علامت ضربدر هست ولی طوری نمیشه
علامت ضربدر هست ولی طوری نمیشه
خوب محمد مجبوري ماشين رو بدزدي؟؟؟!!!يك ماشين سريع از خيابون بدزد بعد ببر در خونه پالي و يك بوق بزن اون مياد...
راست میگه. ماشین اصلا مهم نیست. هر ماشینی باشه میتونی باهاش فرار کنی.اون المانیه خوبه.
سلام
من در مرحله 4 (هتل بيرون شهر يا همون پمپ بنزين) مشكل دارم آخرش كه يارو پولارو ورمي داره مي ره كه بايد بكشمش. تا از در مياد بيرون سوار ماشين مي شه در ميره. هر چي هم با مسلسل مي زنم نمي ميره. مي شه بگيد چطور بايد بكشمش ؟
مرسي.
سلام
من خودم به این روش عمل می کردم :
ابتدا تعقیبش می کردم و البته در این تعقیب و گریز به یک تونل می رسیم که ممکنه کمی عقب بیافتیم , ولی ناامید نشو , در ادامه بپیچ جلوش ...
زمانی که از ماشین پیاده می شه ببندش به تیر !
موفق باشی![]()
سلام دارم می ترکم یکی کمکم کنه
من میرسم به مرحله a great deal/car chase محموله رو سالم حمل می کنم دقیقا جایی رو که تو نقشه نشون می ده میرم
میرم یه جایی که دو تا کامیون پارک کردن و یه ماشین قرمز که دوست منه اونجا پارک کرده و یه یارویی هم اونجا وایساده خوب حالا باید چه کار کنم؟ چند بار هم اونجا رو دور میزنم با ماشین از پله ها بالا میرم خلاصه هر کاری می کنم ولی هیچی نمی شهمحموله سالمه ما سه نفر و یه یاروی دیگه هممون سالمیم ماشین ها هم سالمن چه کار باید بکنم کمکم کنید.
سلام کسی بازی mafia 2 رو دیده؟
چرا هیشکی جواب نمی ده؟
سلام دارم می ترکم یکی کمکم کنه
من میرسم به مرحله a great deal/car chase محموله رو سالم حمل می کنم دقیقا جایی رو که تو نقشه نشون می ده میرم
میرم یه جایی که دو تا کامیون پارک کردن و یه ماشین قرمز که دوست منه اونجا پارک کرده و یه یارویی هم اونجا وایساده خوب حالا باید چه کار کنم؟ چند بار هم اونجا رو دور میزنم با ماشین از پله ها بالا میرم خلاصه هر کاری می کنم ولی هیچی نمی شهمحموله سالمه ما سه نفر و یه یاروی دیگه هممون سالمیم ماشین ها هم سالمن چه کار باید بکنم کمکم کنید.
سلام
شما لطف کنید و مرحله رو یک بار دیگر از اول اجرا کنید ...
زمانی که محموله رو دریافت می کنید باید پالی با شما باشد و به محل انبار بروید . احتمالا دوست شما سوار ماشین نیست ( پالی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)