تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 284 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوست عزيز لطفا پس از انتخاب و خريد و بعد از مدتي استفاده بيايد نظرتون بگيد .

من که هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم...امروز از یک نفر میخوام بپرسم که عصر باید برم پیشش دوستان هم کمک کنن ممنون میشم

هر روز میخوام اصلاح کنم و میخوام دقیقا مناسب پوست حساس باشه

2. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم...امروز از یک نفر میخوام بپرسم که عصر باید برم پیشش دوستان هم کمک کنن ممنون میشم

با توجه به اينكه پوستتون خيلي حساسه ريشتراشهاي چرخشي مثل فيليپس احتمالا گزينه مناسبي نيست چون درگيري ريشتراشهاي چرخشي با پوست بيشتر از نوع فويلي مثل براون است البته سري جديد فوق حساس كه خودتون گفتيد ( مدل 1250 و ... ) ظاهرا كمترين درگيري با پوست داره ولي بايد بيشتر تحقيق كنيد ، در مورد براون هم كه اكثر دوستان از مدل 790cc از سري 7 راضي بودند ، دوست ديگر هم نظرشون آخرين مدل پاناسونيك است اگه فروشگاهايي كه وارد باشن و قصدشون فقط فروش جنس نباشه احتمالا ميتونن راهنمايي كنند ، از طرفي شما ميخواهيد هر روز اصلاح كنيد كه اين با پوست خيلي حساس جور در نمياد خود من كه براون 360 دارم روز در ميان اصلاح ميكنم چون پوست حساس اجازه هر روز اصلاح كردن رو نميده
    Last edited by 22arash; 20-08-2011 at 15:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

من اگر با تیغ کمتر از سه روز بزنم صورتم جوش میزنه!
    میخام یه ماشین خوب بخرم که اگه هر روزم بزنم اذیتم نکنه.
    چی بخرم؟
    بهرتین ریش تراش حال حاضر دنیا بدون شک پاناسونیک ES-LA93 ( که تو ایران مدلش 92 هست) می باشد البته بستگی به جیبتون هم داره که چقدر بخواید هزینه کنید ولی فک کنم سلامتی انسان از همه چیز بیشتر ارزش داره.

هر روز؟؟؟؟ یعنی هر روز ریشتون بلند میشه و نیاز به اصلاح داره؟

با توجه به اينكه پوستتون خيلي حساسه ريشتراشهاي چرخشي مثل فيليپس احتمالا گزينه مناسبي نيست چون درگيري ريشتراشهاي چرخشي با پوست بيشتر از نوع فويلي مثل براون است البته سري جديد فوق حساس كه خودتون گفتيد ( مدل 1250 و ... ) ظاهرا كمترين درگيري با پوست داره ولي بايد بيشتر تحقيق كنيد ، در مورد براون هم كه اكثر دوستان از مدل 790cc از سري 7 راضي بودند ، دوست ديگر هم نظرشون آخرين مدل پاناسونيك است اگه فروشگاهايي كه وارد باشن و قصدشون فقط فروش جنس نباشه احتمالا ميتونن راهنمايي كنند ، از طرفي شما ميخواهيد هر روز اصلاح كنيد كه اين با پوست خيلي حساس جور در نمياد خود من كه براون 360 دارم روز در ميان اصلاح ميكنم چون پوست حساس اجازه هر روز اصلاح كردن رو نميده
    شما کدوم مدل ریش تراش رو استفاده میکنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

22arash

حالا منم خیلی شنیدم که سری sensotouch فیلیپس خوبه و بعضی ها میگن پاناسونیک فقط تیغه قوی داره برای پوست حساس خوب نیست

schumi_268

تقریبا آره...فوقش 2 روز یکبار

امروز رفتم پیش همون نفر گفت فیلیپس سری جدید پوست رو اذیت میکنه یعنی داغ میکنه!تعجب کردم شاید با سنسوتاچ کار نکرده بود پاناسونیک رو پیشنهاد داد اصلا براون رو پیشنهاد نمیکرد...

گفت مدل 92 بدون دستگاه شستشو 315 البته با 2سال گارانتی که اصلا فکر نکنم گارانتیش مهم باشه!

من خودم 360 داشتم به دردم نمیخوره....

6. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    من 3 سال پیش یه براون سری 3 گرفتم یه بار بیشتر باش کار نکردم !
    همون بار اول عین رنده صورتمو سرویس کرد
    جوش و اینا نه ها ! همه اش زخم شده بود هی دستمال میبستم خون نیاد
    به هر حال الان میخوام یکی بگیرم
    برای استفاده ی 2-3 روز یه بار
    چی رو پیشنهاد میکنید ؟ من پوستم خیلی حساسه با ژیلت که میزنم تمام زیر گردنم میشه جوش ! دیر هم بزنم باز جوش میزنه . مصیبتیه !

8. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکل رو دارم....شما هم که با تیغ میزنی روز دوم صورتتون یکم خارش پیدا میکنه؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همانطور كه تو پست هاي قبلي گفتم حدود 3 ساله ريش تراش براون 360 كمپلت ( 8995 ) دارم كه البته قصد دارم در آينده با يه مدل بهتر كه گردن رو راحتر اصلاح كنه تعويض كنم .

11. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

22arash

حالا منم خیلی شنیدم که سری sensotouch فیلیپس خوبه و بعضی ها میگن پاناسونیک فقط تیغه قوی داره برای پوست حساس خوب نیست

schumi_268

امروز رفتم پیش همون نفر گفت فیلیپس سری جدید پوست رو اذیت میکنه یعنی داغ میکنه!تعجب کردم شاید با سنسوتاچ کار نکرده بود پاناسونیک رو پیشنهاد داد اصلا براون رو پیشنهاد نمیکرد...

گفت مدل 92 بدون دستگاه شستشو 315 البته با 2سال گارانتی که اصلا فکر نکنم گارانتیش مهم باشه!

با اين اوصاف كه شما گفتيد تنها گزينه ، براون 790cc-4 ميتونه براي شما مناسب باشه ، دليلي هم كه فروشنده ها براون رو پيشنهاد نميدن ظاهرا به خاطر تحريم و كمبود محصولات براون است .
    Last edited by 22arash; 20-08-2011 at 22:25.

13. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

22arash

schumi_268

آفرین فیلیپس پوستو اذیت میکنه البته من نداشتم ولی یکی از دوستام خریده و اصلاً هم ازش راضی نیست.
    منظورتون از "من خودم 360 داشتم به دردم نمیخوره" چیه؟

سلام
    من 3 سال پیش یه براون سری 3 گرفتم یه بار بیشتر باش کار نکردم !
    همون بار اول عین رنده صورتمو سرویس کرد
    جوش و اینا نه ها ! همه اش زخم شده بود هی دستمال میبستم خون نیاد
    به هر حال الان میخوام یکی بگیرم
    برای استفاده ی 2-3 روز یه بار
    چی رو پیشنهاد میکنید ؟ من پوستم خیلی حساسه با ژیلت که میزنم تمام زیر گردنم میشه جوش ! دیر هم بزنم باز جوش میزنه . مصیبتیه !
    بعید میدونم ریش تراشهای براون پوستو خیلی اذیت کنن البته به این تندی که شما گفتین منظورمه. چقد میخواید پول بدین؟

همانطور كه تو پست هاي قبلي گفتم حدود 3 ساله ريش تراش براون 360 كمپلت ( 8995 ) دارم كه البته قصد دارم در آينده با يه مدل بهتر كه گردن رو راحتر اصلاح كنه تعويض كنم .
    باید ریش تراش خوبی باشه.چرا میخواید عوضش کنید؟

15. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

مطمئنی؟من بابام اخرین مدل براون رو داره تازه پوستش حساس نیست ولی راضی نیست اصلا

خودم اکتیویتور رو داشتم منظورم هست
    Last edited by meha; 20-08-2011 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •