تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 120 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پس این نوع هواپیما جت هستند, خب اینها باید پرواز های خارجی باشن که از اسمان رد بشن؟چون فکر نکنم توی سرویس های هواپیمایی ایران جت وجود داشته باشه؟ و پرواز های داخلی این قدر اوج نمیگیرن؟؟
    سلام
    امروزه 99% هواپیماهای مسافربری با موتور جت کار میکنه

حتی بیشتر هواپیماهائی که مردم تصور میکنند که موتورش ملخی هست , در حقیقت جت هست اما جتِ ملخ دار مثل c130 هرکولس .

خیلی از پروازهایِ داخلی هم در ارتفاع زیاد انجام میشه .

پرواز تبریز شیراز - اهواز مشهد - تهران کیش میتونه در ارتفاع 45 هزار پا یعنی حدود 15 کبلومتری انجام بشه . البته به نوع هواپیما بستگی داره .
    جمبوجتِ 747 خیلی راحت در این ارتفاع پرواز میکنه و بسیاری از هواپیماهای ارباص.
    اما اگر همون پرواز با بوئینگ 727 انجام بشه دیگه در ارتفاع 45 پا انجام نمیشه چون اصلا نمیتونه تا این ارتفاع اوج بگیره چون هر هواپیمائی یک سقفِ پروازیِ مشخصی داره .
    =============================

هواپیماهایی که میبینین اون ابر سفید رو تولید میکنه فقط معنیش اینه که اون هواپیما هنوز بیش از 500-600 کیلومتر با مقصدش فاصله داره . حالا ممکنه مقصدش داخل ایران باشه یا خارج از ایران .
    بنده یادمه یه با؟ اگ شیراز رفتم تهران با جامبو و تا 45000 پا (feet) ارتفاع گرفت .

اما پرواز خارجی هم داریم که در ارتفاع 20 هزار پا انجام میشه مثل پرواز اهواز کویت .
    ما وقتی تو فاو بودیم سال 65جنگنده های عراقی از بالا سرمون در ارتفاع 60 هزارپائی رد میشند و میرفتند سمت تنگه ی هرمز تا نفتکشهای ایران رو بزنند اما ما هیچ چیزی نداشتیم تا بزنیمشون
    .
    جنگنده های میگِ 25 عراق هم راحت میرفت تهران رو میزد و از بالا سر ملیونها نفر رد میشد اما نمیتونستیم بزنیمش چون سقف پروازش 85 هزاار پا بود یعنی حدود 26 کیلومتر !!!! و سرعتش 3000 کیلومتر !!!!

راحت هر روز میرفت تهران رو میزد و برمیگشت عراق کاری هم از دست کسی بر نمیومد تا اینکه بچه های یگان موشکی اصفهان با افزایش برد یک موشک تونستند بزننش .
    خودشون میگفتند موشک اونقدر اوج گرفت که غیب شد و ما گفتیم بهش نمیرسه اما چند دقیقه بعد گلوله ای از آتش رو در ارتفاع بالا دیدم که همون میگ 25 عراقی بود که داشت سقوط میکرد .
    بعدش دیگه صدام هواپیما نفرستاد تا اینکه جنگ موشکی شروع شد .

2. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

راستی وام ازدواج 5 میلیون هست و تو شرایط پرداختش همونجور که ملاحظه می کنید پایان خدمت نمی خواهد :

چرا انقده اطلاعات اشتباه میدین به مردم
    منبعتون؟منم بلدم چدنتا خط رنگی تایپ کنم منبع معتبر بذارین

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منبعتون؟منم بلدم چدنتا خط رنگی تایپ کنم منبع معتبر بذارین
    شما هم بلدید ؟؟ افرین داره
    اما من حوصله تایپ رنگی ندارم اون هم تو متن اصلیش رنگی نوشته بود و من فقط کپی پیست کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نشد بپرسم: چرا بزرگان و مسولان کشور با آمریکا دشمنن؟
    فکر میکنم صحبت در این زمینه خلاف مقررات فروم هست

پی نوشت : کاربر گرامی مهرسا1 ، ما اینجا جمع شدیم تا در محیطی بدور از غزض ورزی و تعصب و تحجر با هم صجبت دوستانه داشته باشیم و نظرات مختلف بدیم و چیز یاد بگیریم ، نوع بیان شما ، در خواننده ای مثل من این نگرش رو ایجاد می کنه که شما در برابر حرفهایی که مخالف باور ها اطلاعات ، نظرات و دانش شماست ، به صورت سختی ایستادگی می کنید (منظورم فقط اینجا نیست دید کلی من نسبت به کاربری با یوزر مهرسا1 هست) اینکه همیشه دنبال منبع درست باشیم کار درست و پسندیده ای هست اما نحوه بیان شما به نظر شخص من کمی اشتباه هست که امیدوارم جسارت بنده رو در این تذکر کوچیک ببخشید و در صورتی که خودتون صلاح دیدید به این موضوع فکر کنید

5. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.یک سوال؟توی هواپیما یک میان وعده میدهند.توی این میان وعده یک دستمال است که خوشبو است و حالت تمیز کنندگی داره که برای دست استفاده میشه.این دستمال را باید قبل از خوردن استفاده کرد یا بعد از خوردن میان وعده ؟؟

7. این کاربر از artist5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پی نوشت : کاربر گرامی مهرسا1 ، ما اینجا جمع شدیم تا در محیطی بدور از غزض ورزی و تعصب و تحجر با هم صجبت دوستانه داشته باشیم و نظرات مختلف بدیم و چیز یاد بگیریم ، نوع بیان شما ، در خواننده ای مثل من این نگرش رو ایجاد می کنه که شما در برابر حرفهایی که مخالف باور ها اطلاعات ، نظرات و دانش شماست ، به صورت سختی ایستادگی می کنید (منظورم فقط اینجا نیست دید کلی من نسبت به کاربری با یوزر مهرسا1 هست) اینکه همیشه دنبال منبع درست باشیم کار درست و پسندیده ای هست اما نحوه بیان شما به نظر شخص من کمی اشتباه هست که ایدوارم جسارت بنده رو در این تذکر کوچیک ببخشید و در صورتی که خودتون صلاح دیدید به این موضوع فکر کنید م
    عزیزم من حرف نابه جایی نزدم اینکه میگم منبع معتبر برای حرفتون بذاری تعصب ورزی و ایستادگیه
    نه خداوکیلی اینکه به یه نفر بگی واسه حرفت منبع بذار طرف باید ناراحت بشه؟؟؟؟

سارت بنده رو در این تذکر کوچیک ببخشید و در صورتی که خودتون صلاح دیدید به این موضوع فکر کنید
    گلم من یه عادتی که دارم با افرادی که بحث میکنم وارد حاشیه میشم تا ببینم چقدر به حرفاشون اعتقاد دارن اما دارم میبینم حقیقت طلبی واسه بعضی یوزرا مث شما خیلی سخته
    امیدوارم شما بتونین خودتون رو اصلاح کنین من اشکالی تو حرفام ندیدم و از مواضعم عقب نشینی نمیکنم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

عزیزم همه اشتباه میکنند و بهتر است است ایرادات را به هم محترمانه بگویید تا دلخوری پیش نیایید
    لحن تند به کار نبرید و موقعی که تو فروم چیزی بر خلاف میل خود دیدید اول ارامشخود را حفض کنید و بعد با احترام ایراد بگیرید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.یک سوال؟توی هواپیما یک میان وعده میدهند.توی این میان وعده یک دستمال است که خوشبو است و حالت تمیز کنندگی داره که برای دست استفاده میشه.این دستمال را باید قبل از خوردن استفاده کرد یا بعد از خوردن میان وعده ؟؟
    سلام
    این دستمالها رو در رستورانهایِ fast food هم بهتون میدند مثل کنتاکی و هاردیز و مکدونالد و بِرگِر کینگ و غیره .
    این دستمال الکل داره یعنی میشه باهاش قبل از غذا دست رو ضدعفونی کرد اما بعد از غذا هم خصوصاً اگه کنتاکی باشه که با دست باید غذا رو گرفت , میشه باهاش دست رو تمیز کرد و خوشبو چون چربی رو هم تا حدودِ زیادی پاک میکنه .

11. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چه دسته افرادی به عنوان منشی دندانپزشکی انتخاب میشن؟ چرا دندون پزشکا 2 تا منشی دارن؟ آیا این منشی های دندونپزشکی درس خاصی هم خوندن یا نه همین طور تجربی کار میکنن؟ (من چند روز پیش رفته بودم دندونپزشکی منشی دکتر همش خراب کاری می کرد!)

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

چطوری میشه محتوای مخفی توی امضام قرار بدم؟

چجوری باید بفهمونم که میخوام مخفی باشه؟

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگه با ماشین یه تصادف جزئی داشته باشیم و طرف مقابل مقصر باشه و مجبور بشیم صحنه تصادف و به هم بزنیم(مثلا به خاطر راهبندان) باید چیکار کرد؟میگن انگار باید گواهینامه طرف و ازش بگیریم.خوب بعدش باید چیکار کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •