تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 48 اولاول ... 354142434445464748 آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 474

نام تاپيک: Mafia

پروفشنال محمد نامدار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یعنی تو نقشه هم علامت ضربدرش رو نشون نمیده؟ یعنی شاید رفته و تو موندی اونجا.
    در ضمن فرقی نمیکنه که با چی بری.
    واسه ماشین هم اگه دیدیش و خواستی مخفیانه عمل کنی ماشین رو تعقیب میکنی که میبره و یه جا پارک میکنه که میری میدزدیش
    (البته خیلی طول میکشه)
    علامت ضربدر هست ولی طوری نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

خوب محمد مجبوري ماشين رو بدزدي؟؟؟!!!يك ماشين سريع از خيابون بدزد بعد ببر در خونه پالي و يك بوق بزن اون مياد...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب محمد مجبوري ماشين رو بدزدي؟؟؟!!!يك ماشين سريع از خيابون بدزد بعد ببر در خونه پالي و يك بوق بزن اون مياد...
    راست میگه. ماشین اصلا مهم نیست. هر ماشینی باشه میتونی باهاش فرار کنی.اون المانیه خوبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

من در مرحله 4 (هتل بيرون شهر يا همون پمپ بنزين) مشكل دارم آخرش كه يارو پولارو ورمي داره مي ره كه بايد بكشمش. تا از در مياد بيرون سوار ماشين مي شه در ميره. هر چي هم با مسلسل مي زنم نمي ميره. مي شه بگيد چطور بايد بكشمش ؟

مرسي.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باید با ماشین تعقیبش کنی بعد بزنیش و بکشیش.

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام

من در مرحله 4 (هتل بيرون شهر يا همون پمپ بنزين) مشكل دارم آخرش كه يارو پولارو ورمي داره مي ره كه بايد بكشمش. تا از در مياد بيرون سوار ماشين مي شه در ميره. هر چي هم با مسلسل مي زنم نمي ميره. مي شه بگيد چطور بايد بكشمش ؟

مرسي.
    سلام
    من خودم به این روش عمل می کردم :

ابتدا تعقیبش می کردم و البته در این تعقیب و گریز به یک تونل می رسیم که ممکنه کمی عقب بیافتیم , ولی ناامید نشو , در ادامه بپیچ جلوش ...
    زمانی که از ماشین پیاده می شه ببندش به تیر !

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دارم می ترکم یکی کمکم کنه
    من میرسم به مرحله a great deal/car chase محموله رو سالم حمل می کنم دقیقا جایی رو که تو نقشه نشون می ده میرم
    میرم یه جایی که دو تا کامیون پارک کردن و یه ماشین قرمز که دوست منه اونجا پارک کرده و یه یارویی هم اونجا وایساده خوب حالا باید چه کار کنم؟ چند بار هم اونجا رو دور میزنم با ماشین از پله ها بالا میرم خلاصه هر کاری می کنم ولی هیچی نمی شهمحموله سالمه ما سه نفر و یه یاروی دیگه هممون سالمیم ماشین ها هم سالمن چه کار باید بکنم کمکم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام کسی بازی mafia 2 رو دیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا هیشکی جواب نمی ده؟
    من میرسم به مرحله a great deal/car chase محموله رو سالم حمل می کنم دقیقا جایی رو که تو نقشه نشون می ده میرم
    میرم یه جایی که دو تا کامیون پارک کردن و یه ماشین قرمز که دوست منه اونجا پارک کرده و یه یارویی هم اونجا وایساده خوب حالا باید چه کار کنم؟ چند بار هم اونجا رو دور میزنم با ماشین از پله ها بالا میرم خلاصه هر کاری می کنم ولی هیچی نمی شهمحموله سالمه ما سه نفر و یه یاروی دیگه هممون سالمیم ماشین ها هم سالمن چه کار باید بکنم کمکم کنید.

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

چرا هیشکی جواب نمی ده؟
    سلام

شما لطف کنید و مرحله رو یک بار دیگر از اول اجرا کنید ...
    زمانی که محموله رو دریافت می کنید باید پالی با شما باشد و به محل انبار بروید . احتمالا دوست شما سوار ماشین نیست ( پالی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •