تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 77 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوسته عزیز همین الان پست کردم برای دیجی کالا . اخه پس هفت روز تضمین کالا چیه نوشتن ! تازه اپراتور دیجی کالا هم گفت از قبض رسید پستی یه کپی بگیر داخله بسته بذار بفرست اگه قبول کردن هزینه پست هم میدن ! حالا نمیدونم

صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه همین جا اعلام میکنم . خدا کنه تعویض یا مبلغ را برگشت بزنن
    اگر مشکل از اول روی گوشی بوده باشه بدون هیچ مشکلی میتونید جایگزین کنید یا پولتونو پس بگیرید.

تضمین یک هفته ای برای همین هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه، معلومه که پس نمیگیرن ! باید بفرستی گارانتی برای تعمیر !

من نمیفهمم وقتی میتونی حضوری از یه مغازه بخری که همون موقع تست کنی این چه کاریه خودتو درگیر خرید راه دور و اینترنتی کنی؟؟
    آقای محترم نتیجه را همین جا اعلام میکنیم بعد از سه روز پس از ارسال و پذریش . گوشی سه میلیونی را پس گرفتن چون موجودی اون رنگی که میخواستم نداشتن شماره کارتمو گرفتن فردا کل مبلغ + هزینه پستی هم که کرده اونم حتی واریز میکنن .

شما یه جوری گفتید اینگار گفتید ترسیدیم .

لطفا از تجربه ایی که ندارید یا چیزی اطلاع ندارید اطلاع رسانی غلط نکنید .
    بهترین فروشگاه ایرانه

اینم تجربه من از دیجی کالا که با این نحوه برخورد کاملا راضی هستم چون اگه مغازه دار بیرون میگرفتیم بعد از 5 روز میرفتم مغازه عمرا پولو پس نمیداد یا تعویض نمیکردن ! ولی دیجی کالا این کارا کرد دمشون گرم . نمرشون 20

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن ترین فروشگاه اینترنتی همین دیجی کالاست ، منم حدوده 5 میلیونی ازشون خرید داشتم . هیچوقت مشکلی پیش نیموده برام .

5. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من چند ساله که از دی جی کالا خرید میکنم . حدود پانزده میلیون تا حالا خرید کردم . اکثرا هم کالای الکترونیک . مثل دوربین و لب تاب و تبلت . چون در شهرستان هستم و امکان دسترسی به بازار عمده الکترونیک مخصوصن ( مخصوصا) دوربین عکاسی ندارم از سایتهای فروش استفاده کنم برام بهتره . در این مدت دو بار از دستشون ناراحت شدم. یه بار موبایل نوکیا 501 گرفتم و مموری 4 مگ نداشت . هر چه ایمیل زدم کسی جواب نداد . تلفن هم که همیشه مشغول بود . تو قسمت نظر کاربران هم نوشتم که ثبت نشد ولی بقیه نوشته بودن که مموری نداشته و ثبت شده بود. روی کارتن گوشی نوشته بود که مموری داره. بعضی ها هم گفته بودن که مموری داشته تو کارتن . تو سایت تشریف ببرید میتونید ببینید. و دفعه بعد هم اسپری تمیز کننده لنز دوربین گرفتم ولی مدت زیادتری از هفت روز گارانتی تعویض بهشون تماس گرفتم و گفتم که خالیه . قبول نکردند. گفتم من این همه خرید کردم ازتون حالا یه اسپری چهارده هزارتومانی رو دروغ میگم بهتون . جا داشت که احترام مشتری دایمشون رو نگه دارن . و در آخر متاسفانه در کشور ما خرید اینترنتی بهتر از این نمیشه . مثلن جعبه دوربین شکاری که گرفتم انگار از آب دریا گرفته بودیش و له له شده بود . !!!! آشنای نزدیک من از ای بی در اروپا خرید کرده بود و پس فرستاده بود با کلی احترامی که فروشنده گذاشته بود و حق داده بود به ایشون . ببخشید طولانی شد .

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دی جی کالا سایت خوبیه.
    ولی یک سری تقلب های ریزی هم داره بعضی موقع ها.

به پیشنهاد های ویژه که دقت کنید متوجه میشید.
    مثلا یک فلش مموری رو که تا روز قبل از پیشنهاد ویژه شما می تونستی بخری ۱۰ هزار تومن رو گذاشتن در پیشنهاد ویژه.
    در پیشنهاد ویژه نوشته بود: قیمت اصلی 14 هزار تومن و قیمت پیشنهاد ویژه 10 هزار تومن.
    یعنی اصلا تخفیفی نسبت به روز قبلش نبوده.

در مورد خیلی از کالا ها من این مورد رو در پیشنهادهاي ویژه دیدم.
    اختلاف قیمت رو بالا میزنه تا شما رو وسوسه به خرید کنه.
    Last edited by babakgol70; 20-11-2015 at 22:20.

8. 2 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست گرامی قیمت تو بامیلو هم از اول 214 بود فقط به مدت ده روز جشنواره بود و قیمت تخفیفی زدن که مطمنا کلی هم براشون هزینه داشته و صرفا جهت تبلیغ بوده و خیلی عجیب نیست که بعد پایان جشنواره به قیمت سابق برگرده
    بنابراین اصلا با عقل جور در نمیاد با دیجیکالا زد و بند کرده باشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    حداقل باید تو اون 10 روز تضمین بهترین قیمت رو برمیداشتند....

10. این کاربر از loosari2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .
    من بالاخره با راهنمایی های شما امروز تصمیم گرفتم از دیجی کالا خرید کنم (550d) که پس از تماس تلفنی قرار شد که بریم خود نمایندگیش تو خیابان مفتح و اونجا با کمی تخفیف (طبق گفته مسئول پاسخگویی تلفنی) خرید کنم و با دوستم از محل کار مرخصی گرفتیم و با کلی زحمت رفتیم اونجا و کمی نشستیم بعد مسول فروشش اومد و سفارشمون رو آورد ولی موقع تست کردن انگار زورش میومد بسته رو باز کنه انگار رفته بودیم بیسکوییت بخریم ، در صورتی که تو سایتش زده هنگام تحویل آموزش هم داده میشه ؟!! بعد موقع حساب کردن گفتیم قرار بود که تخفیف بدین ولی اون آقای محترم گفتن که اصلا تخفیف نداره و ما گفتیم تو تماس تلفنی خودتون گفتین و ایشون با بی ادبی گفت هر کی گفته اشتباه کرده و ... یه عذر خواهی هم از ما نکرد . من هم که از رفتار این اقای محترم شوکه شده بودم خسته و خیلی ناراحت اومدم بیرون . من از ندادن تخفیف ناراحت نشدم ، از اون رفتار بی ادبانه مسوول فروش ناراحت شدم انگار نه انگار که ما اونهمه راه رو برای خرید از دیجی کالا نرفته بودیم . فقط می خواستم یه درده دل کرده باشم ، و بگم از جایی که خرید می کنید مطمئن باشد چون فقط ارزون خریدن مهم نیست بلکه احترام به مشتری از ارکان هر خرید و فروشیه و من هم به همین راحتی از روی این قضیه نمیگذرم .
    دوستان از دیجی کالا خریئ نکنیییییییییید. بخدا هر چی جنس رفرش و ایراد داره، داره میفروشه. من خودم لپتاپم رو از اونجا خریدم. بعد از چند روز متوجه شدم هارد و یکی از یو اس بی هاش خرابه. ولی چون دیر به دستم رسیده بود و مهلت پس دادن تموم شده بود، نتونستم پسش بدم. گارانتی هم بردم ولی فقط یه ویندوز برام عوض کردن با اینکه گفتم هاردش خرابه و تابلو بود از هاردشه.
    ذوستم هم یه لپتاپ ازش گرفت، میکروفون و وبکمش کار نمیکرد ولی اون خودش چون تهران بود سریع برش گردوند و یکی دیگه واسش فرستادند، اونم فایل توش بوددددددددددد اونم آهنگ های شاهین نجفی!!!!

12. این کاربر از bqurbani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دی جی کالا سایت خوبیه.
    ولی یک سری تقلب های ریزی هم داره بعضی موقع ها.

مثلا به پیشنهاد های ویژه که دقت کنید متوجه میشید.
    یک فلش مموری رو که تا روز قبل پیشنهاد ویژه شما می تونستی بخری ۱۰ هزار تومن رو گذاشتن در پیشنهاد ویژه.
    در پیشنهاد ویژه نوشته بود.
    قیمت اصلی 14 هزار تومن و قیمت پیشنهاد ویژه 10 هزار تومن.
    یعنی اصلا تخفیفی نسبت به روز قبلش نبوده.

در مورد خیلی از کالا ها من این مورد رو در پیشنهادات ویژه دیدم.
    اختلاف قیمت رو بالا میزنه تا شما رو وسوسه به خرید کنه.

تایید میشه

14. 4 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

16. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدیدا هم که دیگه اون نمودار تغییر قیمت رو ورداشتن تا بخور بخورشون بیشتر بشه!!

18. 6 کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •