بله اینکه خوبه 3 تا مغازه پایینتر هم که نمایندگی هم بود و خیلی هم ادعاش میشد 2 تومن قیمت داد!!!
بله اینکه خوبه 3 تا مغازه پایینتر هم که نمایندگی هم بود و خیلی هم ادعاش میشد 2 تومن قیمت داد!!!
خوب ، راضی هستی ؟ مشکل خاصی نداره ؟ چیزی ندیدی که قبلاً بهش فکر نمیکردی ولی الان متوجهش شده باشی و اذیتت کنه ؟من ST30 42 دو روز پیش با گارانتی خریدم 1.700
مثلاً کیفیت صداش چطوره ؟ من تو چنتا Review مخصوصاً Cnet دیده بودم که میگفتن کیفیت صداش جالب نیست و حتی بعضی ها میگفتن خیلی بده ... یا روشنایی ضعیفی داره و ... خلاصه به توضیحی بده ... اگرم تونستی یه عکس ازش بگیر مثلاً با کانال های ایران ببینیم چطوری میشه ...
راستی منم کرج قیمت گرفتم از نمایندگی ها ... از 1.860.000 قیمت دادن تا 1.750.000 ...
راستی کارت تخفیف هم همراهش بود دیگه ؟ چقدر تخفیف رو کارت گرفتی ؟
کاملا راضی هستم.البته الان همه چیش رو رو 50% گذاشتم چون باید 100 ساعت آب بندی بشه
کیفیت صداش هم که خوبه.طبق گفته AVforums از EX720 بهتره...
نه کارت تخفیف روش نبود ولی خوب فروشنده 1700 داد دیگه...
انشاا... که 100 سال برات کار کنهکاملا راضی هستم.البته الان همه چیش رو رو 50% گذاشتم چون باید 100 ساعت آب بندی بشه
کیفیت صداش هم که خوبه.طبق گفته AVforums از EX720 بهتره...
نه کارت تخفیف روش نبود ولی خوب فروشنده 1700 داد دیگه...و اهداش کنن به موزه !!!
با کیفیت صدا و سیما ایران چطوره ؟
راستی نکنه کارت هدیه بیشتر از اینا بوده و فروشنده محترم برداشته برای خودش ؟ ضمانت بانیان هست که ؟!
کانالهای صدا سیما رو بدر میگیریم
بدک نیس...
آره ضمانت بانیان هست
آقا من نمیدونم قضه این کارت جایزه چیه!!؟؟؟
الان مد شده فروشنده ها میگن کارت جایزه بین 50 تا 500 تومنه ولی ما همون اول ندیده کارتو بر میداریم 75 تومن از قیمت تی وی کم میکنیم فکر کنم روی این تی وی ها کارت جایزه بیشتره.
اینو من اولین باره دارم میشنوم و مسلماً مصداق بارز کلاه برداریه (!!!)آقا من نمیدونم قضه این کارت جایزه چیه!!؟؟؟
الان مد شده فروشنده ها میگن کارت جایزه بین 50 تا 500 تومنه ولی ما همون اول ندیده کارتو بر میداریم 75 تومن از قیمت تی وی کم میکنیم فکر کنم روی این تی وی ها کارت جایزه بیشتره.
خوب مشخصه که شما بدون قید و شرط و قطعاً 50.000 تومن تخفیف میگیرید با کارت هدیه ، حالا اونا 25.000 تومن میزارن روش و بر میدارن برای خودشون ... کاملاً واضحه که فروشنده میدونه احتمال سود بیشتر وجود داره چرا که روزانه داره چنتا کارت هدیه باز میکنه و نتیجتاً میتونه تخمین بزنه که احتمال بیرون اومدن کدوم کارت بیشتره ... حالا شما راضی میشی شانستو 25.000 تومن بفروشی به طرف ؟ از طرفی همین طمع فروشنده میگه یه خبرایی هست ...
حالا جالبه که من به عینه دیدم که یک بار یکی از اقوام و یک بار یکی از دوستان نزدیک ، اگر اشتباه نکنم یک بار 200.000 و یک بار دیگه 270.000 بخاطر همین کارت های هدیه تخفیف گرفتن ...
من خودم موقع خرید ، کارت هدیم مبلغ 150.000 تومن در اوومد که یه سینما خانگی PT980 گرفتم و بقیشم گذاشتم رووش . بدک نبود .
در اصل 100.000 تومن تخفیف گرفتم چون بالاخره هر جور بود 50.000 تومن حداقل میبردم .
سلام من یه مقدار راهنمایی در مورد بلوری پلیر panasonic bdt-310 میخواستم اگه میشه کمک کنید راستشو بخواید
یه تاپیکم مخصوصش درست کردم ولی کسی کمک نمیکنه اگه میتونین تو این تاپیک کمک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که قصد خرید دارند بدونن که کارتهای جایزه معولا بیت 100 تا 200 تومن در میاد
خیلی کم پیش اومده کمتر یا بیشتر باشه ( بگفته فروشنده یکی از نمایندگیها در کرج که از دوستان نزدیک و همکار بنده هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)