سلام
دوستان شما که مخابرات دارین راضی هستین
تعرفه هاش کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم؟!
نامحدودش چه جوریه؟محدود شبانش چه جوریه؟!!
راستی بالفرض اگه مخابرات وصل کنیم راضی نبودیم و بخواهیم برگردیم به شرکت های دیگه میشه؟؟؟؟
ممنون
سلام
دوستان شما که مخابرات دارین راضی هستین
تعرفه هاش کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم؟!
نامحدودش چه جوریه؟محدود شبانش چه جوریه؟!!
راستی بالفرض اگه مخابرات وصل کنیم راضی نبودیم و بخواهیم برگردیم به شرکت های دیگه میشه؟؟؟؟
ممنون
با سلام،بد نیست دوست عزیز ولی تعریفی هم نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدودش افتضاح محدود شبانش بد نیست
آره میشه انصراف بدی ولی حداقل پول یکماهو ازت میگیرن
امور مشترکین برو چهار راه میلاد بسمت استقلال
با کارت دانشجویی می دن
فکر نمی کنم همچین کاری کنن ولی افت سرعت بعضی وقتا داره
دستت درد نکنه 2-3 تا سوال
1. تو این صفحه هیچ چیزی راجب گیگ ننوشته ؟!چجوریه؟
فقط نوشته مثلا 128 سه ماهه 31200 چند گیگه؟؟؟!
2.شبانه رایگان ساعاتش چیه؟(البته زیاد ساعاتن کاری ندارم اما کلا چند ساعته؟)
و با چه سرعتی دانلود میکنه ؟ (پهنای 128 و اگه آمار داری 256؟)
مثلا شبی چقدر دانلود می کنید؟
3.آیا صحت داره که بعضی ها نوشتن با دانلود بیشتر از یک حد مجاز و خاص از ساعات رایگان سرعت افت شدید پیدا میکنه؟
اگه آره مثلا این سقت دانلود چقدر باشه؟بعد از افت شبی چقدر دانلود میکنه
آخه من همیشه کامپیوتر روشنه صبح تا شب پس در نتیجه من هر شب کامپیوترم رو دانلوده جدیدا کلی لینک جدید ریخته تو سایت ها اما مثلا دیشب بعد اندی ماه کامپیوترو کلا خاموشیدم :( به خاطر افت 80% دانلود شبانه صبانت
قبلنا (قبل ماه رمضان) روزی 2 گیگ و 1.5 تا 1.7 رو شاخش بود (بسته به نوع لینک)اما الان.....
Last edited by Amir 3d; 19-08-2012 at 14:31.
خوب بریم سراغ جوابها
اونایی که شما دیدی نامحدوده فقط طرح بعثت و طرحهای طلایی و نقره ای و برنزی محدوده
شبانه از 12 تا 7 صبح
سرعت 128 بین 10 تا 18 (نوسان داره) ولی اصلش اینه که 16 تا سرعت بده
256 داشتم که سرعتش به 40 هم میرسید و از اون طرف به 8 و 9 هم میرسید ولی اون هم معمولا بین 25 تا 30 سرعت داره
مقدار دانلودو می تونی با داده هایی که دادم حساب کنی ولی شبی بیشتر از 1 گیگ نمیشه
راجع باین سوالتون نمی دونم ولی بعید نیست از دورو بریام کسی همچین چیزی نگفته
در مورد شبانه روزی روشن بودن سیستم من خودم همچین کاری کردم مودمم سوخت!پس پیشنهاد نمیشه
سوال دیگه ای بود در خدمتدم![]()
فکر کنم ایشون منظورشون طرح بعثت بود !
من خودم میخوام بعثت بگیرم هنوز تجربه ندارم از سرعت و اینا ، ولی جواب دو تا سوااتو میدونم
همون طور که آقا نادر گفت شبانه از 12 تا 7 ، از چند نفر که پرسیدم میگفتن تا 3 گیگ هم شبی دانلود میکنن ! حالا بازم میخوام اونایی که دارن بیان بگن شبانه چطوره ؟
گیگم که ماهی 5 گیگ ترافیک میدن واسه طرحه بعثت . سرعت تو طول روزم که ظاهرا 120-130 ــه
من خودم صبانت دارم ، دقیقا" مثل شما خوراکم دانلود از شب تا صبحه .
وقتی قیمت و تراقیکو وضعیت شبانه بعثت و دیدم ، به این نتیجه رسیدم همه جوره بهتره . اونایی که دارن بیان نظر بدن که ما دیگه مطمئن شیم
سلام. یک ماهی میشه که سرویسم راه افتاده. طرح بعثت. در مورد سرعت:
در حال حاظر پهنای باند روی 1 مگ بسته شده. که میشه سرعت دانلود=128 کیلوبایت بر ثانیه.
در عمل در طول روز که همیشه همینقدره ولی شب از ساعت 12 تا 1 (بعضی وقتا 2) سرعت روی 60 یا 70 میرسه. ولی بعدش روی 128 برمیگرده. من خودم تقریبا 3 گیگ هر شب دانلود دارم.
اما سرعت سرفینگ یکمی بده ولی اعصاب خورد کن نیست.
قبلا خودم صبانت داشتم( 20 مها پیش!!) اصلا به در نمی خورد. وای به حال الان که ساعت شبانه رو عوض کردنو و سرعتا رو آوردن پایین.
دقیقا تایید میشه.
منم بعثت دارم
حرف دوست عزیز 474747 هم کاملا درسته در خوشبینانه ترین حالت میشه تا 3 گیگ هم دانلود کرد
توی روز سرعتش تقریبا ثابته تا 140 هم میره ولی شب زیاد نوسان داره
من شاتل ECO-128 سه ماه دارم ! شاید کمه کمش 13 گیگ تو این سه ماه استفاده کنم که خب ماشالله به قیمت گیگها چیزی حدود 60 تومن تو سه ماه واسم در می آد ! البته ناراضی نیستم ولی شبانش بد شده !
حالا بعد از 4سال یه نقل مکان میخوام داشته باشم به یه سرویس نامحدود ! چی پیشنهاد میدید ؟! تا ماهی 20 تومن دیگه !
البته این طرح بعثت هم که بالا دوستان می گن واقعا وسوسه کنندس ! یکم بیشتر اطلاعات میدید !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)