خب همه بازی رو دیدن و بحث ها هم شده و انصافا هم بازی قدرت بارسا رو نشون داد منم الان اومدم از ویدیچ و وندرسار بگم که دیدم قبلا گفتن ولی فقط می گم:
خیلی خیلی دلم به حال وندرسار سوخت!!!!
خب همه بازی رو دیدن و بحث ها هم شده و انصافا هم بازی قدرت بارسا رو نشون داد منم الان اومدم از ویدیچ و وندرسار بگم که دیدم قبلا گفتن ولی فقط می گم:
خیلی خیلی دلم به حال وندرسار سوخت!!!!
بارسا به نظرمن درحال حاضر قوى ترين تيم جهانه و فعلاكسي نميتونه جلودارش باشه صددرصدسال آينده هم قهرمانه
این عکس رو تو نت دیدم
ناصر حجازی در فینال ومبلی:
![]()
منم به عنوان 1 هوادار بارسا برد تیمو به همه تبریک میگم. والبته این باخت چیز از ارزش های تیم مقابل و مربی بزرگشون کم نمی کنه.
عذاب آور ترین صحنه بازی نشون دادن دست فرگوسن بود که برای 1 لحظه از هرچی قهرمانیه بدم اومد.
با این وجود نمیشه بازی خیره کننده بارسارو نادیده گرفت.
به بایرن که رسیدیم امیدوارم به رئال هم برسیم.
گفتم رئال، به رئال فکر می کنم ترس ورم می داره ( بازم بازیکون جدید گرفته ) چه فصلی بشه فصل بعد
![]()
نمانیا ویدیچ: هرگز ندیده بودم تیمی اینقدر خوب بازی کند
گل های پدرو، مسی و ویا برای چهارمین قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان کافی بود و حتی تک گل رونی نیز نتوانست مانع از آن شود
سایت گل- نمانیا ویدیچ، کاپیتان منچستریونایتد، پس از شکست تیمش مقابل بارسا در فینال چمپیونزلیگ، حریف اسپانیایی را مورد ستایش قرار داد و گفت که آنها تیم بهتر میدان بودند.
گل های پدرو، مسی و ویا برای چهارمین قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان کافی بود و حتی تک گل رونی نیز نتوانست مانع از آن شود.
ویدیچ در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" بله، آنها بهترین هستند. فکر می کنم ما هرگز تابه حال مقابل چنین تیمی بازی نکرده بودیم. باید به آنها احترام گذاشت. آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و شایسته پیروزی بودند.
باید بگویم که آنها بیشتر از ما موقعیت گلزنی داشتند و ما نیز به آنها کمک کردیم. آنها امشب بهتر از ما بودند."
بارسا دو سال قبل نیز منچستریونایتد را در فینال رم با اختلاف دو گل شکست داد و ویدیچ از اینکه تیمش بعد از یک شروع خوب نتوانست بازی را در همان سطح ادامه بدهد، ناراجت است.
" باید صادق باشیم. وقتی به فینال می رسید، به دنبال پیروزی هستید و و ما حالا از اینکه شکست خورده ایم، بسیار ناراحتیم. ما نتوانستیم پیروز شویم اما باید گفت که بارسا بازی بسیار خوبی ارائه داد.
ما تلاش کردیم تا آنها را کاملا پرس کنیم. در بخشی از بازی موفق شدیم اما فکر می کنم روی گل ها نتوانستیم کاری که باید را انجام دهیم. ما به آنها فرصت دادیم تا توپ را در اختیار داشته باشند. آنها توانستند پاس نهایی را بدهند و به سه گل برسند."
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/29
پاتریس اورا: ما مقابل بهترین تیم دنیا شکست خوردیم
منچستری ها شب گذشته در فینال ومبلی مقابل بارسا 3-1 شکست خوردند و نتوانستند به چهارمین قهرمانی شان در رقابت های لیگ قهرمانان دست پیدا کنند
سایت گل- پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد، معتقد است بارسا در چهار سال گذشته بهترین تیم جهان بوده است.
منچستری ها شب گذشته در فینال ومبلی مقابل بارسا 3-1 شکست خوردند و نتوانستند به چهارمین قهرمانی شان در رقابت های لیگ قهرمانان دست پیدا کنند. اما این ملی پوش فرانسوی معتقد است نباید از چیزی شکایت داشته باشند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در این دیدار تیم بهتر برنده شد. من فکر می کنم باید برای بارسا احترام قائل شد. هرچند من برای منچستریونایتد بازی می کنم و همیشه به دنبال این هستیم که به بهترین باشیم اما امشب بارسا بهتر از ما بود.
باید پذیرفت که در چهار سال اخیر بارسا بهترین تیم دنیا بود است و منچستریونایتد بعد از آنها دوم است."
اورا همچنین سبک بازی بارسا و شناخت دقیق بازیکنان آنها از یکدیگر را مورد ستایش قرار داد.
" ما یکدیگر را به خوبی می شناسیم اما شناخت آنها از هم خیلی بهتر است. هروقت مسی صاحب توپ می شد، می دانست که ژاوی آن اطراف است، می دانست پدرو کدام سمت حرکت می کند یا اینکه اینیستا در چه موقعیتی است. این شرایط را برای ما بسیار دشوار می کرد زیرا آنها خیلی خوب حفظ توپ می کردند."
2011/5/29
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
سوبی ساره تا: بارسا نماد فوتبال اسپانیاست
او همچنین تصمیم بازیکنان تیم برای دادن بازوبند کاپیتانی به اریک آبیدال در مراسم اهدا جام را احترام به ارزش های باشگاه توصیف کرد
سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا تیمش را سفیر خوبی برای فوتبال اسپانیا توصیف کرد.
او در گفتگو با آس گفت:" احساس ما ترکیبی از لذت قهرمانی و احترام به فوتبال است. اسپانیا نشان داد که فوتبالش در اوج قرار دارد."
او همچنین در مورد تصمیم بازیکنان تیم برای دادن بازوبند کاپیتانی به اریک آبیدال در مراسم اهدا جام گفت:" تیم ما تیمی است که در آن ارزش ها و روابط بین افراد اهمیت زیادی دارد. این تصمیم از دل تیم بیرون آمد زیرا آنها می دانستند او چه دشواری هایی را تحمل کرد."
سوبی ساره تا که شاید بسیاری او را با اشتباه بچه گانه اش در دیدار مقابل نیجریه در جام جهانی 1998 به یاد بیاورند، لیونل مسی را نیز مورد ستایش قرار داد.
" او کیفیت بسیار بالایی دارد. اما ما برای رسیدن به این قهرمانی به بازیکنان دیگر نیز نیاز داشتیم. "
مسی در رقابت های این فصل چمیپونزلیگ 12 بار گلزنی کرد و با رکورد فن نیستلروی در فصل 03-2002 برابری کرد.
2011/5/29
خاویر ماسچرانو: این قهرمانی را به هواداران لیورپول تقدیم می کنم
جدایی ماسچرانو در تابستان گذشته از لیورپول اندکی هواداران این تیم را ناراحت کرد و این ستاره آرژانتینی از این موقعیت برای برقرار ارتباط دوباره با آنها استفاده کرد
سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع-هافبک بارسلونا، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل منچستریونایتد، از قهرمانی در رقابت های چمپیونزلیگ ابراز خوشحالی کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ برای هر بازیکنی یک عنوان بسیار مهم است. ما بسیار خوشحالیم زیرا موفق شدیم یک تیم بسیار بزرگ و فوق العاده را شکست دهیم.
بسیار خوشحالیم که توانستیم به همان شیوه ای که دوست داریم بازی کنیم زیرا این برای ما بسیار خوب و موثر است. ما تلاش کردیم با در اختیار داشتن توپ بازی کنیم و سعی کردیم که در سراسر بازی در زمین حریف باشیم. می خواستیم خوب بازی کنیم و این اتفاق رخ داد.
