تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 53 اولاول ... 35414243444546474849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 530

نام تاپيک: S5250 » تاپیک مخصوص گوشی Wave 525

اگه نباشه جاش خالی می مونه bking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

صدتا سلام.
    چن تا سوال و لطفا نگید تو تاپیک بگرد!
    1-این گوشی کیبورد کامل فارسی داره؟فوق العاده مهم!!!!
    2-مثل استار تصویر زمینش سه تاییه؟
    3-تم داره؟ یا میشه براش نصب کرد؟
    4-جی پی اسش رایگانه یا باید به اینترنت وصل بشیم؟
    5-تا حالا با برنامه تم ساز سامسونگ کار کردین؟ میشه براش تم ساخت؟
    6- ساخت چینه یا کره؟
    7-مرور پی دی اف سریعه یا نه؟
    8-میشه برنامه هارو رو کارت حافظه ذخیره کرد؟
    9-سیستم عاملش دارای ثبات هست یا نه؟(تو گوشی استار خودم تنظیمات حافظه خود به خود عوض میشه.قفل قسمتهای داخل گوشی گاهی وقتا عمل نمیکنه که میتونه خطرناک باشه!!)
    10-میشه کیپد مجازی رو زمان اجرای برنامه ها و بازیها حذف کرد؟
    11-آیا میتونید به همه سوالا جواب بدید!؟
    سلام ،
    بله کیبورش کاملا فارسیه____نخیر واسه صفحه نمایشش یدونه عکسه_____تم هم زیاد داره و راحت میشه ساخت و نصب کرد______کیبورد مجازیشو هم می تونه حذف کنی______مال من که نوشته ساخت کره _____ سرعت خوندن پی دی اف متوسطه !______میشه برنامه ها رو تو کارت حافظه سیو کرد و سیستمش هم به قول خودت ثبات داره

2. 2 کاربر از bking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

@ AIR BORN

سلام ،
    بله کیبورش کاملا فارسیه____نخیر واسه صفحه نمایشش یدونه عکسه_____تم هم زیاد داره و راحت میشه ساخت و نصب کرد______کیبورد مجازیشو هم می تونه حذف کنی______مال من که نوشته ساخت کره _____ سرعت خوندن پی دی اف متوسطه !______میشه برنامه ها رو تو کارت حافظه سیو کرد و سیستمش هم به قول خودت ثبات داره ____جی پی اس هم فعلا اینترنتیه

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

من این گوشی رو یکسال پیش خریدم
    الان فریمور جدید اومده براش ?
    نخیر همون بادا 1.1 هست اما همون هم در بعضی نقاط اپدیت شده !!

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

من این گوشی رو یکسال پیش خریدم
    الان فریمور جدید اومده براش ?
    نخیر. همون بادا 1.1 هست!!!
    Last edited by bking; 06-09-2011 at 22:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببخشید من تاپیک ویو 723 رو ندیدم،525 و 723 ورژن سیستم عاملشون یکیه؟
    اگه اینجور باشه که عالیه چون سیستم عامل 723 خیلی جالب به نظر میرسید.
    راستی دقت کردین بادا چقد شبیه آندرویده!؟ البته به نظر من تنوع رنگ منوها و ساختار منوها از آندروید بهتره.
    حیف برنامه های درس درمون واسه بادا گیر نمیاد.هرچند برنامه های جاوا هم کار منو را میندازن.
    اساسا!!! من سیستم عاملو فقط واسه خاطر تمش میخوام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من چند وقته یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با گوشیم به face book وصل شم میگه face book server not stable و وصل نمیشه قبلا اینجوری نبود یک ماهی هست اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خریدمش.
    بدون گارانتی 175 تومن.البته اسمش اینه.S5253 چون مال خاور میانست مثل استارS5233
    کاملا فارسی و البته با کیبورد کامل فارسی.به نظر من از نظر زیبایی و استیل از 723 خیلی بهتره.از قیافه 723 اصلا خوشم نیومد.کاش امکانات 723 تو این مدل بود.533 هم زیادی کلفت و حجیمه.کیبورد واقعی ارزش این چاق شدنو نداره.
    گوشی از اونی که تو نت و عکسا میبینیم خیل قشنگتر و شیکتره.اصلا شبیه گوشیای ارزون قیمت نیست.مخصوصا با اون نوار نقره ای دور قاب.
    تو عکسای نت دکمه های سخت افزاری خیلی زشت به نظر میان ولی وقتی گوشی رو از نزدیک ببینین نظرتون کاملا عوض میشه. صفحه نمایشش بطور محسوسی از استار بزرگتره.خود گوشی هم همینطور.ولی جنس بدنه همونه.صفحه نمایشش خازنی و خیلی حساس هستش.ولی من تو تایپ پیام با کیبورد کامل باهاش مشکل دارم.همش اشتباه تایپ میکنم.البته شاید به خاطر انگشتای بزرگم باشه!
    رزولیشن صفحه نمایش خوبه .اگه صفحه نمایش افتضاح گالکسی مینی رو دیده باشین باید بگم که ویو از اون خیلی بهتره.
    بعضیا گفته بودن تو این گوشی نمیشه تو دفتر تلفن با اسم سرچ کرد.در واقع وقتی دفتر تلفنتون از سیم کارت استفاده میکنه اینجوری میشه ولی اگه مخاطبا رو تو دفتر تلفن خود گوشی بریزین مشکل حل میشه و میشه با تایپ یه حرف یا یه اسم سرچ کرد.تو دفتر تلفن یه ستون نازک از حروف هم هست که با کلیک روی حرف مورد نظر مستقیم میرین به اسمهاییکه با اون حرف شروع میشن.
    میشه از صفحه نمایش عکس گرفت و از رادیو ضبط کرد و منشی تلفنی هم داره.میشه فایلهای شخصی رو هم قفل کرد.
    صداش نسبت به استار و کا800 بلندتر و بهتره.
    من تو نت براش برنامه پیدا نکردم ولی یه بسته نامحدود اینترنت براش گرفتم و از صبح دارم با خود گوشی از سامسونگ اپس ، تم و برنامه و بازی براش دانلود میکنم.البته بعد از دو بار بروزرسانی اون برنامه!!
    اگه زیاد اهل ور رفتن با گوشی و برنامه هاش نیستین ویو 525 گزینه فوق العاده ایه.
    شیک و زیبا،رابط کاربری ساده و قابل فهم،و امکانات جالب و قابل قبول با این قیمت.

7. این کاربر از Air Born بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بیایید صادق باشیم
    ویو 525 گوشی خوبیه.ولی...
    بادا از لحاظ برنامه هیچی نیست!
    حتی برنامه جاوا از برنامه های این سیستم عامل بهترن.
    من واقعا ناامید شدم.از صبح برنامه و بازیو تم دانلود کردم ولی بجز تمها که اونم البته زیاد چنگی به دل نمیزنه بقیه آشغال محض هستن.
    البته من انتظار کمبود برنامرو داشتم ولی دیگه نه اینقدرکم و نه اینقدر افتضاح! جای تعجبی نداره که سامسونگ گوشیهای گرون قیمتشو با سیستم عامل آندروید تولید میکنه.
    ...
    با شکست بادا احتمال خرید جیو رفت بالا...

9. این کاربر از Air Born بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fariba_sehat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .
    د
    سلام دوستان من تازه عضو اين سايت شدم و كالر كردن با اون رو بلد نيستم ولي چون منم تازه گوشي سامسونگ 525 رو گرفتم نخواستم اين بحث رو از دست بدم ميشه بگيد براي انتقال اطلاعت از گوشي به كامپيوتر درايورش رو از كجا بايد بيارم؟ ضمنا هر كسي تونست راهنماييم كنه ممنونش ميشم اينم ادرس ايميلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا سوال هم دارم كه اول دوست دارم اينو بشنوم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من تازه عضو اين سايت شدم و كالر كردن با اون رو بلد نيستم ولي چون منم تازه گوشي سامسونگ 525 رو گرفتم نخواستم اين بحث رو از دست بدم ميشه بگيد براي انتقال اطلاعت از گوشي به كامپيوتر درايورش رو از كجا بايد بيارم؟ ضمنا هر كسي تونست راهنماييم كنه ممنونش ميشم اينم ادرس ايميلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا سوال هم دارم كه اول دوست دارم اينو بشنوم
    برای انتقال اطلاعات مثل فایل ها نیازی به برنامه خاصی نیست و همین طور وصل کن و یکی از. گزینه ها از 1 تا 3 رو انتخاب کن وصل میشه اما اگه برنامه می خوای اسمش kies هست که باید از اینترنت دانلود کنی !

12. این کاربر از bking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دست دوم این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
    کسی باسه فروش نداره

داره خودمونی میشه fariba_sehat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام ازت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست خوبم من بلد نيستم اينجا كار كنم و نقل قول بزنم

15. این کاربر از fariba_sehat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •