تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 61 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 604

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed Brotherhood

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
    باید چیکار کنم

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
    باید چیکار کنم
    والله عجیبا غریبا...
    شما از چه win استفاده میکنی؟
    save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

والله عجیبا غریبا...
    شما از چه win استفاده میکنی؟
    save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...
    نه سیو که میشه شاید برای شما هم اینطوری باشه من سیستمم یک روز درمیون دست برادرم است امتحان کردم سیو که میکنم تاریخ رو که میکشم جلو سیستم رو خاموش میکنم از برق میکشم بعد دوباره که روشن میکنم میبینم سیو از روز قبل یا از جایی که قبلا سیو شده میاد در صورتی که باید از جدیدترین سیو بیاد در حالت عادی یعنی تا وقتی سیستم از برق کشیده نشه مشکلی نیست
    کسی میتونه چنین امتحانی کنه جوابش رو بده
    Last edited by sasan816; 05-04-2011 at 16:49.

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

نه سیو که میشه شاید برای شما هم اینطوری باشه من سیستمم یک روز درمیون دست برادرم است امتحان کردم سیو که میکنم تاریخ رو که میکشم جلو سیستم رو خاموش میکنم از برق میکشم بعد دوباره که روشن میکنم میبینم سیو از روز قبل یا از جایی که اخرین بار سیو شده میاد
    خوب با این حساب مشکل چیه اگه بازی save میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

گفتم که سیستم رو اگه مثلا 1 روز خاموش کنم و از برق بکشم سیو میره مثلا به 2 روز قبل

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

یعنی درست از جایی که دفعه ی قبل سیو شده بود شما این کاری که میگم بکن به حرف من میرسی
    الان بو تو بازی ببین سیوت برای چه تاریخی یا مرحله ای است بعد یک مرحله برو جلو بعد بیا بیرون از بازی حالا تاریخ سیستمت رو 1 روز بکش جلو و سیستمت رو خاموش کن دکمه ی پشت پاورم بزن بعد روشنش کن به حرف من میرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باید چیکار کنم
    کامپیوترت ویروس داره میتونی بعد از اینکه بازیت تموم شد سیو های بازی رو کپی کنی یه جای دیگه و روز بعد که دوباره بازی کردی کپی کنی سر جای اولش وهمین کارو ادامه بدی منم همین مشکل رو با gears of war و gta iv داشتم

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

دوستان کسی ترینر سایت cheathappens رو نداره این جا آپلود کنه؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

گفتم که سیستم رو اگه مثلا 1 روز خاموش کنم و از برق بکشم سیو میره مثلا به 2 روز قبل

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

یعنی درست از جایی که دفعه ی قبل سیو شده بود شما این کاری که میگم بکن به حرف من میرسی
    الان بو تو بازی ببین سیوت برای چه تاریخی یا مرحله ای است بعد یک مرحله برو جلو بعد بیا بیرون از بازی حالا تاریخ سیستمت رو 1 روز بکش جلو و سیستمت رو خاموش کن دکمه ی پشت پاورم بزن بعد روشنش کن به حرف من میرسی
    شرمنده واسه من چنین اتفاقی نیوفتاد...

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بچه ها کرک آپدیت 1.2 برای بازی اومد... (توسط Skidrow )
    تغییرات این آپدیت :

Fixed

Single + Multiplayer
    - Fixes an issue that prevents user settings and game progress from being saved if the user's Windows login name contains unicode characters.
    - Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters.

Multiplayer
    - Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused some ISPs' restrictions.

لینک دانلود + توضیحات به پست اول اضافه شد...

10. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

با اپدیت 1.2 میشه انلاین زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •