یه سوال سفارش خاورمیانه لب تاب های دل نسبت به آمریکا و اروپا چگونه است ؟ خوب و بیمشکل هست؟
یه سوال سفارش خاورمیانه لب تاب های دل نسبت به آمریکا و اروپا چگونه است ؟ خوب و بیمشکل هست؟
سلام من جدیدا عضو شدم!! ازتون تشکر می کنم
راستش این که خیلی نا جوره!!!من قصد دارم HP DV6 6080 بگیرم! ولی نمی دونم با این سیاستی که HP پیش گرفته ایا این همه HP موجود بخصوص در بازار از کجا میان و ایا ریمارک شده هستند یا نه!!!!!!!!![]()
سلام به همگی و خسته نباشید
هر نفر چند دستگاه لپ تاپ می تواند از دبی یا چین وارد کند ؟
داداش گمرک معلوم نمیکنه چین و دبی و نمیدونم ولی مالزی پسر داییم 4تا لپ تاپ اورد بهش گیر ندادن میگفت یکی دیگرو خفت کردن.
ولی الان من میرم سایت شرکتای مختلف انچنان اختلافی نداره مگه اینکه اونجا حراجی چیزی باشه
داماد خودمون رفت چین شهر شینزن قیمتا رو که میداد از ایران هم گرون تر بود![]()
سلام دوستان
من یه 5110 ،i7 به قیمت 905000 بدون گارانتی خریدم
سربال اون 56pfsp1 هستش.آیا ریفر هست یا خیر؟؟
ممنونم
سلام ببخشید لبتاب های لنوو چطورن؟منظورم اینه که خدمات خوبی در ایران داره؟و آیا مدل های ریفر وارد ایران میکنه؟و گارانتیش که سازگار هست آیا تو کانفیگ ها دست کاری میکنه یا نه؟کلا چطوره آیا مشکل خاصی داره؟
مدل مد نظرم اینه:z470
cpu i5
ram 4
hdd 640
vga Nvidia GeForce GT 520M 1GB
Intel HD Graphics
اولا که باید تو فرودگاه وکیومش کنی به من که xboxآوردم گیر ندادن راستیتش گمرک اینجا شانسی هستش بگیر نگیر داره شانسی میگن چمدونتو باز کن .کلا شانسی هست دیگه کنار بازار مرشد پر از مغازه های خوبیه که می تونی از اونجا تهیه کنی یه پاساژکوچولو هم هست به نام ابراج اگه اشتباه نکنم طبقه دومش یه لپ تاپ فروشی بزرگ داشت تو بازار مرشد هم همه فارسی بلدن .اینو یادت باشه که به مسافرا خوب می ندازن و فقط به عربا قیمتا رو خوب می دن.
نمایندگی ایسر در اصفهان رو میخواستم!
ممنون
دوستان اگه ممکنه در مورد نحوه تشخیص ریفر بودن لپ تاپ های ایسوس هم توضیح بدید...ممنونم![]()
دوستان چجوری می تونم سلامت و اصل بودن لب تاپ سونی خودم رو بدون رجیستر کردن چک کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)