تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 139 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پسر الان امتحان کردم فایلای mkv رو هم راحت پخش میکنه دهن سرویس
    دمتون واقعا گرم
    خدا ب این هکرا خیر بده نه اصلا هرچی دوس دارن بده

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

راستی چطور میتونم فایلای mkv روی فلش رو کپی کنم روی هارد؟و چطور زیرنویس فارسیرو اجرا کنم؟
    بورو توی بخض ویدئو روی آیکون فلش مثلث بزن بهد display all رو بزن لیست ویدئو های توی فلشت میاد بعد بورو روی ویدئویی که میخوای کپی کنی مثلث بزن بعد هم copy رو بزن اگر هم میخوای چند تا با هم کپی کنی copy multipe رو بزن
    فایل های زیرنویس رو نمیشناسه ps3 ولی یه برنامه هست که دوستان همین دو صفحه قبل گذاشتن به اسم showtime فکر کنم اون فایل زیر نویس رو بیاره ولی دقیقا نمیدونم
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 14-09-2011 at 21:33.

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بله باید برای اجرا بازی هایی که رو هارده حتما باید یه بلو ری اورجینال موجود باشه
    ----------------
    راستی دوستان لینکbdemu2رو دارید بزارید برام؟(همون نسخه ای که آقا محمد گفت)
    داداش برات اپ کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از hosein ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

داداش برات اپ کردم:

کد:
    خیلی ممنون ولی لینک خرابه ها...
    -------------
    multiMAN 02.06.03 is available now:
    multiMAN ver 02.06.03 UPDATE OPENPS3FTP (20110914-180000).pkg (1.29 MB)
    کد:
    آقا این شولتره ها...کسی داره بدون شولتر بده...لازمه

------------
    خبری از -- فرم ور های بالاتر نشد؟

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون ولی لینک خرابه ها...
    -------------

آقا این شولتره ها...کسی داره بدون شولتر بده...لازمه

------------
    اینم بدون هیتلر!!
    کد:
    اینم BDMU
    کد:
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 14-09-2011 at 22:42.

6. 3 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

راستی دوستان لینکbdemu2رو دارید بزارید برام؟(همون نسخه ای که آقا محمد گفت)
    لینک رو اون صفحه گذاشتم دوباره میزارم :

کد:
    راستی چطور میتونم فایلای mkv روی فلش رو کپی کنم روی هارد؟و چطور زیرنویس فارسیرو اجرا کنم؟
    باید از طریق file manager این کارو انجام بدی.

متاسفانه ps3 هنوز فونت فارسی نداره واسه همین زیر نویس های فارسی غیر قابل خوندنن.

نه فیلاً با همون 3.55 باید سر کنیم .
    Last edited by HO3IN-Life; 14-09-2011 at 23:15.

8. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

یک سوال یا شاید مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید
    راستش فکر کنم ps3 به برق میزنم مشگلی نداره ولی روشن میکنم زمان خاصی نداره شاید یبار صدایی اروم مثل قلنج شکوندن میده
    گاهی هم وقتی بعد بازی خاموشش میکنم این طور میشه میخاستم بدونم عادیه مثل همه وسایل برقی تی وی و .. این اتفاق صدای تیک گاهی شنیده میشه عادیه؟ تا ps3 من مشکل داره تازه خریدم دلم میسوزه چیزیش باشه؟ بعد یا اینکه من زیادی حساسم ؟
    برای ps3 شما هم این صدا گاهی شنیده میشه؟ بالا توضیح دادم این اتفاق کم میوفته شاید هر بار یک دفعه و اینکه از بلوری که نیستش؟ چون من در نمیارم بلوری را از کنسول ( بچه ها هم گفتن مشکلی نیست) مورد نداره ؟

فعلا بازی pes 2011 gta nfs cover tekan 6 دارم روی هارد کنسول برای این بازیا حتما باید دیسک داخل کنسول باشه ایا بازی هس که بدون دیسک اورجینال داخل باشد کار کند؟ اگه میشه برای این 4 بازی من بدون دیسک بازی کرد من درارم دیسک
    اخرین سوالم اینه دسته ps3 با pc میشه شارژ کرد اخه باید کنسول الکی 2 3 ساعت روشن بزاریم تا بشارژه دسته 300 میلی امبر هس و 3.7 ولت . usb pc نمیدونم مقدارش چنده ایا شارژ کنم با Pc باتری ps3 صدمه نمیبینه یا زود خراب نمیشه و اینکه با Ps3 شارژ کردم بین 2 3 ساعت شد با pc چقد طول میکشه؟ شارژری سونی نزده برای دسته اگه هست و خوبه بدون نظر بگید من بخرم با اسمش و قیمتش و اگه سایتی میفروشه بگید . سایت اورادو یک شارژری گفته ولی سونی نیس دریم بود اسمش ولی 60 70 تومنه اورادو گرون میده کلا قیمتا
    ببخشید طولانی شد ممنون میشم کمک کنید همه دوستان

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام

راستش فکر کنم ps3 به برق میزنم مشگلی نداره ولی روشن میکنم زمان خاصی نداره شاید یبار صدایی اروم مثل قلنج شکوندن میده
    گاهی هم وقتی بعد بازی خاموشش میکنم این طور میشه میخاستم بدونم عادیه مثل همه وسایل برقی تی وی و .. این اتفاق صدای تیک گاهی شنیده میشه عادیه؟ تا ps3 من مشکل داره تازه خریدم دلم میسوزه چیزیش باشه؟ بعد یا اینکه من زیادی حساسم ؟
    برای ps3 شما هم این صدا گاهی شنیده میشه؟ بالا توضیح دادم این اتفاق کم میوفته شاید هر بار یک دفعه و اینکه از بلوری که نیستش؟ چون من در نمیارم بلوری را از کنسول ( بچه ها هم گفتن مشکلی نیست) مورد نداره ؟

فعلا بازی pes 2011 gta nfs cover tekan 6 دارم روی هارد کنسول برای این بازیا حتما باید دیسک داخل کنسول باشه ایا بازی هس که بدون دیسک اورجینال داخل باشد کار کند؟ اگه میشه برای این 4 بازی من بدون دیسک بازی کرد من درارم دیسک
    اخرین سوالم اینه دسته ps3 با pc میشه شارژ کرد اخه باید کنسول الکی 2 3 ساعت روشن بزاریم تا بشارژه دسته 300 میلی امبر هس و 3.7 ولت . usb pc نمیدونم مقدارش چنده ایا شارژ کنم با Pc باتری ps3 صدمه نمیبینه یا زود خراب نمیشه و اینکه با Ps3 شارژ کردم بین 2 3 ساعت شد با pc چقد طول میکشه؟ شارژری سونی نزده برای دسته اگه هست و خوبه بدون نظر بگید من بخرم با اسمش و قیمتش و اگه سایتی میفروشه بگید . سایت اورادو یک شارژری گفته ولی سونی نیس دریم بود اسمش ولی 60 70 تومنه اورادو گرون میده کلا قیمتا
    خب در مورد سوال اولتون باید بگم کاملا طبیعی هست لوازم برقی در هنگام کار گرم میشن و وقتی خاموش میشن هنگام سرد شدن و انقباض دوباره قطعات باعث این صدا میشه.البته این انبساط و انقباض در حد میکرو متر هست نه متر
    هیچ مشکلی هم نداره نگران نباش و برای همه اتفاق می افته
    فکر کنم این بازیهایی که داری بدونه دیسک اجرا میشن.چرا میترسی عزیزم دیسک رو در بیار بازی رو اجرا کن اگه اجرا شد که هیچ اگه نشد دستگاه رو خاموش کن روشن کن دیسک رو بزار بازی کن
    واسه شارژ هم مشکلی نیست با پی سی شارژ کنید ولی بهتر موقع بازی کردن دسته رو به کنسول بزنید شارژ بشه.تقریبا همون مقدار طول میکشه شارژش ولی نهایتا 1ساعت و نیم طول میکشه
    بهترین شارژر همون کنسول هست ولی با پی سی هم میشه نیاز به خرید و دور ریختن پول نیست
    خواهش میکنم وظیفست
    Last edited by alipsp; 15-09-2011 at 00:16.

11. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

صدا که طبیعیه

دیسک باشه بهتره

نه مشکلی‌ نیست خودم باPc شارژ میکنم

13. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام و شبخوش دوستان الان خوندم جوابتون مرسیییی

یکی یا بعضی دوستان گفتن دیسک بزار همیشه باشه مشکلی نیس حتی خاموش کنی از برق بکشی منم همین کار میکنم درسته؟مشکل نداره برای درایو و... گفتم هر بار در بزارم بیارم بیرون در روز یا روزی یبار هر وقت بازی کنم مکشیش خراب میه؟؟
    بنظرتون این بازیای که من دارم بدون دیسک میشه در بیارم بس؟ ضرر داشته این یک هفته که خریدمش توش گذاشتم دیسک و اینکه بدون دیسکم میشد کارم اشکال داشت داخلش گذاشتم>؟ و کلا همه بازیا با دیسک میشه یا بدون دیسک کدوما هستن؟؟

موقع بازی شارژ کنیم باتری ضعیف نمیشههم بازی هم شارژ بیشتر طول میده؟ با سیستم مشکل نداره اصلا .شارژ کنیم ولت usb سیستم نمیدونم بیشتره کمتره جریانش نمیدونم بد نیست؟ اخه الکی کنسول روشن میمونه برای شارژ گفتم سیستم

سوال اخرم الان تو انجمنای دیگه خوندم اینه که میگن بهتره کنسول عمودی کار کنید؟ با بایه مخصوص عمودی بزارید رو میز و اینکه کجا میفروشن؟ و اینکه ایا عمودی مشکل نداره اخه فک نکنم عمودی طراحی شده دیسک بلوری درایوش خط نمیوفته یا هارد سرویس نمیشه میگن این طوری کنسول گرم نمیشه و صدا تق تق نمیده؟
    این صدا که گفتم فرمودید طبیعیه برای شما ها هم شده؟ خیالم راحت شد تو اتاق نمیزارم خاک بگیره ولی خاک همه جا هس و میره.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

کلا دیسک همیشه توش کار میکنه درایو ضعیف نمیشه زود؟؟ من دیسک در نمیارم همیشه مشکلی نداره شما ها مهم همین کار میکنید؟؟ ببخشید داستان گفتم ببخشید زیاد سوال کردم و حساسم رو دستگاه. اوایل هر وسیله میخرم برام مهمه بعد دیگه حساس نیستم روش فک کنم همه همینطورن

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام و شبخوش دوستان الان خوندم جوابتون مرسیییی

یکی یا بعضی دوستان گفتن دیسک بزار همیشه باشه مشکلی نیس حتی خاموش کنی از برق بکشی منم همین کار میکنم درسته؟مشکل نداره برای درایو و... گفتم هر بار در بزارم بیارم بیرون در روز یا روزی یبار هر وقت بازی کنم مکشیش خراب میه؟؟
    بنظرتون این بازیای که من دارم بدون دیسک میشه در بیارم بس؟ ضرر داشته این یک هفته که خریدمش توش گذاشتم دیسک و اینکه بدون دیسکم میشد کارم اشکال داشت داخلش گذاشتم>؟ و کلا همه بازیا با دیسک میشه یا بدون دیسک کدوما هستن؟؟

موقع بازی شارژ کنیم باتری ضعیف نمیشههم بازی هم شارژ بیشتر طول میده؟ با سیستم مشکل نداره اصلا .شارژ کنیم ولت usb سیستم نمیدونم بیشتره کمتره جریانش نمیدونم بد نیست؟ اخه الکی کنسول روشن میمونه برای شارژ گفتم سیستم

سوال اخرم الان تو انجمنای دیگه خوندم اینه که میگن بهتره کنسول عمودی کار کنید؟ با بایه مخصوص عمودی بزارید رو میز و اینکه کجا میفروشن؟ و اینکه ایا عمودی مشکل نداره اخه فک نکنم عمودی طراحی شده دیسک بلوری درایوش خط نمیوفته یا هارد سرویس نمیشه میگن این طوری کنسول گرم نمیشه و صدا تق تق نمیده؟
    این صدا که گفتم فرمودید طبیعیه برای شما ها هم شده؟ خیالم راحت شد تو اتاق نمیزارم خاک بگیره ولی خاک همه جا هس و میره.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

کلا دیسک همیشه توش کار میکنه درایو ضعیف نمیشه زود؟؟ من دیسک در نمیارم همیشه مشکلی نداره شما ها مهم همین کار میکنید؟؟ ببخشید داستان گفتم ببخشید زیاد سوال کردم و حساسم رو دستگاه. اوایل هر وسیله میخرم برام مهمه بعد دیگه حساس نیستم روش فک کنم همه همینطورن

نه هیچ ایرادی نداره همه کپی باز ها همین کارو میکنن یه دیسک همیشه داخل دستگاشونه.

بیشتر بازی ها نیاز به دیسک دارن اما بعضی از بازی ها مثل fifa 11 دیسک نمیخواد.

نه خیر همانطور که دوستان گفتند هیچ مشکلی نداره. نه usb با usb یکیه شما با همون pc هم میتونی راخت شارژ کنی.

نه هیچ فرقی نداره شما اگه جای کنسول ندارید یا جاتون کمه میتونی عمودی بزاری. (این رو بگم که فقط برای اینکه که جا کمتر بگیره در غیر این صورت فذقی نداره . خوابیده یا سرپا)

نه همه این کارو میکنن دوست عزیز. اینقدر خودتو اذیت نکن بالاخره هر چیرزی یه عمری داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •