تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 364 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من تصمیمم رو گفتم. میخوام 42LW57000 Lg بخرم. اگر کسی نظری داره ممنون میشوم کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام دوست عزیز من این تاپک از اول تا آخر مطالعه کردم .ولی جواب سوالم پیدا نکردم
    یعنی جواب برای من قابل فهم نبود اگر ممکن یک بار دیگه کامل پسخ سوال من بدید به صورت غیر تغصصی تر شاید سوال دیگرانم باشه
    می خواستم سوال کنم چطوری میشه با فلش از تلوزیون ضبط کرد چون به گفته دیگران گفتن که با فت 32 فرمت کنم ولی بازم جواب نمیده ممنون میشم پاسخ من بدید که چیکارش کنم ضبط کنه ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام دوست عزیز من این تاپک از اول تا آخر مطالعه کردم .ولی جواب سوالم پیدا نکردم
    یعنی جواب برای من قابل فهم نبود اگر ممکن یک بار دیگه کامل پسخ سوال من بدید به صورت غیر تغصصی تر شاید سوال دیگرانم باشه
    می خواستم سوال کنم چطوری میشه با فلش از تلوزیون ضبط کرد چون به گفته دیگران گفتن که با فت 32 فرمت کنم ولی بازم جواب نمیده ممنون میشم پاسخ من بدید که چیکارش کنم ضبط کنه ممنون
    رو فلش ضبط نمیکنه باید یه هارد اکسترنال ترجیحا بالای 500 گیگ وصل کنی به usb تلوزیون بعد از این که دکمه ضبط رو زدی تلوزیون یه پیغام میده که هارد را فرمت کنم که باید بزنی بله ا(تمام اطلاعات هاردپاک میشه اگر لازمشون داری قبلش بکاپ بگیر)
    بعد فرمت هارد آماده ضبط میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

منم همین مشکل را دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

فقط با هارد اکسترنال ظاهرا امکان پذیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام . اگر کسی در مورد تری دی اکتیو و پسیو اطلا عاتی داره لطف کنه تشکر

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

من تصمیمم رو گفتم. میخوام 42LW57000 Lg بخرم. اگر کسی نظری داره ممنون میشوم کمک کنید.
    اگر خریدی و خوب یا بد بود نتیجشو به ما هم بگو . باتشکر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من تازه وارد این سایت شدم .شاید سوالم تکراری باشه ولی اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.
    من تلوزیون lw57000 دارم. کانال 3d test ترک رو که باز می کنم نمی تونم با عینک ، بصورت 3d ببینم. به ال جی که زنگ زدم گفت فرکانسش با فرکانس تلوزیون نمی خونه!!! البته من رسیورم قدیمیه . می خوام یه ریسیور جدید بگیرم کسی میدونه می تونم باهاش کانالهای 3d هاتبرد و ببینم یا نه؟

داره خودمونی میشه seyedsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    دوست عزیز من دیروز هدایام رو تحویل گرفتم.
    اتفاقا مدل تلویزیونم 42 اینچ 57000 هست.
    مودم وایرلس مارک ZyXEL از سری p-660HW و مدل 802.11g هست که یکسال گارانتی خود شاتل داره.
    مودم وایرلس همون مودم adsl هست که بصورت بیسیم هم میشه ازش استفاده کرد.
    این مودم که برای من فرستادند چهار تا پورت lan داره که میشه برای اتصال به تلویزیون از اونا استفاده کرد. اگر دستگاهی دارید که wi-fi داره هم میتونید از این مودم استفاده کنید. یک آنتن وایرلس هم داره که میشه برای اتصال بیسیم استفاده کرد ولی برای اینکار باید کارت شبکه pc شما وایرلس باشه.
    ترافیک یکساله هدیه هم دو و نیم گیگ و با سرعت 128 کیلو بیت در ثانیه هست.
    امیدوارم تونسته باشم اطلاعات بدرد بخوری ارائه بدم.

9. این کاربر از seyedsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seyedsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من حدود 40 روز پیش یه 42 اینچ 57000 گرفتم. دیروز هم هدایاش اومد
    البته من تو جشنواره تابستون گرفتم که قیمت تلویزیون 1850 و کارت هدیه 300 تومن بود
    الان ظاهرا 1750 قیمت تلویزیونه و 500 تومن کارت هدیه
    از اینا که بگذریم کیفیت خود تلویزیون خوبه
    من ازش راضی ام
    اکثر فرمتها رو از روی usb میخونه
    خودش گیرنده دیجیتال داره
    برای ضبط تصاویر و استفاده از قابلیت ماشین زمان(عقب و جلو بردن تصویر زنده تلویزیون) باید یک هادر اکسترنال از طریق usb بهش متصل بشه که من هنوز اینکارو نکردم
    امکان dvr داره یعنی شما میتونی حالتی رو انتخاب کنی که تلویزیون کل برنامه های پخش شده رو ضبط کنه و وقتی هارد پر میشه خودش بصورت اتوماتیک از قدیمی ترین فایل شروع به over right(امیدوارم درست نوشته باشم) میکنه و تصاویر جدید رو روی قدیمی ترین فایل ضبط میکنه
    خلاصه تلویزیون خوبیه به نصبت قیمتش
    کیفیت سه بعدیش هم خوبه
    اگه تصاویر دوبعدی با کیفیت بالا رو باهاش سه بعدی ببینید حس میکنید که متفاوته و حس خوبی به آدم میده
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

11. این کاربر از seyedsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

این سوال شاید زیاد با ارتباط به LG هم نباشه زیاد ولی به طور کلی تفاوت کلی تلویزیون هایی که نیاز به عینک باطری خور دارن و اینایی که ندارن (که نمونش رو در تلویزیون های 3بعدی LG هم میشه پیدا کرد) چی هست ؟
    از لحاظ کیفیت و عمق تصویر کدوم پیشنهاد میشه ؟
    و اینکه به طور کلی در مورد تلویزیون های 3بعدی چه خصوصیتی بیشتر ملاک برتری یه تلویزیون به اون یکیه ؟
    به طور کلی تر برای داشتن یه تلوزیون 3بعدی خوب باید تو چه سری ای گشت ؟ این سوال دیگه نهایت بی تجربگی رو میرسونه

پیشاپیش ممنون
    Last edited by Mohsen_mzh; 24-10-2011 at 19:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •