من یک ماهه ضد شوره سینره میزنم. نه تنها خوب نشد بلکه به شدت شوره سرم زیاد شده! اصلا انگار مو را با آب شستی و هیچ شامپویی نزدی! مزخرفه.
حالا موندم دیگه چه شامپو ضد شوره ای بگیرم!؟؟؟
من یک ماهه ضد شوره سینره میزنم. نه تنها خوب نشد بلکه به شدت شوره سرم زیاد شده! اصلا انگار مو را با آب شستی و هیچ شامپویی نزدی! مزخرفه.
حالا موندم دیگه چه شامپو ضد شوره ای بگیرم!؟؟؟
من از وقتی شامپو ضد شوره eviderm رو می زنم خیلی بهتر شده البنه رنگ آبی شو و واقعا شوره سرم کمتر شده و البته ریزش موهام هم کمتر شده و الان یه سالی میشه استفاده میکنم و عوضش هم نکردم تا الان
منم ضد ریزشش رو میزنم و موهای چربش رو!! راضی نیستم!!! ریزشم شدید شده!!
همون فولیکا رو میزدم بهتر بود!!!
من یکساله دارم از clear استفاده میکنم ضدشورشو .
خیلی راضیم . کلا شوره از بین رفت بعد از یک ماه . منم عوضش نکردم دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abbas.V; 24-11-2012 at 21:25.
پوستروبهترین فوتبالیست جهان با وجود مسی مگر خوابشو ببینه
من قبلا یه بار کلیر گرفتم البته ضد چربی و رنگ سفیدش که شنیدم انگار نوع قدیم این شامپو کلیر هست و زدم به نظرم ریزش موهام بیشتر شد برای همین بیخیالش شدم و جدیداش همین رنگ ابی هست
این چربی و پوسته و شوره مو اعصاب واسه ما نذاشته از 12 سالگی باهامه تا الان که 20 سالمونه هی بدتر میشه اینقدر شامپو و داروهای مختلف امتحان کردیم فایده نداشت
الان این رنگ ابی و نوع جدیدش موجود هست ؟ قیمتش چنده و چند نوع داره
من جدیدا شامپو هد اند شولدرز (مخصوص موهای چرب) گرفتم.بعد پشیمون شدم چرا دیر گرفتم.اولا سر رو به شدت خنک میکنه---من خیلی دوست دارم---
دوما فکر کنم نرم کننده هم توش داشته باشه چون با اینکه موهای من خیلی پر و بلند هست اصلا نیازی به نرم کننده پیدا نمیکنم و موهایم هم کمتر میریزه
ضد شوره هم هست که البته در این مورد بعد از گذشت چند هفته تازه داره تاثیر میذاره
من 2 سال پیش استفاده میکردم از هید اند شولدرز نعنایش ولی بعدان تحریم شد یا هم تغلبیش می اومد من چند بار خریدم دیدم تغلبی هس دیگه نخریدم رفتم سراغ یه شامپو دیگه!! کلیر گرفتم الان جدیدان دیدم هیدان شولدرز می یاد با لیبل اصلان!؟!؟!؟ از بچه ها کسی استفاده کیفیتشون مثل قبله بازم؟!؟!
پیشنهاد میکنم از شامپوی Medilann استفاده کنین . قیمتشم مناسبه ، 5-6 تومنه ! اینم لینکش :
![]()
عزیز اینا اصلا گیر نمیاد!!!
تو سایت خودش هم لبست داروخانه هایی که میفروشه رو زده 5 تا بیشتر نیست همه هم دور!! میدون آزادی و فرودگاه و ....
دوست عزیز شامپو ضد ریزشش چطوره؟
کیفیتش در حد شامپوهای فولیکا هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)