یکی از راحتترنی کارها مراجعه به سایت رسمی سامسونگ هست و پرادکت ساپورت و زدن کد محصول و گرفتن درایور و راهنمای نصب
یکی از راحتترنی کارها مراجعه به سایت رسمی سامسونگ هست و پرادکت ساپورت و زدن کد محصول و گرفتن درایور و راهنمای نصب
با سلام دوستان من مدل تلویزیون ال ای دی سامسونگم اینه UA32F5550AMولی تو سایت ایرانی این مدل نیست لطفا" کمکم کنید نرم افزار اپدیتش رو از کجا بگیرم
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا برای این کارم کنترل معمولی خریدم براش بازم وقتی دکمه exit رو هم برای مدت زمانی معینی گرفتم هیچ اتفاقی نیفتاد بازم
دوست عزیز
از این روش استفاده کنید.
تنظیم مجدد
صفحه منو--> پشتیبانی--> عیب یابی خودکار--> تنظیم مجدد
این بازنشانی تمام تنظیمات را به تنظیمات پیش فرض کارخانه به جز برای تنظیمات شبکه می برد. انتخاب تنظیم مجدد،
در هنگام درخواست کد PIN را وارد کنید ، و سپس بله را انتخاب کنید. تمام تنظیمات را انجام دهید. تلویزیون خاموش می شود
و دوباره به صورت خودکار روشن می شود و پس از آن روی صفحه نمایش تنظیمات را نمایش می دهد
سلام دوستان مدل تلوزیون من ua46f8880am است ولی توی سایت ایرانی این مدل نیست ودر سایت های خارجی این مدل موجوده ua46f8000am اگر اپدیت امارات رو براش بریزم چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
لطفا جواب بدین
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ps51f5850 و نام گذاری اصلی PS51F5000 است و برای دانلود به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا اگه آپدیت کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
زبان فارسی داره؟
اگه مشکل دار شد چکار کنم؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید. و در ضمن فریمور تلویزیون قابلیت تمام زبانها را دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)