ما موقعیت های گلزنی زیادی داشتیم. در نیمه اول نتوانستیم از همه موقعیت های گلزنی مان استفاده کنیم اما وقتی در نیمه دوم صاحب موقعیت شدیم، آنها را از دست ندادیم."
ماسچرانو در این دیدار نیز در دفاع میانی به کار گرفته شد و اکنون اعلام کرد که به خوبی با این پست سازگار شده است.
" بازی در دفاع میانی برای من خیلی عجیب و ناآشنا نبود زیرا در دو ماه و نیم گذشته در این پست بازی می کنم. این پست تخصصی من نیست اما من تلاش می کنم تا بهترین عملکردم را در این پست ارائه بدهم و خوشحالم که به این هدف رسیدم."
جدایی ماسچرانو در تابستان گذشته از لیورپول اندکی هواداران این تیم را ناراحت کرد و این ستاره آرژانتینی از این موقعیت برای برقرار ارتباط دوباره با آنها استفاده کرد.
" من می دانم که هواداران لیورپول از جدایی من اندکی از من دلگیر شدند اما دوست دارم بگویم که این پیروزی به آنها نیز تعلق دارد."
2011/5/29
سلام.
منم بعنوان کسی که fan هیچکدوم از ۲ تیم نبودم و فقط انتظار بازی قشنگ رو داشتم، باید بگم بمعنای واقعی کلمه لذت بردم . بارسا حیرت انگیز کار میکرد . اصلا توقع نداشتم که منچستر رو اینقدر دست و پابسته ببینم .
شاید تنها چیزی که ناراحتم کرد تو این بازی خداحافظی غریبانه ی فان در سار بود.
در مورد حرکت کاپیتان پویول هم که جام رو داد به آبیدال، واقعا نمیدونم چی بگم.[میدونم ربطی به هم ندارن اما دیشب بطور نا خود آگاه یاد جشن قهرمانی سپاهان افتادم و فرارِ محرم نویدکیا ...
]
در آخر قهرمانی بارسا رو به طرفدارای فوتبال زیبا، بارسای کبیر و مسی ِ مهار نشدنی تبریک میگم.
.
خب اما یه توضیح مختصردر مورد بازی دیشب:
بازی در شرایط عجیبی برای بارسا شروع شد(کاپیتان پویول روی نیمکت نشسته بود و ماسکرانو به جاش بازی میکرد!!!)
در ابتدای بازی حدود 7 8 دقیقه طول کشید تا بارسا به جو ورزشگاه و نبود کاپیتان عادت کند و خوشبختانه در این 7 8 دقیقه اتفاق خاصی نیافتاد و بارسا بازی رو مطابق معمول در دست گرفت و اینبار منچستر بود که به خاطر کارهای بازیکنان بارسا(پاسهای بسیار زیاد و سریع و دقیق و حرکتهای عالی بدون توپ اونها)خودش رو گم کرد و با اشتباهات پی در پی موقعیتهای زیادی رو برای بارسا به وجود اورد که با بی دقتی بازیکنان بارسا موقعیتها یکی پس از دیگری از دست رفت تا اینکه با هنرنمایی زاوی و پدرو گل اول بازی به ثمر رسید و قفل دروازه ی ون در سار شکست،بارسا بعد از گل یکی دو حمله ی دیگه کرد که دفع شد و در حالی که بارسا بازی رو در دست داشت با حرکت ناشیانه ی ابیدال(که تازه از مصدومیت رها شده بود و نیمه اماده بود)توپ به اوت رفت و با پرتاب بد همون اوت(باز هم توسط ابیدال) در شرایطی مشکوک به خطا بازیکن منچستر توپ رو گرفت و با چند پاسکاری خوب(که مدافعان بارسا رو محو کرد)وین رونی توانست دروازه ی بارسا رو در شرایط افساید باز کند...
بعد از گل منچستر باز هم بارسا روی به حمله اورد و باز هم چندین موقعیت رو از دست داد تا نیمه ی اول بازی با همین نتیجه به پایان رسید!!!(ناگفته نماند والنسیا در این نیمه مرتکب چندین خطا شد ولی داور با نرمیت با وی رفتار کرد و کارت نداد که باید میداد!!!)
با شروع نیمه دوم شاهد پارک شدن اتوبوسهایی در محوطه ی جریمه ی منچستر بودیمکه دنبال مسافر میگشتن!!!
ولی بهترین بازیکن تاریخ توانست با عبور از بین این اتوبوسها و با یک شلیک سنگین پر افتخارترین دروازبان این جام را برای بار دوم مغلوب خود کند و بدین ترتیب بارسا خیلی زود باز هم جلو افتاد...
در حالی که همه انتظار داشتن منچستر برای جبران نتیجه به دروازه ی بارسا یورش بیاره ولی این بارسا بود که دست از حمله کردن برنداشت و باز هم بعد از از دست دادن چندین موقعیت خوب گلزنی این بار توسط ستاره ای دیگر به نام ویا و با شوت زیبا و فنی این بازیکن تیر خلاص رو به سمت منچستر شلیک کرد و امیدهای منچستر برای جبران نتیجه رو به یاس تبدیل کرد...
بعد از شلیک تیر خلاص بازیکنان منچستر برای حفظ ابرو رو به بازی احساسی اوردند و چند موقعیت نصفه و نیمه ی گل به وجود اوردند که نتیجه ای نداشت و بدین ترتیب داور مجارستانی بازی با سوت خود قهرمانی بارسا رو اعلام کرد و بارسلونا(پپ گواردیولا) توانست به راحتی از سد تیمی که پر از بازیکنان باتجربه و چند بازیکن اینده دار و مهمتر از همه بهترین و با ثبات ترین مربی جهان(سر الکس فرگوسن)بود عبور کند و بر بام اروپا بایستد و دست این پیرمرد حریص و یارانش(از جمله ون در سار و گیگز و...) را برای بار دوم از این جام قطع کند...
بدین ترتیب ون در سار دروازبان باتجربه و پر افتخار منچستر یک خداحافظی تلخ و اریک ابیدال بازیکن خوب بارسا یک بازگشت شکوهمند به این مستطیل سبز داشت و گواردیولای جوان باز هم فرگوسن بزرگ رو شکست داد...
با تشکر(لیوربارسا)
فقط دوستان ایراد املایی و انشایی نگیرن چون خودم هم میدونم که این متن شاید از نظر جمله بندی زیا جالب نباشه!!!![]()
Champions League Team of the Season
Formation: 4-3-3
-------------------------------------------------------------------------------------
Goalkeeper – Manuel Neuer (Schalke)
Appearances: 12
Clean Sheets: 3
----------------------------------------------------------------------------------
Right back – Dani Alves (Barcelona)
Goals/Assists: 2/3
-------------------------------------------------------------------------------------
Appearances: 9![]()
Centre-back – Nemanja Vidic (Mancehster United)
Goals/Assists: 0/0
-----------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Centre-back – Ricardo Carvalho (Real Madrid)
Appearances: 9
Goals/Assists: 0/0
----------------------------------------------------------------------------------------
Left back – Marcelo (Real Madrid)
Goals/Assists: 2/2
------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Right midfield – Andres Iniesta (Barcelona)
Appearances: 10
Goals/Assists: 1/7
----------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Centre midfield – Xavi (Barcelona)
Goals/Assists: 2/3
--------------------------------------------------------------------------------------
Left midfield – Ryan Giggs (Manchester United)
Appearances: 8
Goals/Assists: 1/5
------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Right forward – Lionel Messi (Barcelona)
Appearances: 13
Goals/Assists: 12/4
Centre forward – Raul (Schalke)
Goals/Assists: 5/2
![]()
Left forward – Samuel Eto'o (Inter)
Appearances: 10
Goals/Assists: 8/5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
گزارش روز: بازتاب قهرمانی بارسلونا در رسانه های دنیا
تمام رسانه های دنیا زبان به تمجید از درخشش کاتالونیایی ها در فینال ومبلی گشوده اند
سایت گل- بعد از قهرمانی بارسلونا در فینال ومبلی که چهارمین قهرمانی کاتالونیایی ها در لیگ قهرمانان اروپا بود، همه رسانه های دنیا زبان به تمجید از تیم گواردیولا گشودند. تمام رسانه های دنیا، به ارزیابی بازی بارسلونا در دیدار فینال مقابل منچستریونایتد پرداختند و این پیروزی را پیروزی سبک بازی، فلسفه و بازی بارسا دانستند.
در اینجا می توانید تیتر رسانه های مختلف دنیا پس از قهرمانی بارسا را مطالعه کنید:
رسانه های اسپانیایی:
گل دات کام: «رقص، تیم پایه ای و قهرمانی» : رقص و پیروزی تاریخی تیم پایه ای برای فریاد شادی قهرمان در بازی سال، اکنون به تاریخ پیوسته است. دو تیم برتر تاریخ مقابل هم قدرت نمایی کردند و بارسا با رقص و تکیه بر قدرت «لاماسیا» (آکادمی فوتبال بارسلونا)، جامی تاریخی را به خانه برد
آ.اس: سوپربارسا! فوتبال اسپانیا به حضورش در صدر قله دنیا ادامه می دهد
مارکا:!باشگاه فوتبال بارسلونا! آبی اناری ها با چهار قهرمانی آژاکس و بایرن برابری کردند و تنها لیورپول (با 5 قهرمانی)، میلان( با 7 قهرمانی) و رئال (با 9 قهرمانی) را بالاتر از خود می بینند
ال پائیس: بارسلونا در ومبلی آسمان را لمس کرد
ال موندو:بارسای بزرگ به چهارمین قهرمانی اروپایی اش رسید
رسانه های بین المللی:
گاتزتا دلوسپورت: «فانتابارسا»؛ قوی ترین تیم تاریخ، مردان گواردیولا در دیداری که هرگز نمی خواستیم به پایان برسد، کنترل بازی را در دست گرفتند
بیلد: «اروپا مقابل بارسا زانو زد» نمایش فوتبالی خارق العاده
اکیپ:« بیش از حد زیبا»، حتی زیباتر از سال 2009
آ بولا:قهرمان اروپا از دنیای دیگری است
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/29
پیرمرد ... چقدر این واژه با تو به کمال می رسد ... حریق می شود ... گرمای حریقت باعث دلگرمی ماست ... از کنده ی تو دود بلند نمی شود پیرمرد ... شعله های سرکش سر بر می آورند .
لرزش تراژدیک دستان مشت گره کرده ات از "کار جوان خوش فکر" نیست ... لرزش دستانت این بار هم نشان از سوختن ققنوس مادر دارد ... مانند نبرد سهمگین رم که ققنوسی دگربار آتش گرفت و خاکسترش تبدیل به ققنوسی شد که اندک زمانی بعد ، افسانه ی بزرگ و دست نیافتنی ای را پایان داد با شماره ی 19 ... ققنوس تازه متولد شده ات این بار کدامین قله را فتح خواهد کرد ؟
هنوز هم همان کهنه قمار باز هستی ... که می بازی ولی با سری بلند و قامتی به بلندای تاریخی شگرف و سراسر افتخار ... که می بازی اما به اصول خود پشت پا نمی زنی ... که می بازی اما با افتخار و بدون واهمه از برترین جنگجویان و هنرمندان میدان سبز ... شجاعت دوباره ات در برابر نامداران عرصه ، نشان از جوانی ات دارد پیرمرد ... چون بهتر از همه تو می دانی که ترسوها به بهشت نمیروند ...
میدانم و ایمان دارم که دگر بار خواهی آمد ... باز هم مثل یک مرد بزرگ ... بیگانه با هراس ... بدور از تن دادن به هرنوع نبرد برای پیروزی ... و اگر باز هم پاکباخته شوی ؛ با سری بلند ... "ایستاده با گرگها"
برای تو پایانی متصور نیست پیرمرد .
پی نوشت : با وام از عنوان مطلب علیرضای دوست داشتنی
sir0c0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)