سلام دوستان لطفا راهنمایم کنید
این کیفیت صحفه نمایش خیلی با گالکسی اس فرق دراه
زود شارش خالی می کنه
سلام دوستان لطفا راهنمایم کنید
این کیفیت صحفه نمایش خیلی با گالکسی اس فرق دراه
زود شارش خالی می کنه
بهترین انتخاب ممکن
wave ii
شما یک گشتی بزن و به من خبر بده کدوم گوشس زیر 300 با این سایز صفحه + cpu یک گیگاهرتز + چیپ گرافیکی جدا مدل پاور 540 که در ایفون 4 یک مدل پایین تر استفاده شده
اخر ماه بادا 2 میاد و دیگر هیچ.........
سلام
من با اپلیکیشن youtube و facebook که دانلود کردم نمی تونم کار کنم یعنی چیزی نمیارن. کسی میدونه که بدون مرورگر میشه اینارو باز کرد
در ضمن فلش پلیر هم ریختم ولی اثری ازش نمیبینم
ممنون
سلام
youtube و facebook فیل تره و نیاز به فیل تر شکن یا VirtualPN دارند.
سلام
این گوشی رو می خوام برای کسی بخرم نظرتون چیه؟
من رو Galaxy Mini بازی NFS shift رو نصب کردم خیلی خیلی نرم اجرا می کرد ولی 2زار گرافیک نداشت "اس" هم این طوریه؟
نطرتون درباره ویندوز فون 7 چیه رو گوشی HTC Tropy ؟
کلا تا 300 تومن چی میخرین اگه دوباره به خواهین یه گوشی دیگه بخرین حالا سیستم عامل فرق نمیکنه اگه به خواهید تا 300 اندروید بگیرید چی میگیرید
دوستان سلام، یه چند تا سوال داشتم
کیفیت صفحه اش چطوره؟ پیکسلاش دیده میشه؟
برای نصب نرم افزار مشکل ندارید؟ نرم افزار خیلی مهمه برام
مشکلی چیزی نداره این گوشی؟
مرسی
سلام
کیفیت صفحش خوبه و مثل fit یا wildfire پیکسل هاش دیده نمیشه
اگه به ورژن 2.3 ارتقا بدی تقریبا همه نرم افزار ها نصب میشن.
مثل تمام گوشی های اندروید تنها مشکلش مصرف باتری هست.
در ضمن میشه گفت تقریبا حافظش هم کمه ولی میتونید از برنامه های انتقال به رم که نیاز به روته استفاده کنید.
ممنون مرسی، اگه به 2.3 آپ بشه sms فارسی رو ساپورت میکنه؟ منو اینا مهم نیست
رام غیر رسمی که فارسی رو ساپورت کنه وجود داره؟ و یه سوال دیگه اینکه اصلا از تاچ ویز خوشم نمیاد، خیلی ابتداییه
راهی برای عوض کردنش هست؟ مثلا با تعویض رام؟
شما میتونی رام 2.3.3 خاور میانه رو نصب کنی که کلا فارسیهممنون مرسی، اگه به 2.3 آپ بشه sms فارسی رو ساپورت میکنه؟ منو اینا مهم نیست
رام زیاده:رام غیر رسمی که فارسی رو ساپورت کنه وجود داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه منظور از لانچرشه که میتونید از لانچرهای دیگه مثل go ، adw و غیره استفاده کنید ولی اگه کل ظاهر گوشیه، با تعویض رام میشهو یه سوال دیگه اینکه اصلا از تاچ ویز خوشم نمیاد، خیلی ابتداییه
راهی برای عوض کردنش هست؟ مثلا با تعویض رام؟
ممنون که جواب دادید
حالا به عنوان آخرین سوال، نکات منفی این گوشی از دید شما چیه؟ مثلا هنگ یا مشکلات دیگه، البته عدم پشتیبانی فلش و اینجور چیزا مهم نیست
بازم تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)