بیشتر بازی هایی که برای PC ساخته میشه پورت شده نسخه های کنسولی هست! بعضی از سازنده ها روی این پورت کردن ها بیشتر کار می کنن و بعضی ها هم کم کاری می کنن که نتیجش میشه اختلاف میانگین نمرات بین پلتفرم های مختلف! که خوشبختانه این روند نسبت به قبل کمتر شده و چون اواخر نسل هم هستیم دیگه کمتر شرکتی به PC پشت میکنه!
حالا در جواب نقل قولی که کردم، میخواید چند ده بازی رو براتون نام ببرم که نسخه PCیش امتیاز کمتر نسبت به 2 نسخه کنسولی گرفته؟
(1)
اصلا مفهوم نیست این حرفت که نسخه PC اهمیت نداره

) !! میشه گفت یه جور جک محسوب میشه این حرفت که به درد امضای دوستان تو فروم بازی.س.نتر میخوره !!
اگه PC اهمیت نداشت بزرگترین ناشر دنیا یعنی EA روی این نسخه به این شکل سرمایه گذاری نمی کرد!
(2)
آخه کلا چندتا بازی تو تاریخ نمره بالای 95 گرفتن که این بنده خدا بتلفیلد بیاد یه همچین کاری کنه!!
(3)
اون جمله ای هم که بولد کردم در نوع خودش خیلی جالبه! نگاهی بندازیم به نمرات 2 نسخه قبلی سری کال آف در دو پلتفرم X360 و PC !
Call of Duty: Modern Warfare 2
PC:
86
Xbox 360:
94
Call of Duty: Black Ops
PC:
81
Xbox 360:
87
توضیح هم لازمه؟
چرا بلک آپس یا مدرن وارفر 2 که به ترتیب برای نسخه PC میانگین 81 و 86 گرفتن رو نمیای مثال بزنی و با نمره Rage مقایسه کنی؟!
در ضمن این میانگینی که من از مدرن وارفر 2 گذاشتم از 40 نقد هست(PC) ولی میانگین بتلفیلد که الان 82 هست فقط از 12 نقد ـه(X360) ! اصولا نقدهای Xbox به 80 یا 100 هم میرسه پس این 12 نقد در مقابل 100 نفد اصلا به حساب نمیاد! پس بهتره صبر کنی تا نقدها تکمیل بشه بعد...
(4)