تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 130 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم با نظر دوستان موافقم!
    اولا در حیطه کلاس کاری مهران مدیری نیست که بیاد زیر دست سروش صحت بازی کنه!
    بعدشم وقتی کسی یه نقشی رو چند بار بازی می کنه یه دل زدگی ایجاد میشه و تماشاچی خیلی خوشش نمی یاد
    در ضمن مهران مدیری با قهوه تلخ، کاری بعدیش خیلی حرفه ای تر باشه که از چشم انظار نیفته!

2. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

باوجودي كه مهران مديري حضور نداره ولي كسايي مثل شقايق دهقان كه يادآور سريالاش هستند حضور دارند !
    ساختمان پزشكان به نظر من يه متد جديد توي طنز تلويزيونيه ،‌از حرفهاي انتقادي كه زد ميشه تا قاطي كردن بازيگراي قديم و جديد و نويسنده اش همه و همه ......

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

وقتی به نیماهه میگن این که دکتر نیست اعصاب آدم خورد میشه هی کلمه تکراری میگن دکتره دیگه چرا مسخره میکنن هی! زیاد میگن دکتر نیست! D: دکی به این خوبی D:

میگما این چند وقتی داره پخش میشه از 1 ماه فک کنم زیاد تر هم گذشته؟ یا دو ماه شده؟ چرا هنوز 30 قسمت نشده؟ یا من اشتباه میکنم تازگیا 1 ماه شد از پخشش؟ به نظر من خیلی وقته داره پخش میشه و 30 قسمت هم نشده!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اون تیکش که میخواستن برن کافی شاپ باباهه گفت نازنین نگران نباش تا رسیدیم اونجا به ناصر میگم بره یه دوری بیرون بزنه تا ما کارمون تموم بشه : دی بد نبود این قسمتش
    فقط دیگه زیادی شورش کردن با نقش این اصفهانیه ، والا ما اینقدرها هم خسیس نیستیم
    اون تیکه هاییش که با لحجه میگه خیلی باحاله.... دیشب میگفت : Radio ra bigiroon

6. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

مثل اینکه همیه بیدار بودن! تو بیداری، تو هم بیداری- همه بیدارن ! D:

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ساختمان پزشكان به نظر من يه متد جديد توي طنز تلويزيونيه ،‌از حرفهاي انتقادي كه زد ميشه

اما من اعتقاد دارم شاید سیاست ضرغامی باشه به خاطر ادامه ریاستشه، خصوصا با پخش مجدد حرفای عرب نیا
    و باز گذاشتن صبحت هایی به مراتب واضحتر از سالهای پیش در مورد سیاست و جامعه هنری و ......

9. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اما من اعتقاد دارم شاید سیاست ضرغامی باشه به خاطر ادامه ریاستشه، خصوصا با پخش مجدد حرفای عرب نیا
    و باز گذاشتن صبحت هایی به مراتب واضحتر از سالهای پیش در مورد سیاست و جامعه هنری و ......
    فکر نکنم برا ۱۵ سال ريس بمونه. مخصوصا که این که رئیس صدا و سیما رو رهبر این نظام خودش انتخاب می کنه و خب مسلما اون معیارهای خاص تری داره.
    -----------------------------------------------------------
    با این ساختمان پزشکان قشنگ میشه دو تا نویسنده ایرانی رو با هم مقایسه کرد٬ و اینارو با یه نمونه خارجیش.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

با این ساختمان پزشکان قشنگ میشه دو تا نویسنده ایرانی رو با هم مقایسه کرد٬
    کدوم نویسنده ها؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کدوم نویسنده ها؟
    یک گروهی از نویسنده ها سریال رو رو می نویسند٬ قاسم خانی سرپرستی می کنه و چند تا قسمت هم خودش نوشته.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«ساختمان پزشكان»؛ تلاش براي فاصله گرفتن از كليشه‌ها

خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» تلاشي نصفه و نيمه براي ارائه نگاه جديد به طنز تلويزيوني و فاصله گرفتن از كليشه‌هاست.

«حسن شيخ‌حائري» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» ساخته سروس صحت، اظهار داشت: مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» تلاشي نصفه و نيمه براي ارائه نگاه جديد به طنز تلويزيوني و فاصله گرفتن از كليشه‌هاست.
    وي در ادامه تاكيد كرد: متاسفانه بايد گفت چون مدت‌هاست مجموعه‌هاي طنز تلويزيوني در دوران ركود به سر مي‌برند، مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» باعث شده تا تلاش نصفه و نيمه تيم توليد اين اثر، به شكلي تمام عيار و در حد اعلا نشان داده شود در حالي‌كه سريال «ساختمان پزشكان» حداكثر يك مجموعه متوسط نسبتاً خوب است.
    نويسنده كتاب «او...» در ادامه به فارس، گفت: متن فيلمنامه اين مجموعه از ظرفيت كارگرداني اثر بسيار جلوتر است و به عبارت ديگر مي‌توان گفت: «سروش صحت» نتوانسته است تلاش تيم فيلمنامه‌نويسي به سرپرستي «پيمان قاسم‌خاني» را براي ارائه يك طنز نوين، به شكل كامل در قاب تصوير بنشاند، اگر چه مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» نسبت به مجموعه تلويزيوني قبلي «سروش صحت»، يك گام به جلو است.
    اين منتقد در ادامه افزود: در سريال «ساختمان پزشكان» كمدي كلام بيش از كمدي موقعيت جلوه‌گر است و در عين حال تيتراژ ابتدايي و پاياني بسيار ضعيف هستند.
    شيخ‌حائري تصريح كرد: به نظر مي‌رسد شروع هر قسمت سريال نوآورانه نيست در حالي‌كه كارگردان تلاش كرده است تا پايان‌بندي هر قسمت معنادار باشد. در عين حال تايم هر قسمت از سريال كمي طولاني است. بنابراين مي‌توان گفت كه كارگرداني در اين سريال نتوانسته است ظرفيت‌هاي متن را براي مخاطب آشكار كند.
    «حسن شيخ‌حائري» در پايان اين گفت‌وگو خاطرنشان كرد: از انصاف نبايد گذشت كه استفاده از بازيگران غيرتكراري بويژه بازي‌هاي روان و يكدست «بهنام تشكر»، «شقايق دهقان» و «هوشنگ حريرچيان» قابل تحسين است و البته استفاده از گفتار متن و فلش‌بك، از جمله نوآوري‌هاي كارگرداني اين سريال به شمار مي‌روند.

14. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •