آره بشین تا پایان مراسم..واسه خودت هم یه جایزه ویژه در نظر گرفته شده...!![]()
آره بشین تا پایان مراسم..واسه خودت هم یه جایزه ویژه در نظر گرفته شده...!![]()
بخشی از فیلم سینمایی هالیوودی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اخه حالم به هم میخوره !
ببینین عکسو چه ناشیانه فتوشاپ کردن : ))))
خدا رو 1000 مرتبه شکر من طرفدار بارسا نیستم !
حداقل شب موقع خواب عذاب وجدان ندارم تیمم با ناداوری اومد بالا
بیخود قرار نیست اسکار بهشون بدن که...!![]()
در کل مورینیو بهتره فراموش نکنه که سال قبل هم خودش از اشتباهات پیاپی داوری طی بازی با چلسی تو سن سیرو،بارسا تو سن سیرو بهره مند شد تا به فینال برسه و قبل از فینال هم برادرای یوفا زحمتشو کشیدن و ریبری رو محروم کردن تا کار اینتر راحت تر بشه پس قهرمانی خودش هم همچین با مبارزات مردانه در داخل زمین به دست نیومده و به موقعش از اشتباهات داوری سود برده.
عکس نویر رو میزاره اواتارت میسوزیم
ور دار بابا:ِدی
خوب تو به جای مورینیو بودی چی میگفتی..بنده خدا با اون همه منم منم و بهترین مربی دنیا بودن و ... تیمش اخراجی بده و برگه برگرده....به همین چیزها گیر میدن دیگه...به اصطلاح ضعف رو میپوشونن...تاکتیکش اصلا درست نبود....یا بد ضد حمله میزد...اصلا حال نکردم...بر عکس گاس هیدینگ که همه لذت بردیم
یعنی میگین عکس فوتوشاپه!!!!؟؟؟ میشه عکس اصلی رو هم بذارید؟ اصلا از همون کلیپی که دوستان رئالی گذاشتن یه همین شات رو بگیرین بذارید تا ببینیم تصویر واقعی چه طوره. من که فکر نمیکنم دستکاری شده باشه.
دوستانی که میگن په په با آلوز برخورد نداشته، طبق قوانین فیفا یکی از مواردی که بازیکن مستحق کارت قرمزه زمانیه که مرتکب Serious Foul Play بشه. یکی از موارد Serious Foul Play طبق متن قانون اینه
Any player who lunges at an opponent when challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force and endangering the safety of an opponent, is guilty of serious foul play
یعنی حرکت ناگهانی ( یا پرتابی) با نیروی بیش از حد که سلامت حریف رو به خطر بندازه. تو این صحنه که کلیپش هم دوستان گذاشتن په په از فاصله نسبتا زیاد با استوک به سمت توپی میاد که آلوز زودتر بهش میرسید و اتفاقا در لحظه آخر اگر دقت کنید په په کف پا رو کاملا به بالا و به طرف زانوی آلوز متمایل میکنه. به نظرم هیچ شکی نیست که په په به قصد آسیب زدن حرکت کرد و اگر آلوز پاش رو عقب نکشیده بود مطمئنا با مصدومیت خیلی شدیدی روبرو میشد
این هم از روی همون ویدیو برداشتم
پ.ن: من به عنوان یکی از طرفدارهای بارسا میگم که شب رو خیلی خوب میخوابم چون تیمم با ارایه یه بازی بهتر برده و اگر بیاد بالا هم بهش افتخار میکنم. اما اگر تیمم 7تا بازیکن هجومی تراز اول داشت ولی تو کل بازی تو زمین خودی فقط به فکر این بود که گل نخوره و هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت و تمام اندیشه تاکتیکیش براساس یه مدافع خشن که برای تخریب بازی حریف تو هافبک به کار گرفته میشد، پایه گذاری شده بود، اون وقت واقعا ناراحت میشدم. فکر کنم یادتون باشه که پارسال رئال تو نیوکمپ چه بازی هجومی ای انجام داد و اگر خوش شانسی بارسا تو نیمه اول نبود معلوم نبود بتونه بازی رو ببره. یعنی خیلی سخته با این بازیکنها بشه همچون بازی ای رو انجام داد؟
دو صحنه دیگر و مخصوصا در صحنه دوم هم اخراج + پنالتی که میتوانست گرفته شود
کلا بجای خوشحالی از داوری موندم چرا ناراحت هستند![]()
من نمیخواستم ادامه بدم اما مثکه بعضی دوستان بارسایی بیخیال این فاجعه نمیشن و میخوان هی بهش افتخار کنن!
این رو دوستان بارسایی ببینن تا بیشتر خوش بگذره بشون!بخشی از فیلم سینمایی هالیوودی!
![]()
من از دو جاش عکس میذارم...
جان من صحنه اخراج رو ببین...
ببین چه برخورد شدیدی رخ داده..البته چشم برزخی میخواد!
حالا اجرای بی نظیر جناب پدرو که شایسته عنوان بهترین بازی(بازیگری)ساله! جدا که شایسته اسکاره!
الان کاملا مشخصه که سینه دو بازیکن بهم خورده...
اما پدرو جان، به شکل بسیار جالبی، چشمشون درد گرفته
!!!!
اینطوری میشه که خوزه میگه شرمم میاد اینطور جامی رو ببرم...![]()
The Front: El Mundo DeportivoThe Front: Sport
28.04.2011
THE FUCKING LEADER IS MESSI
Madrid 0 – 2 Barça
From Madrid to Wembley. Two fantastic goals by Messi led Barça almost to the Champions final. The crack led Barça after Pepe was sent off.
Mourinho, sent off, was a bad loser. He played his victim role again, but Cristiano Ronaldo himself criticized his defensive style.
April 28, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
28.04.2011
ECTASY (OK, Pep, but we’re almost at Wembley)
Messi is the fucking boss
Barça destroys Madrid with football and two goals by Leo in Bernabéu
Real Madrid 0 – 2 Barça
Red card to Pepe and Mourinho blames [his defeat on] UEFA refereeing again
Report: We answer Mou’s questions.
Guardiola: We will carry on respecting Madrid, very, very much
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)