کابل hdmi برای نئو وی چند قیمته؟
کابل hdmi برای نئو وی چند قیمته؟
ولي عكساي نوكيا 701 طبيعي ترند و در ضمن كابل HDMI و فرستنده FM و 2 فلشه بودن و .....را بايد درنظر بگيريم.
دوستان به neo v هم مثل live with walkman میشه کیبورد یا موس و دسته بازی وصل کرد؟
کلا گوشی باید چه مشخصه داشته باشه تا بشه باهاش از این کارها کرد؟ USB چطور اون را می خونه؟
تو یه کلیپ از Unboxing neo v دیدم که تو جعبه اش کابل mini HDMI هم بود. تو ایران هم روش هست؟
پس چرا کسی جواب نمی ده؟![]()
بله دوست عزيز ميشه به اونم وصل كرد
قابليت USB OTG بايد داشته باشه ...
دوستان سلام
خلاصه منم neo خریدم.
وحشتناک بود قیمت ها. از یه گوشی فروشی آشنا خریدم 440 تومن. بدون گارانتی و آک هم نبود. اما از طرف خیالم راحته. رم 8 کلاس 2 هم روش بود.
جالب بود که یکی گفت 485چند نفر هم گفتن اصلا گوشی نمی فروشن (با اینکه گوشی داشتن،می گفتن فعلا بازار گوشی تعطیله)
گوشی فوق العاده ایِ.
عزیزان فقط یه سوال داشتم اینکه وقتی از قسمت:
settings - wireless & networks - mobile networks
تیک قسمت اول یعنی data enabled رو برمی دارم، دیگه اینترنت نمی ره. اگه تیکش رو هم بزارم، تموم شارژ ایرانسلمو می خوره. شروع می کنه وصل شدن به اینترنت. نمی دونم کدوم برنامه هست که به اینترنت وصل می شه.
مجبورم تیکشو بردازم. اونوقت google هم نمی تونم برم.(چون همونطور که گفتم بدون تیک به اینترنت متصل نمی شه)
دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم؟
سلام
باید از این بسته های gprs ایرانسل بگیری , و بعدش نیازی به غیرفعالdata enable نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وبگردی که نرم افزار زیاده . مثل opera min , dolphin , ...
سلام..
این رام سیانوژن 7.2.0 هست..برای neo
ولی لینکش hotfile هست من که نتوستم هیچوقت چیزی از hotfile دانلود کنم تا نصب میره وبعد قطع میشه الحمدالله که ریزم هم نداره....
میشه یکی اینو داخل mediafire یا اینجور جاها اپلود کنه...
ممنون میشم.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. ممنون از جوابت عزیز.
بسته ی ایرانسل که زدم.
ولی می خوام از بستم هم کم نشه. چون خودم کلی دانلود دارم.
خواهش میکنم . دیگه اونو نمیدونم که چطور میشه کم نشه . اگه فهمیدین به منم بگین
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)