تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 4105 اولاول ... 3541424344454647484955951455451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    اقا شرايط خريد خدمت براي كسايي كه خارج از كشور هستن چیه؟ کسی اطلاعیی داره؟ قانون جدیدی نیومده؟

آیا پرونده خرید خدمت سربازی در کشور بسته شده و دیگر هیچگاه شرایط خرید خدمت تکرار نمی شود؟

- بحث خرید خدمت در خارج از کشور همچنان ادامه دارد و افرادی که تا پایان سال 82 از کشور خارج شده اند می توانند طبق قانون بودجه با پرداخت 10 میلیون تومان خدمت سربازی خود را بخرند. این مبلغ در سال گذشته پنج میلیون بود که در سال جاری بر اساس نظر دولت به 10 میلیون افزایش یافت. در واقع نمی توان کاری جز دادن اجازه خرید خدمت برای مشمولان خارج از کشور کرد زیرا نه می توان آنان را دستگیر کرده و نه می توان آنان را از کشور طرد کرد چون در این صورت جذب نیروهای ضد انقلاب می شوند. برهمین اساس برای آنان تمهیداتی اتخاذ شد تا ضمن خرید خدمت سالی یکبار به مدت سه ماه به کشور تردد کنند. همچنین دانشجویانی که تا پایان سال 85 از کشور خارج شدند می توانند سالی دو بار به مدت سه ماه به کشور تردد کنند اما در داخل کشور هیچ سیاستی برای فروش مجدد سربازی وجود ندارد و پرونده این موضوع برای همیشه در کشور مختومه شده است.

2. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من داداشم بزرگم نیروی دریایی بندعباس خدمت کرد.آموزشی هم سیرجان بود.اونم تو هوای سرد.
    ولی اصلا از این گاز اشک آور و اینا خبری نبوده.
    یکی از دوستام هم نیروی دریایی خرمشهر خدمت کرده.میگفت اونجا هتل بود.
    آموزشی واسه همه سخته.

اون یکی داداشم هم نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم بود.میگه یکی از بهترین دوران زندگیم بود.

خدمت همینه.اونجا که حلوا خیرات نمیکنن.این حرفا واسه بچه هاست که وزن کم و زیاد میکنیم یا سخته و راحته.
    یا علی که گفتی باید تا تهش بری.

4. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

[/COLOR]
    دوست عزیز ارتش بری دهنت سرویسه من دوستم ارتش اموزشی هست شب که خواب هستی میریزن تو خوابگاه
    سر و صدا میکنن میگی چی شده میگه خشم شب هست (طرف از ترس سکته میکنه) یا ساعت 2 شب گاز اشکاور میندازن تو خوابگاه در رو از پشت میبندند تا صبح باز نمیکنند خلاصه الان اومده میگه من دیگه نمیرم هیچ چیز این مملکت
    ارزش خدمت کردن نداره
    چرا الکی جو میدید رو من نمی دونم.......

کلا خشم شب که مال سپاهه و ارتش همچین چیزی ناره....فقط یه دونه رزم شبانه داره که اونم چیز باحالیه...

در کل همه ارگانا اموزشیشون نسبت سخته....ولی به نظرم ارتش اموزشیش یه نمه راحت تره......
    ولی خب یگان هیچی سپاه نمیشه...بعدشم ارتش و اخر سر هم نیروی انتظامی....
    Last edited by Ali_BlueBoy; 15-12-2010 at 18:05.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کل آموزشی شامل چه چیز هایی میشه
    یکی از بچه ها بیاد یک روز آموزشی رو خلاصه وار تعریف کنه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[/COLOR]
    چرا الکی جو میدید رو من نمی دونم.......

کلا خشم شب که مال سپاهه و ارتش همچین چیزی ناره....فقط یه دونه رزم شبانه داره که اونم چیز باحالیه...

در کل همه ارگانا اموزشیشون نسبت سخته....ولی به نظرم ارتش اموزشیش یه نمه راحت تره......
    ولی خب یگان هیچی سپاه نمیشه...بعدشم ارتش و اخر سر هم نیروی انتظامی....
    ای بابا چرا میزنی رفیق
    یکی از دوستان گفت ارتش خیلی خوبه و از این حرف ها منم گفتم اینجوری نیست . من کجا جو دادم؟؟
    اتفاقا پست های قبلی من رو بخونید من همیشه گفتم سربازی دیگه اسون شده و به همه توصیه میکنم برن سربازی

خشم شب برای ارتش هم هست سپاه من نشنیدم خشم شب داشته باشه

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

رفیق اموزشی چیز مشخصی نیست که بگیم همیشه اینجوری هست ولی بخش عمده ایش رو بشین پاشو تشکیل میده
    حالا دوستان هم بیان نظرشون رو بگن

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسلحه ای ؟ آماده باشی ؟ تیراندازی ؟ کوفتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همه داشتم توی اینترنت چرخی میزدم که دیدم توی این تایپیکا دارن درباره ی جهرم صحبت میکنند.
    من لیسانس دارم و آموزشی را توی جهرم هستم. ( البته الان مرخصیم و توی خونه هستم اما جمعه دوباره باید برم اونجا)
    اولا درباره آموزشی باید بگم هفته ی اولش را خیلی سخت میگیرن اما از هفته ی دوم به بعد سخت گیریشون کمتر میشه.

دوما اونجا تا وقتی با نظمید باهاتون مهربونند اما اگه بی نظمی داشته باشین انوقت دیگه اون روی سکه را میبینید و روزی صد بار خودتو لعنت میکنید. پس دست خودتونه اگه راحتی میخواین بانظم و حرف گوش کن باشین اگه هم بدو بایست و بشین و پاشو و کلاغ پر و پا مرغی و ..... میخواین بی نظم باشین و به حرف هیچکی گوش نکنین.

سوما از آموزشی پرسیدید باید بگم توی آموزشی برنامه به این صورته که ساعت 4:30 صیح بیدار میشین و اماده میشین برای نماز و صبحانه و نظافت بعدش میرین صبحگاه بعد 2 تا کلاس دارین بعد نماز ظهر و ناهار و استراحت و بعدم دوتا کلاس بعد ازظهر و بعدم نماز و شام و نظافت شخصی و نهایتا اگه مراسم نباشه ساعت 9 و اگه مراسم باشه ساعت 9:30 خاموشی را میزنن.

چهارما ما 30 ام ترخیص میشیم . راستی توی این هفته که گذشت هفته ی پرکاری داشتیم و داشتیم پادگانا برای وردی های جدید آماده میکردیم . وسایل استحقاقی نیروهای جدید را آوردند و انبارا پر کردند. خلاصه باید بگم پادگان آماده شده برای ورودیای جدید .

دوستانیکه دارن میرن جهرم وقتی رفتن تو پادگان یه سری به آسایشگاه اصفهانیا بزنند . دور تا دور ورودی آسایشگاه را پارچه ی مشکی ویژه محرم زدیم وقتی به آسایشگاه رسیدین یه یادی هم از ما کنین.

موفق باشید

10. 2 کاربر از sarbaz75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اسلحه ای ؟ آماده باشی ؟ تیراندازی ؟ کوفتی؟
    یکی دو هفته اول که فقط بشین پاشو و بدو بایست میدن بعدش کم کم اموزش ها شروع میشه اموزش احکام اموزش دفاع شخصی اموزش تیر اندازی و از این چیز ها که بستگی داره که کجا باشی بعد از یه مدت اسلحه میدن دستت
    یکی دو هفته اخر هم دیگه کاریت ندارن
    البته این ها خیلی بستگی داره به محل خدمت مثلا اگه بیافتی تو دسته رژه اموزش رژه هم بهش اضافه میشه

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

در کل اولین چیزی که یاد می گیری .....مانور شدنه....که در ودقع همون تنبیهه....!!!
    بعد کم کم..بهت یه جزوه میدن که باید بگیری...که اونم کتاب رزم انفرادیه که بستکیه به جای خدمت فرق می کنه بعضی جاها کتاب می دن بعضی جاها جزوه میگن..

برنامه روزانه ات هم که بهش میگن برنامه ی سین....
    در کله اینه که میگم.....
    1. 5 بیداری...
    2.تا 5.30نظافت شخصی اینا....
    3.تا 6.30 صبحانه و نظلافت یگان...
    4. ساعت 7 صبح گاه گروهان یا گردان یا مرکز بسته به روز هقته.....
    5.معمولا تمرین رژه...یا کلا سهای مختلف ...از اسلحه شناسی بگیر ....تا عقدیتی سیاسی و حفاظت اطلاعات...(اونم بسه به روز هفته)
    6..ساعت 12.30نماز ..
    در اداماه اش نهار ....و باز همون رژه و کلاس اینا....
    ساعت 4.30 الی 5 هم معمولا میرن شامگاه پرچم میکشن پایین .....
    ود ر ادامه باز هم نماز . وشام ...خاموشی.......وووو این داستان ادامه دارد......

البته اینایی که گفتم مربوط اموزشی ارتش اون از نوع نیرو زمینیش......!!!!!!!

14. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كلا واسه آدمهاي تنبل خيلي خوبه واسه كسايي كه همين كارا رو الانم ميكنن فرقي نداره!!
    من ساعت 6 بيدار ميشم ميرم سر كار همش هم اينور اونور ميدوام!!
    فكر كنم يك ساعت زودتر بيدار شدن واسم فرقي نكنه!!
    و فكر كنم با اون همه كاري هم كه ميكنيم زمان خاموشي عاقلانه باشه.
    من باشم ساعت 9 ديگه خوابم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •