تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 403 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام ببخشید این تصاویر لایو دوام باطری رو کم نمیکنه؟
    دقیقا روی مصرف باتری تاثیر گذاره!

هر چی CPU بیشتر مصرف بشه یعنی باتری هم بشتر مصرف شده!میونی Battery Use رو نگاه کنی ببینی وقتی لایو والپیپر میذاری مصرف چقد میره بالاتر!

تازه ویجت ها هم خیلی رو مصرف باتری تاثیر گذاره!

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

ببین دوست عزیز شما وقتی که نوشته ی سونی اریکسون تو پس زمینه سیاه رو دیدی بین 5-10 بار کلید بک رو فشار بده تاوارد شی دقت کن همین تعدادی که گفتم (اگه همینطوری تا اخر هی بزنی وارد xrecovery نمیشی)
    بعدشم توی مسیری که میگم 1 پوشه با نام دلخواه درست کن و 4 تا فایل رام رو بریز اونجا
    sdcard\xrecovery\backup
    وارد xrecovery که شدی به قسمت back up and restore برو وrestore رو انتخاب کن و بعد از این هم پوشه ای رو که ساختی و فایلای رام رو ریختی توش انتخاب کن و حدود 2-3 دقیقه دیگه کار عوض کردن رام تموم شده
    نه دوست عزیز اصلا اینطوری که شما میگی نیست.من با 1 بار زدن دکمه ی Back وارد ریکاوری میشم.فقط باید به موقع بزنی!یعنی بعد اومدن Sony Ericsson.همین.

من به این نتیجه رسیدم که برای هر گوشی های مختلف باید از Xrecovery های مختلف استفاده کرد!

مثلا من از ریکاوری X10 Mini استفاده کردم.بعضی ها از ریکاوری X10 mini pro استفاده کردند!نمیدونم فرق داره یا نه ولی من با ریکاوری گوشی x10 mini pro که نتونستم راه بندازمش.

حیف گوشی مال خودم نیست.وگرنه الان هر چی رام اومده بود واسش تست کرده بودمو نتیجه رو هم میگفتم.فقط حیف که مال مامانمه!!!
    Last edited by solo8; 24-03-2011 at 22:58.

2. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از فارسیش اسکرین شات بزار رفیق
    سلام.
    منوش که فارسی نمیشه...
    ولی اس ام اس فارسی رو راحت میخونه..
    صفجه کلید فارسی که فراوانه...
    کلا دیگه مشکل فارسی نداریم ...

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

خب مشخصه شما قیمت درست و حسابی از بازار نداری ، قیمت سایت های اینترنتی رو بیخیال ، قیمت بازار رو باید ببینی
    تو خود تاپیکش کاربرها قیمت حدود 255 دادن .

بدبختی جامعه ما هم همینه که سعی میکنیم هرکاری که بقیه انجام میدن رو بدون ذره ای تحقیق بدون هیچ سوالی انجام بدیم ، نه دوست عزیز طرز برداشت شما اشتباه هست و دیگه دوره زمونه اون گذشت که فقط نوکیا و سونی اریکسون .

X8 گوشی ای هست که به نسبت قیمتش خیلی خوبه اما با کمی افزایش قیمت گزینه های بهتری هم هست که میشه جایگزینش کرد ، به عبارتی هرچی پول بدی آش میخوری
    با سلام

من کاملا با شما موافقم..
    مثلا میتونید با پول بیشتر یک گالکسی ace گرفت که از x8 هم قویتر هست..
    البته x8 با اینکه سخت افزار متوسطی داره ولی ساپورتش واقعا بالاست... 90% بازی هارو اجرا میکنه به خصوص رام های 2.2 . 2.3 که عملکرد سخت افزار و باز دهیشو به طور قابل توجهی زیاد کرده

ولی هرجور حساب کنید ace بالاتر از x8 هست و گزینه مناسبتریه.

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

----------

نه دوست عزیز اصلا اینطوری که شما میگی نیست.من با 1 بار زدن دکمه ی Back وارد ریکاوری میشم.فقط باید به موقع بزنی!یعنی بعد اومدن Sony Ericsson.همین.

من به این نتیجه رسیدم که برای هر گوشی های مختلف باید از Xrecovery های مختلف استفاده کرد!

مثلا من از ریکاوری X10 Mini استفاده کردم.بعضی ها از ریکاوری X10 mini pro استفاده کردند!نمیدونم فرق داره یا نه ولی من با ریکاوری گوشی x10 mini pro که نتونستم راه بندازمش.

حیف گوشی مال خودم نیست.وگرنه الان هر چی رام اومده بود واسش تست کرده بودمو نتیجه رو هم میگفتم.فقط حیف که مال مامانمه!!!

با سلام

کاملا درست میگین حتی 2. تا 3 بارم بزنی وارد میشه .
    تا نوشته سونی اریکسون امد باید بزنی تا وارد بشه

در مورد فایل ریکاوری دقیقا درسته ... من چندین روز درگیر بود میریختم وارد نمیشد از یکی از کاربران p30world که دسته گلش درد نکنه درخواست کردم فایل های ریکاوری که رو گوشی خودش ریخته برام اپلود کرد

دوستان برای نصب به لینک امضای من مراجعه کنید و دقیقا همینجوری که گفتم عمل کنید و فایل های ریکاوری لینکشو قرار دادم استفاده کنید چون خودم تست کردم.

دوستانی که رام رو نصب کردن اگه مشکلی هست مطرح کنند.
    Last edited by Punisher_2008; 24-03-2011 at 23:27.

4. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

رو 50% تنظیم کردم رفیق .

برای مثال وقتی گوشی رو فول شارژ کردم بعد از 8 ساعت بدون هیچ گونه فعالیت ( در حالت استندبای ) شارژش شد 80% !!!
    آقا باطریت مشکل داره. من x10 داشتم با اون هیکل خرکیش با استفاده خرکی تر حداقل 1.5 روز دوام میاورد.

داره خودمونی میشه tatu66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سیستم عامل این گوشی آندروید هست و کد های اپراتور های سیمکارت مثل ایرانسل رو نمیشناسه خواستم اگر نمیدونستید بدونید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اپتیموس ال جی شاید 120 میلی آمپر بیشتر باشه اما صفحه نمایشش تعطیله لذا مصرفی نداره بعدم جناب 2 برابرش کجا بوود 120 میلی ناقابله
    آقا کی میگه تعطیله ! شما از نزدیک دیدی و باهاش کار کردی ؟ مطمئنم نه
    من با این گوشی از نزدیک کار کردم ، در کنار محاسنی که داره کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبی هم داره .
    بعدش هم منظور من از 2 برابر مدت Talk Time بود که برای P500 طبق گفته GSMArena حدود 8 ساعت هست در مقابل X8 که 4 ساعت و نیم هست ، اگه GSMArena رو قبول نداشته باشید که دیگه هیچی !

مثلا میتونید با پول بیشتر یک گالکسی ace گرفت که از x8 هم قویتر هست..
    گالاکسی Ace هم مشابه P500 با پرداخت مبلغی بیشتر در مقابل X8 امکانات بیشتری میده
    اون هم گزینه مناسبی هست .

8. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقایون من پولم به هیچ گوشی جز این نمیرسه ...میخوام بگیرمش.....پس جان من کمک کنید
    اول یه اسکرین شات از آندروید ۲.۲میخوام که فارسی رو توش نشون بده نه تنظیمات....
    ۱-توی مرورگر dolphin hd.....اسکرین شات میخوام....لند اسکیپ باشه پلیز...سایت فارسی رو باز کنین...
    ۲-کی برد فارسی که استفاده میکنین ....اسکرین شات میخوام ...لند اسکیپ باشه پلیز....
    ۳-پیامک هم اسکرین شات میخوام....
    توی برنامه هایی کثل google talk ....yahoo messanger...facebook...twitter هم فارسی هست؟

فقط یه نکته بگم....همه این ها توی آندروید ۲.۲باشه ....تو ی۱.۶و۲.۱نمیخوام....

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقایون من پولم به هیچ گوشی جز این نمیرسه ...میخوام بگیرمش.....پس جان من کمک کنید
    اول یه اسکرین شات از آندروید ۲.۲میخوام که فارسی رو توش نشون بده نه تنظیمات....
    ۱-توی مرورگر dolphin hd.....اسکرین شات میخوام....لند اسکیپ باشه پلیز...سایت فارسی رو باز کنین...
    ۲-کی برد فارسی که استفاده میکنین ....اسکرین شات میخوام ...لند اسکیپ باشه پلیز....
    ۳-پیامک هم اسکرین شات میخوام....
    توی برنامه هایی کثل google talk ....yahoo messanger...facebook...twitter هم فارسی هست؟

فقط یه نکته بگم....همه این ها توی آندروید ۲.۲باشه ....تو ی۱.۶و۲.۱نمیخوام....

ممنون
    سلام..

اندروید 2.2 خودم استفاده میکنم منو فارسی نمیشه.
    مرورگر فارسی میشه نشون میده همینطور sms فارسی رو نشون میده
    کی برد فارسی اینقدر تو اینترنت زیاده میتونید هر کدوم دوست داشتی نصب کنی شتاب سنج هم داره چه صفحه کیلید چه بازی و چه مرورگر و... میتونه لند اسکیپ کنی

اگه میخوای مینوی فارسی داشته باشه 2.1 نصب کن
    ببخشید اسکرین شات قرار ندادم چون فارسی کلا به کارم نمیاد فقط گاهی sms فارسی
    ولی نت زیاد کار میکنم باهاش مرورگر خودش هم فارسی راحت کار میکنه.

11. 5 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اسکرین شات میخواممممممممممممممممم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اسکرین شات میخواممممممممممممممممم
    سلام
    دوست عزیز بهت دروغ که نمیگم..
    چند دقیقه پیش 2.3.3 نصب کردم یه چند روزی باهاش کار کنم ببینم چهطوره...

من جواب شما رو دادم فکر نکنم احتیاجی به اسکرین شات باشه..
    ولی اگه زود رفتم روی رام 2.2 میزارم براتون.

14. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی نگفت شما دروغ میگی که.....من قلبم مطمئن نمیشه...
    ببینم میشه تو مرور گرش فارسی تایپ کرد؟یعنی مثلا پست داد.....حالا حداقل یه اسکرین شات بزارین....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •