خوب میتونی از sygic استفاده کنی....
نقشه ها مثل ndrive هست ولی محیط خیلی بهتری داره...ولی فضای زیادی از مموری میگیره حدود نیم گیگابایت...
خوب میتونی از sygic استفاده کنی....
نقشه ها مثل ndrive هست ولی محیط خیلی بهتری داره...ولی فضای زیادی از مموری میگیره حدود نیم گیگابایت...
یه مشکل دیگه
گوشی من تا 2-3 روز قبل دارای کیبورد انگلیسی و عربی بود ولی صفحه کیبورد عربی با فرانسه جابجا شده و کلا این زبان از لیستش حذف شده
البته اگه مسیر اصلاحش رو درست رفته باشم :
settings -> language &keyboard -> touch input -> international keyboard
لطفا راهنمایی کنید
دوستان یعنی الان جی پی اس گوشی من مشکل داره که نمیتونه جامو پیدا کنه و فقط میزنه "منتظر دریافت امواج ماهواره"؟
چند تا سوال دیگه هم دارم ( ببخشید من هی سوال میکنم)
1) من برای فعال کردن gprs اقدام کردم که تنظیماتش رو برام بفرسته ولی میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره. دلیلشو میدونید؟ ایا تنظیمات خاصی داره که باید فعال باشه که بتونه تنظیمات رو دریافت کنه؟ یا کلا این گوشی این امکان رو نداره؟
اومدم دستی فعالش کنم همون روندی که گفته بود رو انجام دادم ولی بازم وصل نشد و برای همین به تنظیم خودکار نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
2) باتری این گوشیها چطور کار میکنه؟ باید حتما گذاشت خالی بشه تا شارژش کرد یا به کامپیوتر وصل کرد؟ من شده گاهی خواستم برنامه نصب کنم و با اینکه شارژ نصفه بوده گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و گوشی هم همزمان شروع به شارژ شدن کرده. میخوام بدونم اینکار صدمه ای به باتری میزنه و عمر باتری رو کم میکنه یا مشکلی نداره؟
3) من برنامه Advance task killer pro رو نصب کردم که برنامه های باز رو ببندم. ولی هر وقت تمام برنامه هارو میبندم ، دوباره که وارد advance task killer میشم میبینم برنامه ها بصورت خودکار دوباره ران شدن و دوباره باید ببندمشون! میشه بگید مشکل از کجاست؟
با اجازه اساتید
برای فعال کردن صفحه کلید عربی باید به این قسمت برید:
settings -> language &keyboard -> Arabic keyboard -> text input
و add farsi keys رو تیک بزنید.
(امیدوارم درست گفته باشم)
برای gps دفعه اوله میخوای مستقیم وصل بشی؟؟؟
ببین اول یه برنامه gps test رو نصب کن...برو تو فضای باز و تا 20 دقیقه منتظر بشو تا نشون بده وصل شده...
دفعه اول همیشه طول میکشه...من اول همیشه میرم تو برنامه gps test وقتی وصل شدم میرم تو نقشه...
1:اون که اوپراتور میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره چرت میگه...ایرانی همینه دیگه...ولی من تا حالا وصل نشدم برای همین نمیتونم راهنماییت کنم...امتحان میکنم بهت میگم...
2:اصلا به باتری توجه نکن...هر وقت میخوای بزار تو شارژ و هر وقت میخوای درش بیار...فقط موقع شارژ کار سنگین نکن که خیلی ضرر داره...
ماهی 1 بار بزار تا ته خالی بشه و بزار تا ته شارژ بشه.
3:اینا یه سری برنامه های حیاتی آندروید (من بهشون میگم لجباز) هستند که بسته نمیشند...کاری بهشون نداشته باش.
این کارارو تو این برنامه بکن:
1_ برو تو برنامه تو ستینگ...برو تو ignore list و گزینه build recommended ignore list رو بزن.
2_زیر ignore list تیک گزینه ignore service رو بزن.
3_تو قسمت auto kill قسمت auto kill level رو بزار رو safe و auto kill frequnc رو بزار رو هر 4 ساعت...
4_گزینه security level رو بزار رو high.
از برنامه برو بیرون و دیگه کاری با برنامه نداشته باش...خودش همه کار ها رو میکنه...
ببین تو وقتی این پروسس های لجباز رو میبندی چون لجباز هستند میخوان دوباره باز بشن و باز شدنشون باعث میشه که باتری بیشتری مصرف بشه... باز بودن برنامه ( به جز بازی ها و برنامه های سنگین) هیچ ضرری نداره.فقط بازن...پس لازم نیست ببندیشون.
Last edited by tonypb; 28-11-2011 at 22:44.
متاسفانه با انجام این کار هم هیچ اتفاقی نیافتاد
بیچاره شدم رفت
دوباره باید ببرم پیش طرف اونم راحت میگه 20 تومن بده برات ردیفش کنم
بعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.
اینجا یه آموزش گذاشته تست کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون این جواب دادبعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.
Last edited by morteza1221; 29-11-2011 at 18:52.
ممنون
بله بار اوله
اون برنامه رو نصب کردم تا 6 تا نمودار اومد. البته سبز نمیشد. حداکثر زرد میشد. یا یکی دوبارم سبز کمرنگ بود.
ولی بازم Ndrive نتونست جامو تشخیص بده. یه ربع 20 دقیقه هم صبر کردم ولی بازم رو پیغام " در حال دریافت امواج .. " باقی میمونه.
ولی مشکل جی پی ار اس ام حل شد (هرچند اینقدر سرعت پایین بود صفحه ای باز نکردولی وصل شد!)
بابت راهنمایی اون برنامه هم ممنون![]()
سلام به همه....
مزییت این گوشی نسبت به اینکریدیبل اس چیه؟ در کل کدوم بهتره؟
فرق اندروید 2.2(2.3) با 2.3(2.3.5) چیه؟
تو نصب نرم افزار تاثیر داره؟
مرسی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)