اشتباه شد پاك شود.
اشتباه شد پاك شود.
Last edited by cgp; 05-02-2011 at 06:35.
اگه یورو تراک 2 امد خبر بدید
سلام واسه خرید بازی میتونید به سایت maniyasoft مراجعه کنید واسه مد ها هم من مد زیادی ندارم اسماشو واستون تو بیغام خصوصی میذارم.سلام خدمت دوستان.
آقا من در به در دنبال اين بازيم هرجا مي گردم پيداش نمي كنم.(شهرستانم.) دانلودم نمي تونم بكنم چون اينترنتم دايل آپ تشريف داره.
مي خواستم ببينم كسي از شما مي تونه لطف كنه و بازي رو با مدهاش برام بفرسته هزينش هرچه قدر باشه مي پردازم.
اگه كسي از دوستان ميتونه بفرسته بي زحمت با پيام شخصي به من اطلاع بده.
راستي اين رو هم تو سايته truckgame.ru ديدم گفتم شايد جالب باشه.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
آره سایت خیلی جالبیه فقط دو تا مشکل داره:یکی زبونش روسیه که زیاد اذیت نمیکنه یکی دیگه هم بعضی فایل هایی که واسه دانلود گذاشته بسوورد داره بعد دانلود میخوایید مد رو اجرا کنید که میبینید بسوورد داره.هیچ جایی هم بسووردشو ننوشته.راستي اين رو هم تو سايته truckgame.ru ديدم گفتم شايد جالب باشه.![]()
دوست عزیز من هرچی گشتم سیو بازی رو پیدا نکردم یه چند تا هم بود که قیلتر بود![]()
ولی شما توی این تاپیک مطرح کن اگه سیو بازی موجود باشه حتما برات میذارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز فقط اگه براتون سیو بازی رو گذاشتند اعلام کنید توی این تاپیک ولینکش رو بذارید که ما هم سیو بازی رو توی صفحه اول قرار بدیم چون تنها چیزی که این تاپیک کم داره سیو بازی هست
ولی بازم پیشنهاد میکنم خودتون مراحل رو برید چون اگه از سیو استفاده کنید بازی واقعا خسته کننده میشه چون این سبک بازی ها به جز مراحلشون هیچ چیز دیگه ای ندارند
موفق باشید
دوست عزیز شما هم همونطور که رضا جان گفت بازی رو میتونی از سایت maniyasoft خریداری کنید برای مد ها هم میتونید برید به کافی نت و مد هایی رو که دوست دارید دانلود کنید چون مد ها سلیقه ا ی هست یک از یک کامیون خوشش میاد ولی شاید شما از اون کامیون خوشتون نیاد
ابن هم لینک مد ها حجمشون هم کم هست و راحت میتونید دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت هم هست که باید عضو شید توش ولی ما برای راحتی دوستان عضو شدیم و یک یوزر و پسورد عمومی درست کریدم که همه راحت باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیوزر: p30 world
پسورد:1111122222
برای اعمال مد ها از این راه باید استفاده کنید:
باید فایل zipیاrar را باز کنید هر چو توش هست extract to کنید داخل
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\mod
موفق باشید
Last edited by iCe m@n; 06-02-2011 at 15:11.
بیشتر حال بازی به اینه که خودتون بازی رو انجام بدید ولی من این دو تا سیو خودمو براتون میذارم البته چون الان بازی رو نصب ندارم نمیدونم سیو اش چه جور ولی دانلود کنین اگه خوب نبود بگبد براتون دوباره بذارم ولی البته واسه آخراس فکر کنم 1000000 پول داره توش ستاره هام هم تا آخر پره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لینک مستقیم واسه دانلود کسی نداره ؟
شرمنده تاپیکو نخوندم
تمام لينك هاي دانلود در پست اول همين تاپيك موجود مي باشد
اون که صفحه اول لینک مستقیم نیست.لینک مستقیم واسه دانلود کسی نداره ؟
شرمنده تاپیکو نخوندم
اگه لینک مستقیم میخوای زیاد ولی کرک لازم داره که پیدا کردنش سخت.![]()
ممنون از این سرعت پاسخگویی !
الان من از همون لینک های صفحه اول بگیرم کرکش مشکلی نداره ؟
300 مگ وسطش قطع شه که به فنا میریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)