تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 314 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

کمی باید توضیح شما را اصلاح کنم. تکنولوژیه Hyper-threading در i5 دو هسته استفاده شده ولی در سری 4 هسته اش وجود ندارد. مسئله بعدی اینکه تنها تفاوت i7 و i5(چهار هسته) در تکنولوژیه Hyper-threading نیست. تفاوت دیگری هم هست که در وجود یک پردازنده گرافیک جدا در خود CPU هست که این امکان فقط در i7 ( چهار هسته) و i5(دوهسته ای) وجود دارد. ولی در i5(چهار هسته) وجود ندارد. پس اگر i7 را Hyper-threading ازش بگیریم و پردازنده گرافیکش را هم ازش بگیریم i5 (چهار هسته) خواهیم داشت.

يه سوالي كه در مورد Core i5 و ‍Core i7 هست اينه كه 7 داراي 4 هسته حقيقي و 4 هسته مجازي هست كه اين باعث ميشه كارهاي سنگين پردازشي بابه راحتي انجام بشه شايد معني مجازي و حقيقي يكمي قابل تصور نباشه اما ميشه واسه راحتي اينطور تصور كنيد كه وقتي قرقره اي رو به وسيله ريسمان به حركت در مياريد شايد كمي سخت باشه اما اگه يه قرقره ديگه در كنارش به صورت سري قرار بديد ،سنگيني بار تقريبا نصف ميشه اما چرخش قرقره اولي باعث چرخش قرقره دومي ميشه اين تكنولوژي Hyper-threading در آي 7 بكار رفته اما در آي 5 اينطور نيست و از همون چهار هسته حقيقي خودش استفاده ميكنه جالبتر اينكه در آي 3 تكنولوژي Hyper-threading بكار گرفته شده اما با دو هسته حقيقي و دو هسته مجازي اما نكته اي كه برگ برنده رو بين آي 5 و آي 3 تعيين ميكنه اينه كه آي 5 از فناوري Hyper-Threading درسته كه استفاده نميكنه اما از يه فناوري ديگه اي استفاده ميكنه كه بنام Turbo Boost هستش ساده بخوام بگه كاري كه اين تكنولوژي انجام ميده اينه كه سرعت بيشتري به صورت خودكار به پردازنده مي‌ده طوري كه با اين تكنولوژي به راحتي ميتونيد 7 فايل سنگين رو همزمان اجرا كنيد در حاليكه آي 3 اين خصوصيات رو نداره... هر دوي اين تكنولوژي ها رو يعني Hyper-Threading , Turbo Boost و به اضافه 4 تا هسته حقيق ميشود آي 7 حالا اگه تكنولوژي Hyper-Threading رو ازش حذف كنيد ميشه آي 5 و به نظرم اگه كارهاي گرافيكي و يا گيم مد نظرتونه روي كارت گرافيك سرمايه گذاري كنيد ولي اگه كارهاي محاسباتي مد نظرتون بود و همينطور سرعت كارها و روون بودن برنامه ها مد نظرتونه آي 7 بگيريد در ضمن داشت يادم ميرفت آي 7 يه تكنولوژي ديگه اي هم داره بنام SD GRAPHIC كه رنگها ي عكس و فيلم رو تقويت ميكنه و طبيعيتر جلوه ميده در مورد كارت گرافيك هم اين مدل 6770 فقط تو لپتاپهاي سري گيمينگ من DDR5 رو ديدم ولي بازهم عرض ميكنم كارت گرافيك پي سي از لپتاپ خيلي قويتره ولي باز هم اين كارت گرافيك در حد قابل قبول و در حد ابرومندانه اي ميتونه از مقام خودش دفاع كنه خيالتون راحت باشه هر بازيي كه تا حالا عرضه شده با رزولوشن متوسط حتي بالا رو به راحتي ميتونه ساپورت كنه ولي فكر نكنم مترو 2033 رو با ديتل بالا خيلي روون اجرا كنه اگه رو كيفيت متوسط يا بالا تنظيم كنيد ميتونه مترو 2033 رو روون اجرا كنه فكر نكنم هيچ بازيي مثل 2033 گرافيك بالا بخواد اين گرافيك معادل 555 جي فورس هست كه تو لپتاپ لنوو 570 بكار گرفته شده اما مطمئن نيستم كه اون DDR5 هستش يا DDR3 ... به هر حال اين لپتاپ با اين قيمت بهترين لپتاپ حال حاضر ايرانه تا 2-3 سال به راحتي از عهده هر نرم افزاري به راحتي بر مياد خيالتون راحت باشه ايشالا موفق باشي

2. 5 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

ممنون از اطلاعتون

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

راستي اطلاع داريد لنوو 570 با GForce 555 كه رائه ميشه DDR5 هست يا DDR3 ؟ چون هر دو تا گرافيك در حال حاضر موجوده باز هم ممنونم

4. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هرچی سایت lenovo رو گشتم هیچ توضیحی نداده که DDR5 هست یا DDR3 ولی احتمالا DDR3 هست که سایت از ذکرش خودداری کرده. بهترین راهش اینکه ایمل بزنید به خود LENOVO ازشون بپرسین. شرکت سازکار که بعید میدنم بتونه جواب درستی برای این سئوال داشته باشه. اگرم جوابی بده چندان قابل اعتماد نیست.

ممنون از اطلاعتون

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

راستي اطلاع داريد لنوو 570 با GForce 555 كه رائه ميشه DDR5 هست يا DDR3 ؟ چون هر دو تا گرافيك در حال حاضر موجوده باز هم ممنونم

6. 2 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان کسی تونسته این آپدیت جدید گرافیک (Intel High-Definition (HD) Graphics Driver) که برای 6090 اومده را نصب کنه؟

من که هرکاری کردم نشد

اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز که باراهنماییاشون توخرید این لب تاپ کمکم کردن مخصوصاd.b23 عزیز
    آقامن 2هفته ای میشه این مدل روخریدم دیروزکه داشتم اطلاعات لب تاپ خودموبابرنامهcpu-zبا عکسایی کهd.b23 از برنامه cpu-zگرفته بودچک میکردم بایه موردبرخوردم که بااطلاعات ایشون فرق میکرداونم توقسمت Motherboardبخش Modelبودکه براd.bزده بودمدل10.1cولی برامن10.22هستش میخواستم بدونم ایناباهم چه فرقی میکنن یا خدایی نکرده لب تاپ من موردی نداره که؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا سریال لپ تاپم5ch1110mveهست........ازدوستان خواهش میکنم به سؤالم جواب بدن

داره خودمونی میشه AMIN_2731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی تونسته این آپدیت جدید گرافیک (Intel High-Definition (HD) Graphics Driver) که برای 6090 اومده را نصب کنه؟

من که هرکاری کردم نشد

اینم لینکش
    کد:
    آره منم نتونستم error میده!!!!!

12. این کاربر از AMIN_2731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    زیر سایه شما

پيش فرض

سلام دوستان بین دو لپ تاپ گیر کردم.
    ایسر ۵۷۵۰
    اچ پی ۶۰۵۰
    برای بازی میخوام نظرتون رو بگین کدوم رو بردارم.
    ممنونم

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

من يه ايميل زدم به لنوو اونا هم سريع جوابمو دادن كه 555 از نوع DDR3 هستش....پس در كل اين لپتاپ 6090 خيلي آسه!! هم نسبت به كانفيگ و هم نسبت به قيمتش بهترينه ...پس تا اينجاي كار 3 هيچ به نفع 6090!!

15. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نميخواستم جوابتو بدم چون چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است اما واسه خاطر اينكه از خودم پيشگويي نميكنم و با دليل صحبت ميكنم ميتونيد بريد تو اين تاپيك اين دوستتون بنده خدا مثل شما دل 502داشته اما با فيفا مشكل داره شما كه سنگ شركت دل رو به سينه ميزنيد ميتونيد تشريف ببري و به دوستت كمك كني اينم ادرس :
    کد:
    قبل از اينكه اين بنده خدا اين تاپيك رو بزنه من عبارت Advantage and disadvantage for Dell L502 رو تو گوگل سرچ كردم و از قبل ميدونستم كه اين مشكل رو داره كافيه كه سرچش كني و اگه كمي به زبان انگليسي مسلط باشي واسه خودت ترجمه اش كني وگرنه ميتوني از گوگل ترنسليت استفاده كني اما درمورد خرابيهاي اچ پي من هيچ جايي نديدم كه اچ پي از همه امار خرابيش بيشتره شما لطف كن يه حرف با دليل بيار اخه همه كه مثل شما با منطق نيستن حرفاشون از روي غيبه!!!اما يه چيزي بزار در گوشي از روي عالم غيب بهت بگم تا كمي ملتفت بشي:
    به دو دليله كه اچ پي امار خرابيهاش تو ايران زياده:1- اچ پي نماينده رسمي نداره و اگر خرابي رخ بده ميبرن تو تعميرگاههاي معمولي بعد هم تعميركارهاي محترم ميگن امروز اچ پي خراب داشتيم!! پس برند بيخوديه!! 2- آمار خريد اچ پي تو ايران زياده و بايد نسبت تعداد خرابي رو به تعداد فروش سنجيد تا يه امار دقيق بدست بياد به قول دوستمون امار خرابي بنز تو المان از هر ماشينه ديگه بيشتره وبايد اينطور قضاوت كرد كه بنز ماشين خوبي نيست!!!! اين رو منطق شما ميگه و من اصلا قبول ندارم خدا همه گمراهان رو به راه راست هدايت كنه الهي امين!!!
    به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم...
    دلیل نمیشه یکی نتونه به هر دلیل یه بازی رو درست run کنه یعنی اون مدل توانایی اجراشو نداره...
    کی گفته hp بیشفرین فروش رو داره تو ایران؟؟؟یه سری به اینجا بزنید:
    کد:
    توی این سایت آمار فروش رو سرچ کنید.
    توی حرف هاتون فقط تیکه انداختن زیاد میشه دید و این حتما" شخصیتتون رو میرسونه...چون با مسخره بازی و تیکه انداختن به هیچ کس کمکی نمیکنید..تعصب شما روی برند واقعا" افراطی هست و گمراه کننده
    به هر حال من و شما اصلا" حرف هم رو قبول نداریم پس به نظرم ادامه دادن بی فایده هست
    (این بحث روی برتری چیپست به کار رفته توی DELL XPS L502 نسبت به hp 6090 بوده برید و ببنید کی با مطرح کردن بازی fifa بحث رو منحرف کرد!!!)
    Last edited by sami-z; 25-05-2011 at 04:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •