اگه میخوای کاندید کنی تا فردا واستا ....کنفرانس htc
به نظر من دیزایر اس خوبه : اندازه معقول / باتری خوب / پشتیبانی خوب/ دیزاین عالی و ....
این دیگه فکر کردن نداره فقط واستا بکشه پائین ..همین .
اگه میخوای کاندید کنی تا فردا واستا ....کنفرانس htc
به نظر من دیزایر اس خوبه : اندازه معقول / باتری خوب / پشتیبانی خوب/ دیزاین عالی و ....
این دیگه فکر کردن نداره فقط واستا بکشه پائین ..همین .
Last edited by Mig33; 10-04-2011 at 23:38.
آخه تصور می کردم دیزایر اچ دی بهتره! غیر اینه؟
به نظر من تنها عاملی که باعث میشه کسی دیزایر اچ دی رو به دیزایر اس ترجیح بده اندازه نمایشگر اونه و لاغیر![]()
قراره کاندید کنید؟
بعد فقط آندرویدا رو یا نه کلا؟
فقط اندروید! ویندوز موبایل بدرد نخوره
من خودم طرفدار آندرویدم ولی خوب وین موبایل هم طرفداران خودش رو داره!
و اینکه شما ازش خوشت نمیاد دلیل نمیشه که به درد نخوره!
در مورد گوشیهای اچ تی سی هم اگه به موجودی بازار فکر میکنی منهم دیزایر اس رو توصیه میکنم ولی اگه میتونی منتظر بمونی در بین گوشیهای این شرکت Evo 3D میتونه گزینه ی بهتری باشه!
منم منتظرم این evo 3d بیاد وگرنه دیزایر اچ دی رو میخیریدم.
این اوو واقعا اگه مشخصاتش واقعی و هماهنگ و بدون اشکال باشه و ++++ قیمتش خوب باشه منفجر میشه!!!
در کل صبر کن اوو بیاد اگه مشکل مالی نداری بگیرش.
راستی دوستان کسی میدونه تو ایران کی evo 3d میاد؟
هنوز که کلا ریلیز نشده بزار ریلیز بشه بعد پیش بینی میکنیم که چقدر طول میکشه به ایران برسه!
دوست عزیزم!
فقط در مورد اینکه فرمودی چون از ویندوز موبایل خوشم نمیاد پس بدبد نخوره، اینو خودتون تنهایی به این نتیجه رسیدین؟(شوخی کردم) دوست عزیز من اندروید دوست دارم و این تاپیک رو هم من ایجاد کردم تا شما دوستان بزرگوار طبق نظرات و خواسته های من به من کمک کنید! ویندوز موبایل جای خود داره اندروید هم جای خود! وقتی یک دنیا اندرویدی شدن میشه یه نتیجه گیری کلی کرد که بهتر عمل کرده.
ممنونم
HTC Sensation
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)