تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 99 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای اون چیزی که جناب logos میگه باید یه نمه گیک باشین.
    تکنولوژی مدام در حال تغییره و کلاس رفتن مال کسی که میخواد تو این زمینه پیشرو باشه نیست!
    یکی از عواملی که باعث میشه خودتون مستقلا با توجه به منابع زیادی که هست (بخصوص اینترنت) چیزای جدید رو یاد بگیرد بلد بودن زبان انگلیسی هست. این نکته خیلی مهمه درست مثل یه پزشک به روز، یه مهندس هم باید زبان انگلیسیش عالی باشه این مسئله اینقدر تاثیر مهمی توی کیفیت کار داره که حد نداره
    علاوه بر اون بهتره کم کم خودتونو از سیستم مزخرف "جزوه خونی-نمره گیری" دور کنین و به توی یادگیری مستقل شین (Socratic Learning).

2. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای اون چیزی که جناب logos میگه باید یه نمه گیک باشین.
    تکنولوژی مدام در حال تغییره و کلاس رفتن مال کسی که میخواد تو این زمینه پیشرو باشه نیست!
    یکی از عواملی که باعث میشه خودتون مستقلا با توجه به منابع زیادی که هست (بخصوص اینترنت) چیزای جدید رو یاد بگیرد بلد بودن زبان انگلیسی هست. این نکته خیلی مهمه درست مثل یه پزشک به روز، یه مهندس هم باید زبان انگلیسیش عالی باشه این مسئله اینقدر تاثیر مهمی توی کیفیت کار داره که حد نداره
    علاوه بر اون بهتره کم کم خودتونو از سیستم مزخرف "جزوه خونی-نمره گیری" دور کنین و به توی یادگیری مستقل شین (Socratic Learning).
    قسمت قرمز البته در همه جا مصداق نداره
    خيلي از علوم پيشرفتشون تموم شده شايد تو يه قسمت هايي كارهايي بشه انجام داد اما واقعيتشون اينه كه تموم شدن مثالش هم رشته هاي مهندسي مكانيك و عمران با اينكه نكاتي دارند كه تا سالها ميشه روشون كار كرد اما به اصطلاخ ميگن اين علوم ديگه پروندشون بسته شده و كامل شدن

البته جزوه خوني و نمره گيري جاي خودش خوب هست و بهتره تو دوران تحصيل به بهونه هاي مختلف از دست نديد تا اينده شغلي تحصيلي بهتري داشته باشيد

4. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یا بذار موسسات مالی اعتباری ، یا اگه می خوای کار ریسکی کنی بنداز تو خط سکه! ولی بهترینش اینه که ماشین ثبت نام کنی آزاد بفروشی.
    موفق باشی.
    منم تو همین فکر بودم که پولم رو بزارم تو ایران خودرو یک ساله، 20% سود میده!
    بعده 1سال سمند ef7 بگیرم.

6. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم تو همین فکر بودم که پولم رو بزارم تو ایران خودرو یک ساله، 20% سود میده!
    بعده 1سال سمند ef7 بگیرم.
    ماشين خوبه به خاطر اينكه به جز سودش قيمت خريد ماشين به صورت ازاد و كارخونه اي 400-500 تفاوت ميكنه و اينم ميره رو سود شما

8. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ماشين خوبه به خاطر اينكه به جز سودش قيمت خريد ماشين به صورت ازاد و كارخونه اي 400-500 تفاوت ميكنه و اينم ميره رو سود شما
    البته به احتمال زیاد خودم سوارش میشم اما اگر هم بفروشم خوب سود میکنم.
    نظر دیگه ای برای 16 میلیون پول ندارید؟

10. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قسمت قرمز البته در همه جا مصداق نداره
    خيلي از علوم پيشرفتشون تموم شده شايد تو يه قسمت هايي كارهايي بشه انجام داد اما واقعيتشون اينه كه تموم شدن مثالش هم رشته هاي مهندسي مكانيك و عمران با اينكه نكاتي دارند كه تا سالها ميشه روشون كار كرد اما به اصطلاخ ميگن اين علوم ديگه پروندشون بسته شده و كامل شدن

البته جزوه خوني و نمره گيري جاي خودش خوب هست و بهتره تو دوران تحصيل به بهونه هاي مختلف از دست نديد تا اينده شغلي تحصيلي بهتري داشته باشيد
    آره کاملا درسته به این بخشش توجه نکرده بودم، من وقتی پست میدام ذهنم بیشتر درگیر همین برق و کامپیوتر بود ولی باز بحث علم و اپلیکیشنش جداست. فیزیک نیوتونی بحثش بسته شده ولی متدهای به کارگیری و تکنولوژی های جدید ادامه داره (مثلا بحث نانو رو با مکانیک قاطی کنین) یا بحثهای عمران، یا مهندسی مواد و ...
    اما به لحاظ علمی کاملا درسته و حق با شماست، خیلی جای پیشرفت تئوریک ندارن.
    بهرحال کلاس رفتن و بخصوص مدرک گرفتن لازمه (همونطوری که گفتین) ولی من اعتقادی ندارم که سیستم جزوه و مدرک چیزی به مهارت یا دانش فرد اضافه کنه
    ================================================
    اما سوال خودم: من ارشد مخابرات دارم، گزینه ی تدریس رو شما و باقی دوستان قبلا به من پیشنهاد کرده بودین که در نظرش گرفتم و حق با شما بود، من هم الان جسته و گریخته این کار رو میکنم (کار کردن توی آموزشگاهها به نظر بهتر از دانشگاه میاد درست میگم؟)
    راجع به شرکت هم قبلا از خود شما راهنمائی گرفته بودم، الانم وضعیت من خیلی تغییر نکرده
    1. اگه اطلاع دارین کدوم زمینه الان پر درآمدتر هست : پردازش تصویر، پردازش سیگنال (هم سخت افزاری و هم حالتهائی مثل پردازش صوت، بیوالکتریک و ....)، شبکه ی سنسورهای بیسیم، هوش مصنوعی
    این 4 تا رو کار کردم و تخصص دارم ولی روی بحثهای دیگه هم میتونم وارد شم...(مثلا یه بار رادار رو پیشنهاد کرده بودین)، اما اون زمینه ها رو بنا به علاقه و تجربه ی خودم ترجیح میدم

2. من یه نیم نگاهی هم به خارج دارم و الان پیشنهاد کاری از یه شرکت توی تهران دارم که کارش تو مایه های رمز هست و به نظر میاد که مربوط به ارگانهای خاص هست (3پاه)...من از طریق استادم با این شرکت آشنا شدم به نظرتون اگه پیشنهاد کار پروژه ای بدم بد میشه؟؟ اصلا احتمال داره قبول کنن، (به خاطر مسئله ی احتمالی ویزا میگم)

3. از قبل گفتین که شرکت به ظاهر سادس ولی راه انداختن وقت و انرژی زیادی میخواد و کار هر کسی هم نیست، اینو کاملا قبول دارم اما میتونم خودم کمی وقت بذارم و از طرفی 2 نفر رو دارم که کاملا مورد اعتمادن و میتونن وقت بذارن اما نگران بحث نقش رابطه و پارتی و زدوبند هستم که اینا از من یکی بر نمیاد و به نظر میاد دوام آوردن در این بازار نیازمند ایناست، این مسئله تا چه حدی صحت داره

4. سرمایه هم خودم 10 تومن دارم و شاید بتونم دوبلش کنم اگر شرکت زدن رو توصیه نمیکنین با مثلا 20 تومن چه کار مناسبی (به لحاظ درآمد) میشه انجام داد. (مثلا سرمایه گذاری یا شراکت)

داره خودمونی میشه fariba000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

16 میلیون پول تو دستمه. چه کار باهاش کنم که هم خاک نخوره و سودی هم داشته باشه؟؟؟
    من معتقدم سود توی ملک و املاکه. اگر بتونید یه آدم مطمئن پیدا کنید و پولتون رو تو این کار بندازید خیلی زود میتونید چند برابرش کنید.

ممنونم بابت راهنمایی بسیار بسیار مفیدتون.
    نظرم کاملا نسبت به شرکت عوض شد. چون هدفم از شرکت بیشتر انجام پروژه ها و فروش نرم افزار بود.

1. برای سی شارپ و شبکه ، راهی غیر از کلاس رفتن هست که بتونم تو این دو زمینه پیشرفت کنم؟ (میترسم برای کلاس هزینه کنم و فایده ای هم نداشته باشه...)
    فعلا دارم با کتاب سی شارپ کار می کنم.

2. به نظر شما تا من بیام #C در حد عالی یاد بگیرم، چیز جدیدتری نمیاد که باز این سی شارپ بره کنار؟

3. آگهی که گفتید، منظورتون تو روزنامست؟ کسی هم هست که اونجا تبلیغاتو ببینه؟ (خودم تا حالا برا پروژه سری به روزنامه نزدم.)
    میبخشی که وسط بحثتون اظهار نظر میکنم ولی اینطور که پیداست شما تو خط نرم افزار و این حرفها میخواید فعالیت کنید. خوب با توجه به اینکه سطح اطلاعاتی شما به راهبری چنین شرکتی نمیخوره دو راه دارید یا اول هزینه کنید و اطلاعاتتون رو کامل کنید یا اینکه با یکی شریک بشید و از قبل مهارت اون به جایی برسید.
    با تشکر فریبا

13. این کاربر از fariba000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من معتقدم سود توی ملک و املاکه. اگر بتونید یه آدم مطمئن پیدا کنید و پولتون رو تو این کار بندازید خیلی زود میتونید چند برابرش کنید.
    یعنی 16 میلیون به یک نفر بدم بعد سودش رو بگیرم؟ اینکه منع شرعی داره!!

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض اخذ مدرک کامپیوتر بصورت آزاد!

سلام دوستان عزیز

من خیلی وقته تو پی سی ورلد عضو هستم اما زیاد وقت نمیکنم سر بزنم.

راستش چند وقت پیش وارد سن 19 سالگی شدم و مثل خیلی از جوون های دیگه به فکر اینم که یه شغل خوب دست و پا کنم بلکه بتونم یه سرمایه ای واسه آیندم داشته باشم.

اینم بگم که بیخیال درس و دانشگاه شدم چون با شرایطی که دارم امکان نداره بتونم از پس مخارج دانشگاه بر بیام...

تنها حرفه ای که میتونم بگم باهاش آشنایی دارم کامپیوتر و نرم افزاره که یه مقدار تجربه کسب کردم و از اونجایی که تا پیش دانشگاهی بیشتر ادامه ندادم دیگه نمیتونم مدرک کامپیوتر رو دولتی بگیرم یعنی نمیخوام!

میخواستم ببینم راهی هست که بتونم مدرک کامپیوتر رو بصورت آزاد اخد کنم که اگه چند ماه دیگه یا یه سال دیگه خواستم یه خدمات کامپیوتری جمع و جور راه بندازم مشکل مجوز و اینا رو نداشته باشم؟
    اصلا آیا من برای راه اندازی یک خدمات کامپیوتری (فروش قطعات و نصب ویندوز و اینا) به مدرک نیاز دارم؟ مجوز این شغل در گروی داشتن مدرکه یا نه؟

ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید.

لطفا نظرتون رو دریغ نکنید.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم باید اینجا بپرسم
    بهترین شغل دانشجویی برای من چیه؟
    حقوقش زیر 200 نشه
    پاره وقت
    دانشجو کارشناسی مکانیک جامدات

17. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •