مشکل شما با کارت گرافیکتونه که انویدیا باشه طبق روش پست دوم فروم پایین برین یا که روش سایت دوم مشکلی داشتین بگین راهنمایی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما با کارت گرافیکتونه که انویدیا باشه طبق روش پست دوم فروم پایین برین یا که روش سایت دوم مشکلی داشتین بگین راهنمایی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من انگلیسیم ضعیفه نفهمیدم چی گفت
اگه میشه فارسی توضیح بدین
برای سایت اول منظورش اینه که آخرین درایور انویدیا رو دان کنید بعدش ورژن قبلی رو unistall کنید سیستم ریست کنید برای پاک کردنشم از برنامه driver sweeper استفاده کنید بعدم درایور جدید نصب کنید سیتم ریست کنید درمرحله بعدم پنجره run اجرا کنید دستور msconfig داخلش تایپ کنید به سربرگ startup برین تیک گزینه NVidia option بردارین بعدم دستور Services تو منوی سرچ استارت وارد کنید روی گزینه ای که پیدا شد کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه گزینه Nvidia Display Driver پیدا کنید اجراش کنید بعدش اول stop کنید این سرویس بعد ازآخر disable سیستم ریستارت کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این خطا چیه ؟ چه جوری میشه رفع کرد؟
هر 2 ساعت که سیستم روشن باشه crash میشه و صفحه blue screen میاد و restart کد خطا 0X0000000A و پایین برای dump میزنه
به شاخه windows برین فایل درون پوشه minidump رو داخل تاپیک پایین قراربدین تا بررسی بشه
دوست من اگه انتی ویروست نود بوده امکان صفحه آبی هست ، زیاد به نود نمی شه اعتماد کرد!
شما اگه مشکلی داری می تونی محتویات فلدر MINIDUMP رو از شاخه ی ویندوز زیپ کنی و این جا قرار بدی تا دقیق تر مشکلت بررسی بشه و به جواب قاطعی برسی.
به هیچ وجه اکس پی توصیه نمی شه و کلاً باید مثل 98 از یادها بره. چون ایرادات بسیار زیاد و ناپایداری های اساسی داره.
شما به احتمال زیاد مشکل درایور داری ، اگه درایورها رو آپدیت کنی قطع به یقین مشکلت حل می شه (گاهی هم ممکنه به خاطر قطعات ناسازگار باشه مثل مودم ، کارت کپچر ، تی وی دیجیتال و ...)
موفق باشي![]()
دوست من ، شما سیستمی که صفحه آبی داری لپ تاپ هست ؟
از بلوتوثش استفاده می کنی؟
این مشکل 100 درصد مربوط به بلوتوث دستگاهت هست ، باید درایورش رو آپدیت کنی ، یا اگه ازش استفاده نمی کنی کلاً غیر فعالش کنی.
موفق باشي![]()
دوست من شما مطمئنی رمت این همه ارور می ده؟
مشکل اصلیت رمه ولی می تونه از کنترلر مادربردت باشه.
بهتره یه بار بایوس مادربردت رو آپدیت کنی.
ویندوزت رو هم با یه انتی ویروس قوی آپدیت کن و فول اسکن کن مخصوصاً از برنامه های ANTI MALWARE استفاده کن.
باز هم اگه مشکلی بود بگو.
موفق باشي![]()
یه فایل نبود کلی فایل بود... زیپ کردم ببینید
سلام، لپ تاپ من همیشه وقتی روشنش می کنم و ویندوز بالا میاد، صفحه آبی رو نشون می ده که در اکثر مواقع خطای win32k.sys و PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA هستش. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
سیستم عامل: ویندوز 7
مرسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)