بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
باید چیکار کنم
بدبخت شدم کمک کنید هر بار که بازی میکنم سیو که میشه دفعه ی بعد که میخوام بازی کنم سیو از 2 روز قبل میاد
باید چیکار کنم
والله عجیبا غریبا...
شما از چه win استفاده میکنی؟
save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...
نه سیو که میشه شاید برای شما هم اینطوری باشه من سیستمم یک روز درمیون دست برادرم است امتحان کردم سیو که میکنم تاریخ رو که میکشم جلو سیستم رو خاموش میکنم از برق میکشم بعد دوباره که روشن میکنم میبینم سیو از روز قبل یا از جایی که قبلا سیو شده میاد در صورتی که باید از جدیدترین سیو بیاد در حالت عادی یعنی تا وقتی سیستم از برق کشیده نشه مشکلی نیستوالله عجیبا غریبا...
شما از چه win استفاده میکنی؟
save هاتون رو بعد از اینکه وارد بازی شدید و بازی رو load کردید با زدن alt+tab بیاین و پاک کنید و بعد دوباره وارد بازی بشید و یه کاری انجام بدید که بازی save بشه-مثلا برید و از یکی از هر فروشگاهی که میتونید خرید کنید- بعد ببینید که آیا هنوز مشکل save نشدن داره...
کسی میتونه چنین امتحانی کنه جوابش رو بده
Last edited by sasan816; 05-04-2011 at 16:49.
خوب با این حساب مشکل چیه اگه بازی save میشه؟
گفتم که سیستم رو اگه مثلا 1 روز خاموش کنم و از برق بکشم سیو میره مثلا به 2 روز قبل
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
یعنی درست از جایی که دفعه ی قبل سیو شده بود شما این کاری که میگم بکن به حرف من میرسی
الان بو تو بازی ببین سیوت برای چه تاریخی یا مرحله ای است بعد یک مرحله برو جلو بعد بیا بیرون از بازی حالا تاریخ سیستمت رو 1 روز بکش جلو و سیستمت رو خاموش کن دکمه ی پشت پاورم بزن بعد روشنش کن به حرف من میرسی
کامپیوترت ویروس داره میتونی بعد از اینکه بازیت تموم شد سیو های بازی رو کپی کنی یه جای دیگه و روز بعد که دوباره بازی کردی کپی کنی سر جای اولش وهمین کارو ادامه بدی منم همین مشکل رو با gears of war و gta iv داشتم![]()
دوستان کسی ترینر سایت cheathappens رو نداره این جا آپلود کنه؟
شرمنده واسه من چنین اتفاقی نیوفتاد...![]()
بچه ها کرک آپدیت 1.2 برای بازی اومد... (توسط Skidrow )
تغییرات این آپدیت :
Fixed
Single + Multiplayer
- Fixes an issue that prevents user settings and game progress from being saved if the user's Windows login name contains unicode characters.
- Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters.
Multiplayer
- Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused some ISPs' restrictions.
لینک دانلود + توضیحات به پست اول اضافه شد...
با اپدیت 1.2 میشه انلاین زد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)