اگر مشکل از اول روی گوشی بوده باشه بدون هیچ مشکلی میتونید جایگزین کنید یا پولتونو پس بگیرید.
تضمین یک هفته ای برای همین هست.
اگر مشکل از اول روی گوشی بوده باشه بدون هیچ مشکلی میتونید جایگزین کنید یا پولتونو پس بگیرید.
تضمین یک هفته ای برای همین هست.
آقای محترم نتیجه را همین جا اعلام میکنیم بعد از سه روز پس از ارسال و پذریش . گوشی سه میلیونی را پس گرفتن چون موجودی اون رنگی که میخواستم نداشتن شماره کارتمو گرفتن فردا کل مبلغ + هزینه پستی هم که کرده اونم حتی واریز میکنن .
شما یه جوری گفتید اینگار گفتید ترسیدیم .
لطفا از تجربه ایی که ندارید یا چیزی اطلاع ندارید اطلاع رسانی غلط نکنید . بهترین فروشگاه ایرانه
اینم تجربه من از دیجی کالا که با این نحوه برخورد کاملا راضی هستم چون اگه مغازه دار بیرون میگرفتیم بعد از 5 روز میرفتم مغازه عمرا پولو پس نمیداد یا تعویض نمیکردن ! ولی دیجی کالا این کارا کرد دمشون گرم . نمرشون 20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن ترین فروشگاه اینترنتی همین دیجی کالاست ، منم حدوده 5 میلیونی ازشون خرید داشتم . هیچوقت مشکلی پیش نیموده برام .
من چند ساله که از دی جی کالا خرید میکنم . حدود پانزده میلیون تا حالا خرید کردم . اکثرا هم کالای الکترونیک . مثل دوربین و لب تاب و تبلت . چون در شهرستان هستم و امکان دسترسی به بازار عمده الکترونیک مخصوصن ( مخصوصا) دوربین عکاسی ندارم از سایتهای فروش استفاده کنم برام بهتره . در این مدت دو بار از دستشون ناراحت شدم. یه بار موبایل نوکیا 501 گرفتم و مموری 4 مگ نداشت . هر چه ایمیل زدم کسی جواب نداد . تلفن هم که همیشه مشغول بود . تو قسمت نظر کاربران هم نوشتم که ثبت نشد ولی بقیه نوشته بودن که مموری نداشته و ثبت شده بود. روی کارتن گوشی نوشته بود که مموری داره. بعضی ها هم گفته بودن که مموری داشته تو کارتن . تو سایت تشریف ببرید میتونید ببینید. و دفعه بعد هم اسپری تمیز کننده لنز دوربین گرفتم ولی مدت زیادتری از هفت روز گارانتی تعویض بهشون تماس گرفتم و گفتم که خالیه . قبول نکردند. گفتم من این همه خرید کردم ازتون حالا یه اسپری چهارده هزارتومانی رو دروغ میگم بهتون . جا داشت که احترام مشتری دایمشون رو نگه دارن . و در آخر متاسفانه در کشور ما خرید اینترنتی بهتر از این نمیشه . مثلن جعبه دوربین شکاری که گرفتم انگار از آب دریا گرفته بودیش و له له شده بود . !!!! آشنای نزدیک من از ای بی در اروپا خرید کرده بود و پس فرستاده بود با کلی احترامی که فروشنده گذاشته بود و حق داده بود به ایشون . ببخشید طولانی شد .
دی جی کالا سایت خوبیه.
ولی یک سری تقلب های ریزی هم داره بعضی موقع ها.
به پیشنهاد های ویژه که دقت کنید متوجه میشید.
مثلا یک فلش مموری رو که تا روز قبل از پیشنهاد ویژه شما می تونستی بخری ۱۰ هزار تومن رو گذاشتن در پیشنهاد ویژه.
در پیشنهاد ویژه نوشته بود: قیمت اصلی 14 هزار تومن و قیمت پیشنهاد ویژه 10 هزار تومن.
یعنی اصلا تخفیفی نسبت به روز قبلش نبوده.
در مورد خیلی از کالا ها من این مورد رو در پیشنهادهاي ویژه دیدم.
اختلاف قیمت رو بالا میزنه تا شما رو وسوسه به خرید کنه.
Last edited by babakgol70; 20-11-2015 at 22:20.
حداقل باید تو اون 10 روز تضمین بهترین قیمت رو برمیداشتند....
دوستان از دیجی کالا خریئ نکنیییییییییید. بخدا هر چی جنس رفرش و ایراد داره، داره میفروشه. من خودم لپتاپم رو از اونجا خریدم. بعد از چند روز متوجه شدم هارد و یکی از یو اس بی هاش خرابه. ولی چون دیر به دستم رسیده بود و مهلت پس دادن تموم شده بود، نتونستم پسش بدم. گارانتی هم بردم ولی فقط یه ویندوز برام عوض کردن با اینکه گفتم هاردش خرابه و تابلو بود از هاردشه.
ذوستم هم یه لپتاپ ازش گرفت، میکروفون و وبکمش کار نمیکرد ولی اون خودش چون تهران بود سریع برش گردوند و یکی دیگه واسش فرستادند، اونم فایل توش بوددددددددددد اونم آهنگ های شاهین نجفی!!!!![]()
تایید میشه
+1
![]()
جدیدا هم که دیگه اون نمودار تغییر قیمت رو ورداشتن تا بخور بخورشون بیشتر بشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)