تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 45 از 221 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

من بدنساز نیستم و رشته ورزشیم کیوکوشین کاراته هست.
    الان چندین سال دارم ورزش میکنم از کودکی که یادمه بابام میگفت شنا برو بیکاری تو خونه(البته الان چند سالی به دلیل مشغله کار و درس به باشگاه نمیرسم)
    راستش من ورزش بدنسازی و به تنهایی قبول ندارم یعنی در کنار یه ورزش دیگه به عنوان مکمل خوبه.
    من الان قدم 180 و وزنم 80 هستش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خوب تمام کسایی که با من برخورد داشتن حرف افتاده گفتن بدن تو خیلی خوبه حالا قصدم از زدن این حرفا چیه شما اگه میخواید بدن خوبی داشته باشید نگید که برم باشگاه بدنسازی دیگه همه چی حله این کار یکم زحمت نیاز داره :
    من میگم جای بدنسازی رفتن که همش ضرر هست چون یه روزی میزارید کنار و همه ی زحمات بر باد میره یه وقتی بزارید و حالا چه صبح چه شب برید یه جایی مثل پارک و بدوید و بعدا شروع به تمرینات کششی و قدرتی کنید مثلا شنا،دراز نشست، وتمریناتی از این قبیل ساده و روز به روز تمرینات و بیشتر و سنگین تر کنید.
    اگه هر روزم این کار و نکنید باز هم شما بدن خوبی دارید،من الان بدون این که باشگاه برم گاهی اوقات تو پارک تمرین میکنم بدنمم هم آماده نگه داشتم.
    راستی صبح ها از خواب بیدار میشید یه 30 تا شنا برید عالیه.
    با اجازه از lahij_web که واقعا اطلاعات خوبی دارن و باعث بالا بردن اطلاعات امثال من میشن
    راستش با خوندن این پست کلی حالم گرفته شد مخصوصا اینکه شما میگید که ورزش کار هستید
    خوب دوست عزیز این که در ورزشهای دیگه از بدنسازی استفاده میشه به این خاطره که اون ورزش نتونسته ورزش کارو به هدف خودش که امادگی جسمی هست برسونه
    ولی یه بدنساز احتیاجی نداره که ورزش دیگه ای انجام بده(البته بعضی از ورزشها مثل شنا و دو خیلی تو این ورزش تاثیر گذارن)
    شما همین حرکاتی که نام بردید از حرکات پایه بدنسازی هستند(تمرینات کششی و قدرتی کنید مثلا شنا،دراز نشست، وتمریناتی از این قبیل ساده )
    حالا اگه بعضی از دوستان تفکرشون از بدنسازی فقط وزنه زدنه ,خوب این تفکر اشکال داره
    تقریبا تموم ورزش هایی که الان لیگ حرفه ای داره عمرا ورزش کار نمیتونه بدون انجام بدنسازی قبل فصل خودشو برای چندین ماه مسابقه اماده کنه همین فوتبالو نگاه کنید الان که نیم فصله خیلی از تیما دارن
    تمرینات بدنسازی انجام میدن
    طیف ورزش بدن سازی واقعا گسترده هست شما خیلی از حرکاتت ساده ای که انجام میدید در واقع دارید ناخاسته بدنسازی انجام میدید
    من میگم جای بدنسازی رفتن که همش ضرر هست چون یه روزی میزارید کنار و همه ی زحمات بر باد میره
    میتونم بپرسم مبنای علمیه این حرفتون چیه!!!!!!!!!!؟
    تمام حرکات بدنسازی اگه به صورت درست انجام بشه بدون ضرر هستن
    در ضمن مثلا وقتی کسی که کشتی یا همون کاراته یا .. میزاره کنار بازم نفسش مثل قبله برای مبارزه
    راستش این حرفتون خیلی خنده دار بود خوب مشخصه بعد از یه مدت که ورزش کنار گذاشته بشه دیگه بدن امادگی قبلو نداره این اجتناب نا پذیره
    با این استدلالی که شما کردین و به دلیل اینکه بعد از کنار گذاشتن ورزش دیگه امادگی قبلو نداریم
    پس هیچکس نباید دنباله ورزش بره
    متاسفانه به دلیل تمرینای غلط(طرف پا برهنه امده بود پرس پا میزد تو باشگاه,درباره اجرای غلط حرکاتم بماند)
    بعضیا دچار اسیب میشن این هیچ ربطی به ماهیت بدن سازی و پرورش اندام نداره
    یکی از دوستان نمیدونم انگار میخواس رکورد گینس بزنه وقتی میرفت پرس پا بزنه جونش در میامد هرچی بش میگوفتیم احتیاجی به سنگین زدن نیست تو گوشش نمیرفت اخرشم لگنش جا به جا شد الانم باید عمل کنه
    بازم میگم این هیچ ربطی به ماهیت بدن سازی نداره

2. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiarash.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

شنای سوئدی به نظر من بهترین فرم از یه حرکت استقامتیه مخصوصا اگه پاهاتون رو روی یه نیمکت بلند بذارین اونایی که این کارو کردن می دونن من چی می گم من عضلات شو نه ها و سینه هام رو با این حرکت تقویت می کنم
    Last edited by kiarash.b; 13-01-2011 at 10:37. دليل: ؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم

پرس سینه و بالا سینه دقیقا رو کدوم قسمت تاثیر میذارند؟کدوم قسمت رو عضله ای میکنند غیر از بازو
    من فقط همینو میزنم
    بعد برای ساعد باید وزنش از وزنه ای رو که برای پرس سینه میزنم کمتر باشه دیگه درسته؟

یه سوال دیگه
    دراز نشست دقیقا فایدش چیه؟متاسفانه یه کم شکم آوردم !با دراز نشست زدن حله؟؟تقریبا روزی چند بار باید بزنم؟
    البته من متاسفانه یه مشکل هم دارم چند سال پیش آپاندیسمو عمل کردم وقتی دراز نشست میزنم به همون قسمتی که بخیه خورده بوده (به خط بخیه) یه خورده فشار میاد !
    کاری هست ورزشی چیزی که جایگزینی واسه دراز نشست باشه؟
    کاری که بشه تو منزل هم انجامش داد !

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    یک کسی میدونه وزنه الان چنده و همینطور میل هالتر

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم

پرس سینه و بالا سینه دقیقا رو کدوم قسمت تاثیر میذارند؟کدوم قسمت رو عضله ای میکنند غیر از بازو
    من فقط همینو میزنم
    بعد برای ساعد باید وزنش از وزنه ای رو که برای پرس سینه میزنم کمتر باشه دیگه درسته؟

یه سوال دیگه
    دراز نشست دقیقا فایدش چیه؟متاسفانه یه کم شکم آوردم !با دراز نشست زدن حله؟؟تقریبا روزی چند بار باید بزنم؟
    البته من متاسفانه یه مشکل هم دارم چند سال پیش آپاندیسمو عمل کردم وقتی دراز نشست میزنم به همون قسمتی که بخیه خورده بوده (به خط بخیه) یه خورده فشار میاد !
    کاری هست ورزشی چیزی که جایگزینی واسه دراز نشست باشه؟
    کاری که بشه تو منزل هم انجامش داد !

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام دوس جون
    پرس سینه با اندازه دست هات تو گرفتن میله تاثیر مستقیم داره . هر چه دست بازتر فشار به نواحی خارجی سینه و سرشانه ها ( دلتوئید های جلویی ) بیشتر و هر چه دست جمعتر فشار به نواحی داخلی عضلات سینه و به نسبت پشت بازو بیشتر میشه .
    پرس بالا سینه هم همین فاکتورها رو داره منتهی یه فاکتور شیب میز هم بهش اضافه میشه که هر چه شیب کمتر باشه فشار از عضلات جلویی سرشانه و بالای سینه به روی سینه منتقل میشه .
    ساعد ؟ پرس سینه ؟! جون من ؟! یعنی 100 کیلو ساعد میشه اومد ؟!
    ... ساعد فرمولهای ! زیادی داره .
    بهت پیشنهاد میکنم تمرین ترکیبی رو برای ساعد داشته باشی. یعنی یه یکی دو هفته ای سنگین و بعد سیستم استقامتی ( سوزشی ! ) . البته سنگین نه اینکه هوارکیلو وزنه بزاری و ده برو ! نه ! وزنه به نسبت برا ساعدت سنگین ...
    خودم این برنامه ساعدمه ( البته اگه حالی بمونه و وقت بزارم براش ! ) :
    ساعد هالتر از رو ( نشسته و مچ ها روی ران پا ) سوپر ست با ساعد هالتر از رو ( ایستاده و به صورت چکشی میله هالتر رو بالا اوردن ) وزنه م هم یه میله هالتر معمولیه با 5 کیلو وزنه هر طرفش
    حالت آویزان از میله بارفیکس ( نصفه بالا رفتن و ماندن در همان حالت ) N دقیقه !
    ایستادن و 2 تا صفحه 15 کیلویی تو دوتا دستام گرفتن : N دقیقه !

یه جواب دیگه :
    دراز نشست به اون شکل سنتی که در واقع فواید زیادی داره !!! : آسیب به عضلات گردن ، آسیب به مهره های کمر ، آسیب به فیله ها و ... !
    ولی همون حالت دراز رو اگه پاهاتو رو یه نیمکت یا مبل یا صندلی یا ... بزاری بهتره . در عین حال وقتی بالا داری میای در حالی که دست هات رو روی سینه ت گذاشتی فقط اجازه داری تا جایی بالا بیای که کتفت از روی زمین جدا شه . همین . یه مکث کوچیک و بعد برو پایین .
    برای زیر شکم هم ته همون میز یا مبل یا نیمکت یا صندلی بشین و پاهاتو دراز کن و بالا پایین ببر تو یه خط نیم دایره ای.
    آخر سر هم دوس داشتی بشین روی زمین و پاهاتو دراز کن و سعی کن بدون اینکه دستتو زمین بزاری پاهاتو از زمین جدا کنی و هر چند ثانیه که تونستی تو اون حالت بمونی ...
    برو ببینم چه میکنی !

teza
    دوستان یک سوال داشتم
    یک کسی میدونه وزنه الان چنده و همینطور میل هالتر
    راستش میله هالتر قانونی که بخوای خودمون واسه باشگاه 8 میلیون خریدیم ! الیکو اصل مخصوص وزنه برداری و پاورلیفتینگ ! ( جهت اطلاع عرض کردم وگرنه به درد شما نمیخوره )
    صفحه وزنه تا جایی که میدونم کیلوییه و بسته به مارکش داره . میله هم همینطور . چند سانتی و چند کیلوییش کمی متفاوته .
    قیمت می کنم برات .
    البته تهران و شهرستان کلی فرق داره . تهران باشی تو منیریه همه جور قیمت میتونی بیابی... یا دسته دو هم تو باشگاه ها راحت میشه پیدا کرد .

7. 5 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

راستش میله هالتر قانونی که بخوای خودمون واسه باشگاه 8 میلیون خریدیم ! الیکو اصل مخصوص وزنه برداری و پاورلیفتینگ ! ( جهت اطلاع عرض کردم وگرنه به درد شما نمیخوره )
    8 میلیون
    من 5.6 سال پیش میل هالتر 10 کیلویی 20 تومن خریدم
    وزنه هم کیلویی 500 تومن(دور لاستیک)
    تا 2.3 سال پیش شده بود کیلویی 1000 تومن الانو نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

با اجازه از lahij_web
    این عکسها عضلاتی که توی زدن پرس سینه درگیر هستنو نشون داده

10. 4 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

صفحه وزنه تا جایی که میدونم کیلوییه و بسته به مارکش داره . میله هم همینطور . چند سانتی و چند کیلوییش کمی متفاوته .
    قیمت می کنم برات .
    البته تهران و شهرستان کلی فرق داره . تهران باشی تو منیریه همه جور قیمت میتونی بیابی... یا دسته دو هم تو باشگاه ها راحت میشه پیدا کرد .
    دوست عزیز دستت درد نکنه
    اره من تهرانم میشه دقیق بگی کجای منیریه
    راستی من تو کرج قیمت کردم وزنه کیلو 1200 میل هالتر از 14 به بالا ولی وزنه ها دور لاستیک بود من تمام لاستیکی میخوام تو کرج پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه
    راستی من تو کرج قیمت کردم وزنه کیلو 1200 میل هالتر از 14 به بالا ولی وزنه ها دور لاستیک بود من تمام لاستیکی میخوام تو کرج پیدا نکردم
    میبخشید که من جواب میدم
    ولی دور لاستیک کارتو راه میندازه احتیاج نیست هزینه بیشتری بکنی
    معمولا از تمام لاستیکی توی باشگاه استفاده میشه

13. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه
    Am1988
    میبخشید که من جواب میدم
    ولی دور لاستیک کارتو راه میندازه احتیاج نیست هزینه بیشتری بکنی
    معمولا از تمام لاستیکی توی باشگاه استفاده میشه
    خواهش می کنم .
    البته حق با am1988 هست ... کاملا درست میگه . دور لاستیک خوبه دیگه . چرا حالا میخوای اینقدر هزینه کنی . جز هزینه اضافی تمام لاستیکی چیز دیگه ای نداره
    همون اول منیریه ( دور میدون اصلیش ) ( آخ اسم پاساژه یادم رفت ... ) 2 تا پاساژ بزرگ هست کنار هم طبقه اولش هر 2 تاش اون تهش مغازه هست چنتا همشونم هالتر و وزنه و ... دارن .
    چون عمده فروش هستن قیمت ها قاعدتا مناسب تر هست . تو باشگاه ها بخوای بگیری گرون تر میشه .

8 میلیون
    من 5.6 سال پیش میل هالتر 10 کیلویی 20 تومن خریدم
    وزنه هم کیلویی 500 تومن(دور لاستیک)
    تا 2.3 سال پیش شده بود کیلویی 1000 تومن الانو نمیدونم
    آره بابا میله پاور گرونه . تازه نامه از فدراسیون داشتیم کلی تخفیف گرفتیم !
    خب میگی 10 کیلویی داداش . میله اسکوات و لیفت پاورلیفتینگ 20 کیلویی و آج دار هست و میله پرس سینه هم 15 کیلویی که تو مسابقات از همون 20 کیلویی استفاده میشه .

15. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •