می بخشید نوشتید اون سریال لپ تاپ هم ریفر هست وقطعاتش هم ریفر هست .چجوری متوجه شدید که ریفر هست .و دیگه اینکه این b2 و b3 رو چجوری میتونم متوجه شم اگه ممکنه بهم بگید.ممنون
در مورد راهنماییتون هم خیلی متشکرم ولی اگه الان لپ تاپ رو ببرم فکر میکنید بعد دو هفته اصلا قبول میکنه پس بگیره.من فکر میکردم اینها اتحادیه یا صنفی دارن که بشه رسمی شگایت کرد.فقط میتونم بگم متاسفم و اینکه800000 پول رو دور ریختم
درمورد ریفر بودن یا نبودن اینطوری متوجه شدم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه آپدیت بایوس جدید دل دانلود و نصب کنید
کد:
و مثل لینک زیر عمل کنید:
کد:
این جا من واقعا بعضی وقت ها که برمیگردم و نوشته هامو میخونم خجالت میکشم که میتونستم از کلمات بهتری و زیباتری استفاده کنم اما خوب چطوری بگم اگر یک دزد خونه شمارو بزنه اگر فهمیدید که چه کسی بوده و مدرک هم داشته باشید به خودتون میگید که برم شکایت کنم؟ والا چی بگم شما و کلا ما ایرانی ها خیلی مهربون شدیم. طرف سرتونو کلاه گذاشته حالا که متوجه شدید میگید برم؟؟؟!
هم اتهادیه دارن هم صنف اما من پسر عمم به خاطر یک شکایت رسمی که خیلی تابلو هست و جدی که کاملا مشخصه حق با ایشون و خانوادش هست 3 سالو نیمه که شکایت کرده کلنتری رفت با خودم رفت . 1 ماه تو دادسرا بود که برگشتن گفتن چون کیفری نیست باید بری شورای حل اختلاف و خلاصه تا همین الان هم مشکلش حل نشده. اگر خاستین تو پیام خصوصی کامل میگم داستان چی بوده. میتونید اگر اشتباه نکنم به دادسرای جرایم کامپیوتری یک همچین چیزی هست تازگی افتتاح شده شکایت کنید. میتونید به شورای حل اختلاف برید اگر با صحبت از فروشنده جواب نگرفتید.میتونید تو مغازه طرف زنگ بزنید 110. اما تجربه ثابت کرده اگر پیش طرف رفتید و با دست پر برگشتید که هیچی اما اگر نتونستید همون لحظه حقتونو بگیرید بهتره فراموشش کنید. این جور مواقع زبان غیر انسانی و .... خیلی خوب جواب میده وقتی که طرف حرف حساب سرش نمیشه. اینو تاریخ روش مهر تائید میزنه!!!
پولتونو دور نریختید. چرا این طور فکر میکنید. ایا درایور عوض کردید؟ آیا ویندوز از اول ریختید؟ هنوز هیچ کاری نکردید و فقط فکر این هستید که سرتونو کلاه گذاشتن. یکم تمرکز کنید و ببینید میتونید با این راه حل ها مشکلات کامپیوترتونو حل کنید؟
نا امید نشید. به قول یکی در نا امیدی بسی امید است. به خدا راست میگفت....
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
کسی درایور تاچ شد رو داره اینم تگ سیستمم هست من نفهمیدم ریفره یا نه کسی میتونه کمک کنه 8mv7tp1
و یک چیزه دیگه مالمه من اون دکمه پشت قابش نداره که وسط هست قاب تعویض میشه چه وریاس ؟؟؟
my lp
cpu i5
hard 500
ram 4
graph 525
بلوتوس و همه چیش عالیه نمیدونم چرا بعضیها مشکل دارن
من شک دارم برای سرویس تگ. از دوست خوبمون کاربر teknosys درخواست راهنمایی کنید.
سوالتونو پاسخ دادم در چند پست قبلی