – 9
    • GameReactor Norway – 9
    • Games.cz – 9
    • PCGames.de – 87%
    • GameStar.de – 9
    • CVG – 9.2
    • 3DJuegos – 9.3
    به جواب بالا مراجعه کن چون نسخه ی PC اهمیتی نداره

نه به اون دوستمون که میانگین 92 رو نا امید کننده قلمداد میکرد نه به شما که با این همه موفقیت داری کل بازی رو زیر سوال میبری!
    ---
    قبل از هرگونه ری اکشن در مورد این پست، باید بدونید من فن هر دو این بازی ها هستم و بتلفیلد 3 رو هم تموم کردم و با توجه به تجربه ای که از بازی داشتم میگم بازی فوق العاده ولی کوتاهی بود...
    منو میگه منو میگه این میانگینی که ازش حرف میزنی الان شده 91 . من همین الان هم میگم که این بازی با این همه تبلیغ و متوهم کردن ذهن گیمر، باید بالای 95 میگرفت و به نظر من این نمره برای این بازی کمه حالا از نسخه ی XBOX بگذریم که شده 8.2 و رقیب جدی اون Rage هست

راستی جواب این پست من هم بده چون توی تاپیک BF3 هم من همینو در جوابت گفتم اما پستم پاک شد:

اصلاً اهمیت نداره که چه نمره ای رو از روی چه قسمتی گرفته مهم اینه که فعلاً نمرش برای XBox خیلی افتضاحه، فک کن 8.2 کی فکرشو میکرد این بازی با این همه تبلیغ و ادعا و توهمی کردن ملت همچنین افتضاحی به بار بیاره ؟

همین کپی برداری هایی که میگی همشهری جونم نتیجش این شده که MW1 با 70 نقد بشه 9.4 و MW2 هم با 100 نقد بشه 9.4 نظرت چیه ؟

2. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بعد از ضد حال عمیقی که بتلفیلد 3 بهمون زد با اون همه هایپ و تبلیغات الکی و تریلرهای ادیت شده تنها امیدم به این بازیه

امیدوارم مثل دو شماره قبلی با یه شاهکار مطلق طرف باشیم

تو برنامم هست یه بار دیگه mw 1 و 2 رو برم داستان دستم بیاد واقعا که آدم از کال آف دیوتی خسته نمیشه - به معنای واقعی کلمه یه چیزه دیگست

امروز تو مغازه یه خورده BLACK OPS زدم تازه یادم اومد FPS با پدر و مادر یعنی چی !
    Last edited by Abolfazl3007; 27-10-2011 at 13:29.

4. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

الان دقیقاً میشه بگی اون باید رو از کجا آوردی ؟ بر چه اساسی باید کمتر بشه نمرش ؟
    بیشتر بازی هایی که برای PC ساخته میشه پورت شده نسخه های کنسولی هست! بعضی از سازنده ها روی این پورت کردن ها بیشتر کار می کنن و بعضی ها هم کم کاری می کنن که نتیجش میشه اختلاف میانگین نمرات بین پلتفرم های مختلف! که خوشبختانه این روند نسبت به قبل کمتر شده و چون اواخر نسل هم هستیم دیگه کمتر شرکتی به PC پشت میکنه!
    حالا در جواب نقل قولی که کردم، میخواید چند ده بازی رو براتون نام ببرم که نسخه PCیش امتیاز کمتر نسبت به 2 نسخه کنسولی گرفته؟
    نه عزیز مسئله اینا نیست، کل دنیا تمرکزی که دارن روی نسخه ی های کنسولی هست نه PC . در واقع سازندگان بازی به نسخه PC اهمیتی نمیدند چون سودی براشون نداره به خاطره مسائل کرک و همچنین اکثریت گیمر ها هم کنسول دارند
    به جواب بالا مراجعه کن چون نسخه ی PC اهمیتی نداره
    اصلا مفهوم نیست این حرفت که نسخه PC اهمیت نداره ) !! میشه گفت یه جور جک محسوب میشه این حرفت که به درد امضای دوستان تو فروم بازی.س.نتر میخوره !!
    اگه PC اهمیت نداشت بزرگترین ناشر دنیا یعنی EA روی این نسخه به این شکل سرمایه گذاری نمی کرد!
    منو میگه منو میگه این میانگینی که ازش حرف میزنی الان شده 91 . من همین الان هم میگم که این بازی با این همه تبلیغ و متوهم کردن ذهن گیمر، باید بالای 95 میگرفت و به نظر من این نمره برای این بازی کمه حالا از نسخه ی XBOX بگذریم که شده 8.2 و رقیب جدی اون Rage هست
    راستی جواب این پست من هم بده چون توی تاپیک BF3 هم من همینو در جوابت گفتم اما پستم پاک شد:
    آخه کلا چندتا بازی تو تاریخ نمره بالای 95 گرفتن که این بنده خدا بتلفیلد بیاد یه همچین کاری کنه!!
    اون جمله ای هم که بولد کردم در نوع خودش خیلی جالبه! نگاهی بندازیم به نمرات 2 نسخه قبلی سری کال آف در دو پلتفرم X360 و PC !

Call of Duty: Modern Warfare 2
    PC: 86
    Xbox 360: 94

Call of Duty: Black Ops
    PC: 81
    Xbox 360: 87

توضیح هم لازمه؟
    چرا بلک آپس یا مدرن وارفر 2 که به ترتیب برای نسخه PC میانگین 81 و 86 گرفتن رو نمیای مثال بزنی و با نمره Rage مقایسه کنی؟!
    در ضمن این میانگینی که من از مدرن وارفر 2 گذاشتم از 40 نقد هست(PC) ولی میانگین بتلفیلد که الان 82 هست فقط از 12 نقد ـه(X360) ! اصولا نقدهای Xbox به 80 یا 100 هم میرسه پس این 12 نقد در مقابل 100 نفد اصلا به حساب نمیاد! پس بهتره صبر کنی تا نقدها تکمیل بشه بعد...

6. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

CALL OF DUTY 4 : MODERN WARFARE

XBOX360 : 94.1%

PC : 93.2%

البته تجره ثابت کرده تعداد نقدها بیشتر میشه , حساستر و حرفه ای تر میشه - امتیاز میاد پایین تر ....

پی سی هم پلتفرم عجیبیه تقریبا ازش سو استفده میشه -- مثلا همین الان اگه همه تریلر پر زرق و برق نسخه پی سی رو DX 11 نبود کی کفش میبرید و فکر میکرد کلا بازی اینجوریه و بره رو کنسولها هم بگیره ؟

کلا پی سی برای نمایش قدرته و کنسولها هدف اصلی برای فروش و ...
    Last edited by Abolfazl3007; 27-10-2011 at 14:04.

8. 5 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دمت گرم marmolak kocholo خیلی خوب ج دادی ،حال کردم!

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بعضا حرف های جالبی از طرف طرفداران COD که نمیـــــخوان یه سری حقایق رو باور کنن زده میشه...

Mostafa NBA عزیز، کلا Dice از اول روی نسخه PC Battlefield 3 مانور میداد، تمامی تریلر ها از نسخه PC بودن، و کاملا مواضعشون روشن بود که نسخه PC یک سر و گردن ( و بیشتر... )بالاتر از نسخه Console قرار داره...

بعد شما میگی نسخه PC اهمیت نداره؟؟؟ به عنوان حرف طنز البته قابل قبوله...

آرمان جان این حرف هایی که مطرح کردی... قبلا گفتم، دوباره هم میگم...

طرفداران BF3 ازش یک بت ساخته بودند و اونرو میپرستیدند
    دقیقا دقیقا اتفاقی هست که برای COD افتاده، اصلا به محتوای بازی توجه نمیشه و طرفدارانش به طور غیر منطقی ازش طرفداری میکنن...

اصلا هم به نسخه های قبلی کاری ندارم و فقط دارم در مورد MW3 حرف میزنم.

عده ای از فن های BF3 هنوز بازی رو به طور کامل انجام ندادند میان و اظهار نظر میکنند و میگن بهتر از MW3 هست که آدم شاخ در میاره که چطور هنوز یک بازی عرضه نشده اینا میان و یک بازی دیگه رو برتر از اون بازی میدونند.
    وضعیت حدودیش کاملا مشخصه... با تریلر ها و گیم پلی های دیده شده در نمایشگاه ها و مصاحبه ها... انتظاری جز MW2.5 از نسخه جدید COD نمیره!

من خودم یکی از طرفداران MW2 هستم، هنوز روی سیستمم نصبه و آنلاینش رو بازی میکنم پس فکر نکنید که از MW بدم میاد...
    اتفاقا به نظرم از نظر کاراکتر ها و ... از BF بالاتره!

12. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیشتر بازی هایی که برای PC ساخته میشه پورت شده نسخه های کنسولی هست! بعضی از سازنده ها روی این پورت کردن ها بیشتر کار می کنن و بعضی ها هم کم کاری می کنن که نتیجش میشه اختلاف میانگین نمرات بین پلتفرم های مختلف! که خوشبختانه این روند نسبت به قبل کمتر شده و چون اواخر نسل هم هستیم دیگه کمتر شرکتی به PC پشت میکنه!
    حالا در جواب نقل قولی که کردم، میخواید چند ده بازی رو براتون نام ببرم که نسخه PCیش امتیاز کمتر نسبت به 2 نسخه کنسولی گرفته؟ (1)

اصلا مفهوم نیست این حرفت که نسخه PC اهمیت نداره ) !! میشه گفت یه جور جک محسوب میشه این حرفت که به درد امضای دوستان تو فروم بازی.س.نتر میخوره !!
    اگه PC اهمیت نداشت بزرگترین ناشر دنیا یعنی EA روی این نسخه به این شکل سرمایه گذاری نمی کرد! (2)

آخه کلا چندتا بازی تو تاریخ نمره بالای 95 گرفتن که این بنده خدا بتلفیلد بیاد یه همچین کاری کنه!! (3)
    اون جمله ای هم که بولد کردم در نوع خودش خیلی جالبه! نگاهی بندازیم به نمرات 2 نسخه قبلی سری کال آف در دو پلتفرم X360 و PC !

Call of Duty: Modern Warfare 2
    PC: 86
    Xbox 360: 94

Call of Duty: Black Ops
    PC: 81
    Xbox 360: 87

توضیح هم لازمه؟
    چرا بلک آپس یا مدرن وارفر 2 که به ترتیب برای نسخه PC میانگین 81 و 86 گرفتن رو نمیای مثال بزنی و با نمره Rage مقایسه کنی؟!
    در ضمن این میانگینی که من از مدرن وارفر 2 گذاشتم از 40 نقد هست(PC) ولی میانگین بتلفیلد که الان 82 هست فقط از 12 نقد ـه(X360) ! اصولا نقدهای Xbox به 80 یا 100 هم میرسه پس این 12 نقد در مقابل 100 نفد اصلا به حساب نمیاد! پس بهتره صبر کنی تا نقدها تکمیل بشه بعد... (4)
    (1) : بحث منم همینجاست که شرکتی نمیاد وقت تلف کنه برای پلتفرومی مثل PC که سودی نداره وقت بزاره وگرنه مطمئن باش اگه سود داشت حتماً نمیذاشت شکافی بین نسخه ی کنسولی و PC به وجود بیاد.
    نه ربطی هم به اواخر نسل نداره(از کجا میاری این چیزارو از خودت قانون درست میکنی)، مهم اینه که بازی های PC راحت کرک میشند و اقلیت مردم PC باز هستند توی دنیا.

(2) : دقیقاً الان من بحثم روی خوده EA و DICE هست که چه دلیلی میتونه داشته باشه بیان روی PC سرمایه گذاری کنند در جایی که کمتر شرکتی به PC اهمیتی میده و مهم براشون نسخه ی کنسولی هست.با مسعود هم در این مورد حرف زدیم، من نظرم اینه که عدم توانایی میتونه دلیلش باشه، اینکه هنر نیست تکنولوژی قدرتنمندی که دارند رو فقط برای یک عده ی معدودی PC باز اونم با سیستم High-End به نماش بگذارند.

PC اهمیت نداره در جایی که PS3 و X360 وجود داره. به بروبکس بازی.سنتر هم بگو من مشکلی ندارم معروف میشم

(3) : چنتا بازی توی دنیا همچین تبلیغات عجیبی انجام دادند و ذهن همه ملت رو متوهم کرده و در نهایت همچنین نتیجه ای گرفته !!!؟؟

(4) : نمره های PC رو مثال نمیزنم چون دلیلی نداره به PC اهمیتی بدم به دلایلی که بالا گفتم.

دقیقاً اون اول هم توی تاپیک BF3 گفتی هنوز 5 تا نقده و زود قضاوت نکنم که یکدفعه پا نخورم اما آخه دوست من الان که نقد ها داره بیشتر میشه نمرش هم داره میاد پایین تر اون موقع که 5 تا نقد بود نمرش بود 8.6 الان شده 8.2 ای بابا ببین خب خودت بحثشو میکشی وسط
    Last edited by Mostafa NBA; 27-10-2011 at 14:04.

14. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

یه نکته بیطرف بگم

تمام طرفدارهای های BF3 میان میگن که همش کال بازی میکنن و اصلا فن کال هستن ولی هر فحشی بلدن به سری کال میدن و داستان تکراری بودن فلان بسار سر هم میکنن !!!

دقیقا از اونطرف بر عکسش هم صدق میکنه !! که فن های کال اونجوری میگن !

ترفند جالبیه !!

کلا BF3 یکی از موفقترین بازیهای کامپیوتری در ضمینه تبلیغات هست که دنیا رو مدهوش خودش کرد و مزدش هم فروش بالاشه !! تموم شد رفت !! از این خط به بعد حرفی برای گفتن تو رمینه های دیگه غیر تبلیغات نداره ...
    Last edited by Abolfazl3007; 27-10-2011 at 15:29.

16. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

(1) : بحث منم همینجاست که شرکتی نمیاد وقت تلف کنه برای پلتفرومی مثل PC که سودی نداره وقت بزاره وگرنه مطمئن باش اگه سود داشت حتماً نمیذاشت شکافی بین نسخه ی کنسولی و PC به وجود بیاد.
    نه ربطی هم به اواخر نسل نداره(از کجا میاری این چیزارو از خودت قانون درست میکنی)، مهم اینه که بازی های PC راحت کرک میشند و اقلیت مردم PC باز هستند توی دنیا.
    منظورت از این قسمت بولد شده تفاوت فاحش و چشمگیر و کیفیت بالای نسخه های PC و کنسولی هست(بین بازی های مولتی مخصوصاً این اواخر) ؟
    در مورد کرک و کپی هم صحبت نکنید که اگه بخوام شروع کنم به نوشتن میشه یه مقاله!! فقط در همین حد بدون که من و شما + 30 میلیونی که تو ایران داریم بازی های PC رو کپی میگیریم، دقیقا به همون شکل داریم از بازی های کپی کنسول استفاده می کنیم و پول اوریج نمیدیم! این یه چیزیه که فکر می کنم همتون تایید می کنید و بحثی درش نیست! نمونه ی مشابهش هم تو خارج به همین شکلـه!
    (2) : دقیقاً الان من بحثم روی خوده EA و DICE هست که چه دلیلی میتونه داشته باشه بیان روی PC سرمایه گذاری کنند در جایی که کمتر شرکتی به PC اهمیتی میده و مهم براشون نسخه ی کنسولی هست.با مسعود هم کلی در این مورد حرف زدیم، من نظرم اینه که عدم توانایی میتونه دلیلش باشه، اینکه هنر نیست تکنولوژی قدرتنمندی که دارند رو فقط برای یک عده ی معدودی PC باز اونم با سیستم High-End به نماش بگذارند
    دلیلش اینه که کنسول برای بازی که دایس می خواست بسازه به هیچ وجه پلتفرم ایده آلی نبوده! از طرفی در مقابل رقیب خودش می خواست با یک فاکتور مثبت یعنی گرافیک خودشو بالاتر نشون بده و میدید که با کنسول این کار ممکن نیست! (این ممکن نیستی که دارم میگم ضعف سازنده ها نیست، ضعف کنسول 6 سال پیشه!)
    عدم توانایی میتونه دلیلش باشه
    عدم توانایی چی آخه !! پسر فکر کن بعد نظرتو بگو!!!
    عدم توانایی پیاده کردن تکنولوژی روز روی یک دستگاه با تکنولوژی 6 سال پیش یا 2 3 نسل قبل ؟ اصلا منطقیه اینی که میگی؟
    نیا بازی هایی مثل Crysis 2 و Crysis و ... رو مثال بزن که از همین الان براش متن آماده کردم D:

(3) : چنتا بازی توی دنیا همچین تبلیغات عجیبی انجام دادند و ذهن همه ملت رو متوهم کرده و در نهایت همچنین نتیجه ای گرفته !!!؟؟
    خیلی بازی هست فقط کافیه یکم تو فروم بگردی متوجه میشی!! از طرفی این نظر شخصیه خود شماست که تاکید دارید روی نتیجه بد بازی... !
    (4) : نمره های PC رو مثال نمیزنم چون دلیلی نداره به PC اهمیتی بدم به دلایلی که بالا گفتم.
    این طور که معلومه شما علاوه بر کُد فن بودن کنسول فن هم هستید!
    اهمیت دادن یا ندادن جنابعای ارزشی از PC کم نمیکنه و برای کسیم مهم نیست.
    زمانی که PC تو اوج خودش بود و داشت امپراطوری میکرد یه سری ها اصلا نمی دونستن گیمر چیه! حالا هرکی واسه خودش یه کنسول انداخته تو خونه و قربون صدقش میره!
    دقیقاً اون اول هم توی تاپیک BF3 گفتی هنوز 5 تا نقده و زود قضاوت نکنم که یکدفعه پا نخورم اما آخه دوست من الان که نقد ها داره بیشتر میشه نمرش هم داره میاد پایین تر اون موقع که 5 تا نقد بود نمرش بود 8.6 الان شده 8.2 ای بابا ببین خب خودت بحثشو میکشی وسط
    بوک مارک شد برای روزهای آتی...

18. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

میگن bf3 هیجانش کمه ! خوب دایس خواسته بازی رو واقعی کنه و موزیک بین بازی نزاشته ،تو واقعیتم همینه دیگه شما وسط جنگ برات تکنو نمیزارن ک !
    اما تو کال او دوتی وقتی داری بازی میکنی موزیکم میشنوی خوب طبعا هیجانش میره بالا .
    این ک بگیم این ضعف واسه bf3 ب حساب میاد ،اشتبه!

20. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •