آره امکانش هست...
راستی میدونم الان جفتمون شانسی آن شدیم.اما راستش اصلا حوصله بازی ندارم.بعدا بازی میکنیم دیگه![]()
آره امکانش هست...
راستی میدونم الان جفتمون شانسی آن شدیم.اما راستش اصلا حوصله بازی ندارم.بعدا بازی میکنیم دیگه![]()
از بیکاریه! راستش وقتی دیدم این همه از بازی ها کنار کشیدن و بازیه ها بی نظم شدن تو زوقم خورد!
اگه پ.خ بدید زود میگیرمش چون تنظیم کردم ایمیلش برام بیاد/ولی منم حوصله ندارم@![]()
دور جدید کو؟جس مستر جان شما هم کم کم داری تنبل میشی ها ا ا
بله می تونی مرخصی 1 ماهه بگیری
بازی من و پرسن پرشیا از دور سوم
برنده سیاه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بازی من و پرسن پرشیا از دور سوم
برنده سیاه
والا داشتم دو نفر رو حذف میکردم بازی ها رو بچینم دیدم پیچیده میشه نیاز به ورقو ایناست
باید یه جور بچینم سفید سیاه برابر شه و این بازی هایم که انجام شده همین راندهای 1234 باشه
الان همو ن قبلی رو می زارم
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
دور 4 دیگه؟
بازی من با جناب city17 که تو تنگی وقت و در ثانیه های پایانی من موفق شدم بازی را ببرم.
مرسی از بازی خوب ایشون
درسته که بازیا بی نظم شده ولی مطمئنم با شروع تابستون افرادی که کمتر الان سر میزنن پیداشون میشه و همه بازیا عقب افتاده سریع انجام میشه
ضمنا این بازیا، بازیایی یکی دو ماهه نبوده که نگران باشیم من مطمئنم که درست میشه
پس با اجاتون تا 25 خرداد مرخصی میگیرم.در این 1 ماه اگه بتونم بازی هارو انجام میدم در غیر اینصورت 23 به بعد فشرده بازی هارو انجام میدم.احتمالآ تو این 1 ماه کمتر سر میزنم ولی دنبال بازی ها هستم.
با تشکر![]()
Last edited by ArashMiniStar; 15-05-2011 at 13:02.
بنظر من سر زدن به تاپیک و ... به ماه بستگی ندارد.ولی اینکه خرداد ماه امتحان ها هست رو نمیشه در نظر نگرفت.
بعضی ها تو این ماه واقعآ امکان بازی کردن براشون مقدور نیست ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)