تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 156 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    من یوزر ساختم در iTunes، ظاهرا جیلبرک هم کردم.
    حالا که میخوام یه برنامه رو بگیرم نمیدونم چطوری باید نصب کنم اصلا روی دستگاهم؟؟
    مثلا این لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای نصب دقیقا باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنند دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

ضمن تبریک جهت خرید این عروسک غول پیکر سفید چرده برای نصب برنامه کرک باید appsync4.0+ رو از cydia نصب کنید تا بتونید با آیتیونز سینک کنید...
    برای دانلود اپ کرک هم میتونین به سایت apptrackr.org مراجعه و یا نرم افزار instalous را از cydia دانلود کنین.....

*ولی حیفه این عروسک نیس جیل شه؟؟؟با یه گیفت 100$ میشه بهترین اپ هارو گرفتدیگه نه مصرف بیشتر یاتری به خاطر جیل داری ..نه ترس از آپدیت...آپدیت های مجانی خوده اپ ها...نه مشکل کرش و هنگ اپ های کرک...بازهم تصمیم خودته دوست گلم

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

چطوری باید نصب کنم اصلا روی دستگاهم؟؟
    برای نصب ابتدا آیتیونز را باز کن..بعدش برو قسمت app..بعدش اپ هایی که دانلود کردی رو تو اون قسمت drag کن بعدش رو دیوایست کیلیک کن برو تو تب .application..بعدش هم میتونی اپ مورد نظر رو تیک یزنی و دکمه ی سینک رو بزن و خلاص

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    مرسی از راهنماییت.ولی یه خورده برای من تازه کار گنگه
    برنامه appsync4.0+ رو باید از خودت آیپد از آیکون روی اسکرین cydia بگیرم؟کجاشه؟

برای دانلود اپ کرک هم میتونین به سایت apptrackr.org مراجعه و یا نرم افزار instalous را از cydia دانلود کنین.....
    یه خرده راهنمایی کن

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

محافظ صفحه نمایش حتما جنس خوب بخرین چون جنسای ارزون هم شفافیت رنگ ها رو نشون نمیدن هم عملکرد تاچشون خوب نیس... یا zagg بگیرین یا یه برند دیگه که اسمش یادم نیس اسمارت کاور هم کی گفته روشه؟؟؟ از سایت اپل هم سفارش بدین باید پول اسمارت کاور رو جدا بدین چه برسه به اینکه تو ایران اگه اسمارت کاور روش باشه هم فروشنده ها ور میدارن جدا می فروشن کمرا کانکشن هم عملکردی شبیه OTG نداره و فقط دوربین میشه بهش وصل کرد و نمیشه درست حسابی ترنسفر فایل انجام داد... و کلا کمرا کانکشن کیت اصلا نیاز نیس... اگه میخواین یه اسمارت کاور بگیرین ، یه اسکرین شیلد که به نظر من ZAGG خیلی عالیه و یه کیس هم واسه ی پشتش بگیرین... کیس هم یه کیس درست حسابی بگیرین... جنس ارزون نگیرین که خودش بدتر دستگاه رو خش میندازه
    بعد از کلی تحقیق:
    برای iPad 2 اصلا دنبال zagg invisibleshield نرین که گند زده! مخصوصا front . اصلا جای دوربین و home درست تنظیم نشدن و با حاشیه دستگاه 2 میلیمتری فاصله ایجاد میکنه،
    بهترین محافظ تو مایه های invisibleshield الان فقط wrapsol هست:
    کد:
    کاملا شبیه invisibleshield ، ولی خوب option های بیشتری برای نصب خشک و تر داره (در سایت) ضمنا ورژن های clean مقاوم تر ولی خیلی ضخیم ترند و روی روشنایی صفحه تاثیر میذارن ، اگه مشکل دارین فقط سراغ original ها برین.
    در مورد کاورها:
    الان تقریبا فقط کاور های Speck در بازار هست، دو مدل Pixel HD و Fitfolio برای تمام دستگاه و یک مدل برای پشتش(اسمش یادم نیست) ، همشونم شاب میاره
    ضمنا speck محافظ صفحه هم داره ، که پک دوتاییش 30 تومنه تهران.
    اگه از خارج میگیرین ، اتنخاب کاور براتون خیلی سخت میشه (شاید یه 120-150 تایی باشن!)
    خوباشون رو cnet لیست کرده:
    کد:
    از کاور های چوبی miniot تا کاورهای چرم اصیل sena ایتالیا!

5. 3 کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

درود

یه خرده راهنمایی کن

cydia رو بازکن اول...از بین یخش ها برو تو قسمت search..بعدش عبارت appsync4 رو سرچ کن بعدش نصبش کن(احتیاج به اینترنت وایرلس داری)..موقعی که نصب شد پیغام ریبوت میده بعدش نصب میشه خودش...
    اینم عکس محیطش

برای دانلود اپ از طریق PC به سایت apptrackr.org برو و نرم افزار دلخواهتو(اگه جیل کردی) دانلود کن....اگه میخوای از طریق آیپد دانلود کنی بایر نرم افزار installous رو از سایدیا نصب کنی..

7. 2 کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

درود

یه خرده راهنمایی کن
    اول باید سورس hacklous رو در cydia نصب کنی به این طریق:
    1)وارد cydia میشی ، از پایین source رو انتخاب میکنی
    2)edit رو میزنی و بعدش هم add (به ترتیب گوشه سمت راست و گوشه سمت چپ) حالا ازت آدرس source رو میخواد که باید بزنی:
    کد:
    3) بهت ارور میده که این سورس نرم افزار های copywite رو پخش می کنه (اصلا ملت واسه چی cydia نصب میکن!؟) بزن add anyway
    4) حالا cydia خودش سورس رو بارگذاری میکنه ، فقط کافیه توی search اش بزنی appsync و بعد appsync for OS 4.0+ رو انتاب میکنی و میزاری نصب شه.
    5)حالا آزادی هر چه فایل .ipa کرک شده هست رو مثل نصب نرم افزار های معمولی وارد library itunes کنی و بعد sync.
    ----
    نصب سورس های deb. خود cydia یکم دردسر بیشتری داره حالا فعلا با 200.000 app کرک شده خوش باش ،cydia رو ملالی نیست

9. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان من این کیفو از دیجی کالا خریدم http://www.-------------/?Page=Accessory&Code=Ac-Bag-Caselogic-IPAD-102
    لا مصب ساعت 1 سفارش دادم 3:30 رسید دستم
    نسبت به پولش (37تومن) نمی ارزه اصن
    ولی طراحی باحالی داره (سبک دهه80!!!!) و بسیار سبکه..در کل خیلی خوبه چون کاملا از دستگاه محافظت میکنه...در کل میخواستم بگم اگه قصده خرید از دیجی کالا دارین کاملا تایید شده است و خیلی شیک و پیک میان تحویل میدن و بسیار پشتیبانی و برخورد ه خوبی دارن
    Last edited by generaltj; 15-07-2011 at 11:27.

11. این کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من این کیفو از دیجی کالا خریدم http://www.-------------/?Page=Accessory&Code=Ac-Bag-Caselogic-IPAD-102
    لا مصب ساعت 1 سفارش دادم 3:30 رسید دستم
    نسبت به پولش (37تومن) نمی ارزه اصن
    ولی طراحی باحالی داره (سبک دهه80!!!!) و بسیار سبکه..در کل خیلی خوبه چون کاملا از دستگاه محافظت میکنه...در کل میخواستم بگم اگه قصده خرید از دیجی کالا دارین کاملا تایید شده است و خیلی شیک و پیک میان تحویل میدن و بسیار پشتیبانی و برخورد ه خوبی دارن
    آره موافقم من خودم ايپد رو از همونجا گرفتم خيلي عالي بود و خيلي خيلي زود رسيد دستم
    از طرفي هم قيمتاش نسبت به ايران خوبه واقعا

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان کسی هست برام یه اپ 3.99 دلاری رو برام gift کنه؟؟؟؟
    بهش یه شارژ5 +یه 2 هزارتومنی میدم...توروخدا اگه هر کی میتونه بهم pm بده کارم لنگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها ممنون تونستم نصب کنم راحت بود.
    سوال دارم.چطوری میشه فیلم فرستاد توش که ببینیم؟فیلم دایویکس که نمیخونه فکر کنم؟حتما mp4 باید باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •